eşinizi annesinden kıskandınız mı hiç?

cnm bencede normal.ilk zamanlar olur böyle şeyler.ama o kıskançlık değil.şimdi ne gerek var koskoca adam bebek gibi annesinin kucağında yatıyor diye aklınızdan geçiyor ve size nispet yapıyorlarmış gibi geldiği için saçma buluyorsunuz.ama zamanla geçer belli etmiyormuşsunuz zaten.iyi yapıyorsunuz.sonra kaynananın gönlü büyür.gelini çatlatıyorum diye.çaktırmadan sinir olun siz yine.

ben bu yaz eşimin memleketine gittiğimizde çok kıskandım..birlikte çarşıya indik..kardeşi ben eşim kayın validem,ben eşimle elele geziyordum onlarda analı oğullu kol kola geziyordu...bir ara kaynım bir dükkana girdi bişey almak için...bi baktım bu eşimin koluna girdi..çıkmıyor..sinir oldum.bıraktım..uzak uzak yürüdüm..anlasın sinir olduğumu diye..yaptığım ayıp belki ama onunkide çok ayıp geldi bana

zamanla geçer bende ilk bir yıl bunu yaşadım ama o erkeklerden kaynaklanıyor benim eşim pek benle ilgilenmezdi hatta ben onla ilgilenirdim ondan olsa gerek annesini kıskanırdım ama şimdi eşimin beni daha çok sevdiğini anladığımda geçti kıskançlık zamanla geçer

yaşadığın duyguyu bende bilmiyorum normalmi değilmi canım çünkü bende aynısını yaşıyorummm.. halbuki kayınvalidem okadar iyi birisiki oğluna sarılıp öpüyorsa banada aynısını yapıyor hatta zaman zaman fazlasını bile... ama kıskanıyorum işte napimmmm:icecream:

meral sen ne hayırsız garısın :mymeka:
babası vefat etmiş ya annesinin ona onunda annesine ihtiyacı var
dur bi kızım acıları taze daha
yaptığın normal değil

bazen kıskandım.sonra dedimki kendi kendime ne yapıyosun o onun annesi tabiki düşkün olacak ve sevecek.sanki benden çok anneni seviyosun dedigim zaman eşime......elmayla armut kıyaslanırmı dedi ve hak verdim .....eşin yeri ayrı, annenin yeri ayrıdır diye söledi....

bende hiç böyle bir durum olmadı, annesinden neden kıskanayımki yaf, o annesi.
aynı şeyi kendiniz için düşünün. o sizi annenizden yada babanızdan kıskansaydı ne hissederdiniz??
bence saçma geliyor anneden kıskanma olayı. :1no2:

Canım benm sakın normal mi die düşünme çokk normal çünkü bende senin gibiyim ve aynı senin açtığın konuyu kısa bi süre önce açtım =) öle hissediorum die suçluluk bile duydum ama napıyım bacım elimde deil 4 aylık evliyim sırf annesi deil herkezden kıskanıyorum paylaşamıorum kimseyle o sadace benm bana ait=) benm herşeyim,,,,,Aslında bu kıskanmakta deil çok sevdiğimiz için dünyadaki hiçbir varlıkla paylaşmak istemioruz hep bizi sevsin bize ilgi göstersin istioruz=)))))))))))) Napalım biz buyuzz=)))

kıskanılır seven insan herşeyden kıskanır ben kıskanıyom ama kocamda kıskanıyo karşılıklı bazen oglundan bile kıskanıyo beni çok samimi oldunuz falan diyo ailecek kıskancız biz:icecream: genlerde var:jeyyar: hee ayrıca bi tek kocam oglum ve anne babamı kıskanırım gerisi umrumda deelnaniknanik

dünyanın en kıskanç insanlarından biriyimdir..
ama en son kıskanacağım insan annesidir heralde...

itiraf ediyorum :roflol: bazen oluyor kıskanmalar .bende kendimde anormallik var diyorum hiç insan eşini annesinden kıskanırmı .seven kıskanır ama ben fazlasıyla kıskanıyorum galiba.neyseki bu huyumdan vazgeçeye başladım.düşündüğüm zaman saçma ve kendime kızıyorum gereksiz bi hareket çünkü .-tatlicadiarzu-
yine söylüyorum seven kıskanır :asigim: sevdiğimide paylaşmak istemiyorum ama hep banada olmuyo işte anne babası kardeşleri var bir arada zaman geçirmek onlarında hakkı

Aslında hiç hoşuma gitmio bu durum benim ama duramıorum içim durmuo banane kıskanırım ben kardeşim:icecream: amaaa sorduğumda annenimi çok seviosun benimi demiştim belki hata ama dedim gözlerimin içine bakarak nekadar inanmasanda seni dedi elbette annem çok seviyorum onu dedi ama genede sen dedi bunu demesine rağmen hala kıskanıorum iyimi :icecream:

valla ne yalan söleyim ben eşimi herkseden kısknarım sengözlerimebaksanabbenden başka bırıne dahd cok ılgı gostersın kıskanrım bu kotu bı huy olablır ama ne yapyım elımde degıl:jeyyar:

valla ben daha çok görümcemden kıskanırım. gerçi o beni daha çok kıskanıyo nişanlandığımızdan beri alenen ve dillendirerek söylemişti ama artık 2,5 yıl oldu yaw, yeter..nereye gitsek peşimize takılmaya çalışır, sırf ikisi zaman geçirsin ister, ben neysem orda!!!ayyy yazarken bile sinir oldum..benimkinde suç daha çok gerçi, o beni katmayı becerebilse her ortama ve her muhabbete ben de görümcem de yaşamıcaz böyle şeyleri...

esimi annesinden hic kiskanmadim ama annesi esimi kayirirken icin icin keske benimde annem yanimda olsada beni böyle simartsa diye cok kiskanmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…