• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi annesinden kıskandınız mı hiç?

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
ben geldim mirmirmirmir
eşinizi annesinden kıskandınız mı hiç?

Son düzenleme:
bence şimdi yanında olamadıgın için böyle düşünüyorsundur....
evlendikten sonra geçer heralde....
ne bileyim işte....

İlk sene vardı bende öyle gariplikler..:mymeka:
Sonra kendiliğinden geçiverdi..kaydirigubbakcemile3

bugüne kadar hiç öyle bişey hissetmedim
zaten kiskançlık duygusu bende çok fazla gelişmemiştir
ama kayinvaldem ile eşimin arasındaki anne-oğul ilişkisi çok normal anne-evlat ilişkisidir kiskanılacak bi durum yok gerçekten

eşimimi doğuran kadını nasıl eşimden kıskanabilirim ki :uhm:
tabiki sevecek sayacak

hiçbir zaman annesinden kıskanmak aklımın ucundan bile geçmedi ...
ama şuan annesinin de ilgiye ihtiyacı var,bence anlayışlı olun,
zamanla geçecektir umarım...
sevgiler...

Doğruyu söylemek gerekirse bazı zamanlar oldu,
ama bu k.validemin gözüme gözüme sokmasından kaynaklandı,:1closedeyes:
şimdi ise yok geçti,nedenini bende bilmiyorum ama:delphin:

zaten saçma olduğunu bilerek ben asla bu durumu yansıtmadım.
sadece kendime kızıyorum neden böyle şeyler hissediyorum diye.
normal mi diye size soruyorum :(

Canim...belkide normaldir bilemiyorum...ama ben hiç hissetmedim ki bunlari...
ama bak babasini da yeni kaybetti. annesine daha çok ihtiyaç duyuyordur, annesinin de ona...
sende saril ikisine, birde senin var oldugunu hissetsin ki daha kolay toparlansin.
merak etme anormal falan degilsin...suan acisi buyuk...belkide onu daha çok ozluyorsundur, ondan olabilir...
operim seni

canım bence çok normal bir duygu
çok seviyosan eğer paylaşmak istemediğin için öyle hissediyorsun
ben sadece kaynanamdan değil küçük görümcemdende çok kıskanmıştım ama geçti şimdi
o benim sadece benimŞeniz

Haşaaaa ne kıskanması hihoyyyt insan annesinden kıskanırmı bacımmmm.
Merak etme zamanla kıskanmaktan vazgeçersin. Bırak yatsın anacığının dizine.

Bende eşimin yada bir başkasının eşime fazla sevgi gösterisinde bulunmasından hazetmem:1closedeyes:
Fakat o durumda nişanlınız belki de acısını paylaşabileceği en fazla kişinin annesi olacağını düşündü.

Kuzum neden kıskanayım eşimi annesinden :delphin:
Asıl o beni kıskansın oğluna iyi bakıyorum diye laelaelaelaelae

ben geldim mirmirmirmir

bi başlık açıcam ama utana sıkıla, çekinerek...
şimdi ben de mi bi anormallik var yoksa hissettiklerim normal şeyler mi anlayabilmiş değilim.:bbo:

ben nişanlımı annesinden kıskanıyorum. :delphin:
çok garip dime, diyorum ki kendime hayır meral yanlış düşünüyorsun o onun annesi kıskanmaya hakkın yok diyorum ama içimden kendimi yediğim zamanlar oluyor.
babasını kaybetti geçen hafta bi kaç kere benim yanımda annesinin dizine falan yattı ama ben kendi kendimi yedim, ona da bişey belli etmedim.

bu hissettiğim şeyin adı ne?:uhm:

ne olur beni noormale döndürün :çok üzgünüm:

sizde bu tür kıskançlıklara kapıldınız mı?
normal bişey mi yani bende ki bu duygu yoksa benim bi psikoloğa gözükmem mi gerekiyor:uhm:

hayır kıskanmıyorum tam tersi kaynanam benden kıskanıyo...bende herşeyin farkındayım..evlenmeden önce eşime öyle bağlı değillerdi,eşim varmı yokmu hiç bilmezlerdi ne zaman ki biz evlendik o zaman eşim kıymetli oldu onların ellerinden alırım diye...valla oraya hep gittiğimizde kaynanamın yapmacık eşimi sevmesinede çok gülüyorum içimden...alsın oğlunuda tepe tepe sevsin...çünkü ben biliyorum ki kaynanam neden dolayı eşimi seviyo...şakkıdı

Kesinlikle öyle birsey hissetmedim
simdiye kadar.Hatta tam tersi,esim
annesine hic düskün olmadigi icin kizarim
ona,neden annesinin yaninda oturup
sohbet falan etmek istemez diye.

ya annesinden hic kıskannmadım hatta o benden kıskandı zaman zaman onu da anlayışla karşılamaya calıştım
fakat şimdi bebeğim var ve onu kıskanıyorum herkestennnn

asla kıskanmam, annelik her zaman kutsaldır, sen nasıl annenin dizine yatmaktan mutlu oluyorsan o da oluyordur, herkes sevgi, şefkat ister ve annenin verdiği güveni de bir başkası size veremez diye düşünüyorum. sen de kıskanma canım, aranızda sorun yoksa onu da annen olarak gör, hem ne güzel ya, daha bile mutlu olman lazım anne-oğul iyi anlaşıyorlar diye.

ğayet normal canım üzülme olan seyler ilk zamanlar bende kıskanırdım anam kadın da bir dakika ayrılmazdı oğlunun yanından ama artık birbirimizi tanıdıkça ğeçti sede atlatırsın merak etme

bende tıpkı senin gibiyim canım ama yavaş yavaş yeniyorum bu kıskançlığı piskolojimmi bozuk diye çok düşündüm ama zamanla atlattım sende atlatırsın umarım şöyle düşün bigün seninde oğlun olursa diye düşün çok faydası oluyo ama seni çok iyi anlıyorum bu birazda nişanlılık piskolojisinde ileri geliyo zamanla geçecektir üz
me tatlı canını

Back
X