eşinizi başkasıylamı yoksa topraklamı paylaşırsınız

sinannuray

KOKUNUZA HASRETİM
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
1.521
30
358
40
İstanbul
evet baya tuhaf ve düşündürücü bir soru ama inanın hala çok şaşkınım verilen cevaplar karşısında o yüzden burda paylaşmak istedim evet eşiniz onun için herşeyi feda ettiniz çocuklarınız oldu iyi kötü herşeye boyun eğip hayattınızdan fazlasıyla fedakarlıkta bulundunuz ve birgün eşinizin bi sevdiği olduğunu öğrendiniz eşinizden boşanıp kendi hayatını yaşasın mı yoksa beni sevmeyen ölsün mü dersiniz dün yaklaşık 20 bayandan oluşan bi topluluktaydım ve bu soru sorulduğunda iki kişi hariç ölsün daha iyi dedi tabi bazıları bekar ölmesin diyen iki kişiden birisinin kocası ölmüş ölmeseydi bunlara razı gelirdim ölüm daha acı dedi bende bu anketi açmaya karar verdim bu arada bende ölmesin dedim eşimi çok seviyorum onun ölümüne razı gelemem hem semesem bile bana çok bencilce bi düşünce gibi geldi beni sevmeyen ölsün sadece kendi açılarından düşünüyolar şimdi sırA SİZDE SİZ NELER DÜŞÜNÜYOSUNUZ

ilk yorum benden gelsin ikisinide söylemeye cesaretim yok ikiside olmasın ikisinede dayanamam en iyisi heralde benim ölüp bunların ikisinide görmemek olsun isterdim

ilk yorum benden gelsin ikisinide söylemeye cesaretim yok ikiside olmasın ikisinede dayanamam en iyisi heralde benim ölüp bunların ikisinide görmemek olsun isterdim

teşekkürler yorumun için kadınlar benimle baya tartışmıştı ne büyük fedakarlık sen salak mısın ölsün gebersin daha iyi falan şimdi senin cevabın dahada büyük bi fedakarlık seni duysalar ne yaparlardı çok merak ettim şimdi

evet canım o insanın kocasına olan sevgisiyle ve bağlılığıyla alakalı bence her nekadar eşim bana dörtdörlük bi evlilik yaşatmasada her nekadar ilgisiz bir koca olsada yinede ikisinide asla kabullenemem asla

gebersin derim . ve hayata devam ederım bi daha mı gelicem dünyaya koy g.... bi tekme sağlıklıyım ya çokk şükür , beynimde bi tümör yok ya kanser degilimya acıdan kıvranmıyorum ya derim ...

enterasan bi cevap bu kadarda kötü olamaz kocanız heralde bu sözleri hakedecek kadar
sonuçta oda insan ve düşmez kalkmaz bir ALLAH bukadar ağır konuşup bence kendinizede bu kadar güvebnmeyim derim ben
ha yinede kendi düşünceniz ve tercihiniz saygı duyarım o ayrı

yolu açık olsun yahu. ölsün gebersin demem.
adam gitmek istiyorsa tutacak halim yok.
yoluma devam eder hayatıma bakarım.
ölsün gebersin bana biraz hastalıklı bir düşünce gibi geliyor.

evet ama dediğim gibi 20 kadından sadece ikisi bizim gibi düşünüyo gerisi ölsün diyo

Lütfen yazdıklarıma ağır eleştiri gözüyle bakmayın!

Aslında çok gereksiz bir sual..
Üzerinde tartışmaya değmez.
Kişi seçenek diye bu ikisini sunuyor ve hele hele de ölüm diye cevap veriyorsa zaten sağlıklı bir ruha sahip değildir.
Destek alması gerekir.

he bu soruyu sormalarının ve cevabı ölsün demelerinin sebebi şu bir kadını kocası altatıyomuş çocuklarıyla ve kadınla evlenmedikleri için kadın perişan durumda çocuklarında psikolojisi bozulmuş kadın bana ve çocuklarıma bunu yaşatıcağına ölseydi şimdi hem unuturdum hemde böyle kötü hatırlamazdım demiş

Ölmesin tabiki..Onu toprağın altında düşleyemem bile..Bırakırım ne hali varsa görsün ama yaşasın,nefes aldığını bileyim..Mutluluklar dileyip çeker giderim..

sevgi bitmiş olabilir..aldatmadan önce söylesin onla birlikte olcam desin..durmam zaten ..
ama aldatıpta bana böyle birşey yaparsa da rezil ederim.. neyi kaybettiginide gösteririm ..
hı birde ahirette iki elim yakasında olur..bu dunya onemli degilde öteki alemde cehenneme girmesine neden olabilirsem ne mutlu bana derim..en güzel intikam budur..
Allah başımada vermesin,düşünmesi bile cok kötü

Allah yazdıysa bozsunn korusun...
ben evımde onu severek olume mahkum olurkenn tek basımaaa.....
onun baskasına dokunmasını baskasına sevdıgını soylemesını dusunmesı bana cok agır gelırrr...
hergece suan ne yapıyorrr? nasıll? cok mu sevıyor dıye kendımı yıyıp oldurucegıme gercektenn

hergun arkasından yasın okuyup olene kadar onun esı olarak kalmayı tercıh ederımm....

ya bence sevgi karşılıksızda olabilir yani beni seveni severim beni sevmeyen ölsün bu düşünceler bence çok mantıksız başkasını sevdi diye eşimin ölmesini istemem

Niye ölsün canım... Kimsenin öölmesini istemem ben.. Kocam yada bir başkası bana ne yaparsa yapsın ölsün diye düşünmem...
ınsanoğlu duygularla varolur.. Sevmek kadar sevmemek de mümkün... Gün gelir belki çok sevdiğiniz kişiyi artık sevmemeye başlarsınız.... Bu eşler için de geçerli bizler için de...
Mesele dürüst olmak..
Dürüstçe ben artık seni sevmiyorum boşanalım derse... Eyvallah derim, beni sevmeyeni zorla tutup hayır sev beni diyecek halim yok.. Yolun açık olsun der ben de kendi yoluma bakarım...

Beni sevmeyen ölsün gibi bir düşünce bence hastalıklı birşey...

o saatten sonra ne hali varsa görsün derim ben ölüyor mu sürünüyormu neyse ne..
ama evet benim de ahirette iki elim yakasında olur..
Allah kimsenin başına vermesin..

anlık sınırle soylenen sozler....sevgıyle nefret yan yana..

sonucta kımse olumu hak etmez...

eger cocuk varsa cocuk babasız kalacak

anlık sınırle soylenen sozler....sevgıyle nefret yan yana..

sonucta kımse olumu hak etmez...

eger cocuk varsa cocuk babasız kalacak

bunlar siniele söylemediler bende dedim çocuk babasız kalır sadece kendinizi düşünmeyin bencillik bu başka kadınla gezip çocuğumu ihmal edip psikolojisini bozucağına babasız kalsın daha iyi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…