eşinizi başkasıylamı yoksa topraklamı paylaşırsınız

her gün dualar ediyorum allahım beni eşimsiz bırakma diye. o benim yaşam sebebim olmuş. toprakla paylaşmak çok saçma vade gelmişse mevlam öyle yazmışsa yapılacak bişey yok zaten. başka bir kadın dşünemiyorum bile ama aradaki sevgi ve saygı bitmişse evde huzursuzluk hat safhalara çıkmışsa ve bundan çocukalrımda çok etkileniyorsa boşanmak en iyisidir. ben boşandıktan sonra zaten o kadının oluyor paylaşmıyorum ki ne hali varsa görsün der çocuklarımla ilgilenirdim. toplumca şiddet yanlısı olduk allah sonumuzu hayr etsin.

sinannuray canım başın sağolsun allah annene uzun ömürler versin arkadaşımında babası yok oda annemi aldatıp başka kadınlardan çocuğu olucağına ölsün derim dedi şimdi güzel bi şekilde hatırrlıyorum babamı öyle bişey olsaydı hiç affetmezdim dedi ama ben öle düşünemem annem ne kadar acı çeksede ölmesindense aldatmasını tercih ederdim benimde kızım öldü onunla hayallerim umutlarım yıkıldı gitti ölümün acısını tatdım hiç kolay değil[/QUOTE]

Amin canım Allah razı olsunn senınde basın saolsunn mekanları cennet olur ınss...
bu dusunce tamamen ınsanın karakterıyle hayata bakıs acısıyla ve kendını tanımasayla alakalı bence...
Allah hıc kımseye ne olum acısını ne aldatılma acısını yasatmasınnn...

öle bi durum da çocuklarımı düşünmem lazım.. onları babasız bırakmaya hakkım yok... boşansın herkes kendi hayatını yaşasın derim ki ben ölmesine de kıyamam, ne olursa olsun

canım kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değilki
gitmek isterse zeten tutamazsın amaaaaaaaaaa
ihanet olmayacaaakkkkk
onun anasından emdiği sütü burnundan getiririm
ölmekten beter ederim kafasını dışarı çıkartamaz utancından
onu o utançla yaşatırım
ölümden daha büyük ceza olur
nasılsa bi gün ordada hesaplaşırız

Başka bir kadına aşık olursa yapacağım tek şey boşanmak ve yolundan çekilmek olur. Benimle yada bensiz mutlu olmasını isterim. Çünkü bunu gerçekten hakediyor. Ama ben ölürsem başka bir kadınla evlenmesini istemem. Gerçi evlenecek kadar seveceği bir kadın gerçekten iyi yürekli olur ama yine de çocuğumun üvey anneyle yaşamasını istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…