Çok incesiniz.bekarım. Fikrim yok
Yolunuz hep aydınlık olsun demeye geldim
Umarım hiç yaşamazsınız.Böyle bir durum yaşamadım ama eşim gelip “artık seni sevmiyorum, senin yanındayken çok sıkılıyorum” dese başka bir soru sormam bile.
Değil tabii ki. Kimi tartışmamak kimi kırmamak için bunu istemiş olabilir. Ben ikna etmek durumunda olanlardanım.Nedn ikna edesin ki? Zorla mı yani istemiyorsan
Ben istemistim bosanmayi, o ilk basta diretti. Bunu ya efendi efendi anlasmali yapariz ya da cekismeli yapip her turlu rezilligi cikaririm ve cocuklarimiz buyudugunde bunu gorebilirler dedim, haklisin dedi protolu imzaladiBu konu farklı başlıklarda mutlaka konuşulmuştur ama toplu bir şey bulamadım.
Boşanma kararı veren sizseniz eşinizle nasıl bir konuşma yaptınız?
Eşiniz ise o sizle nasıl bir konuşma yaptı? Sizi ikna eden yer neresi idi?
Boşanma konuşması deneyimlerinizi patlaşırsanız sevinirim.
1 yıldan önce anlaşmalı olmuyor hoş bi yıl olsa da anlaşmazmış. Çekişmeli uzayacak diyor. O zaman rapor almamıştım onu da ifadeye çağırıyorlar diye. Anam da durdun sen de dur kabul edilmeyecek neyi var kafasında. İroni şurda kendi annesinin evine dönmüyor çünkü katlanamaz onla yaşamaya. Madem harika biri git yaşa di mi..Konularını biliyorum ikna etmene gerek yok. Anasıyla baş başa bırakıyosn işte daha ne yapacaksın? Tartaklamıştı seni rapor almış mıydın? Anlaşmalıya yanaşmıyor sanırım avukatın ne diyor?
Çocuk yok bizde. Restleşme daha da terse gitti maalesef.Ben istemistim bosanmayi, o ilk basta diretti. Bunu ya efendi efendi anlasmali yapariz ya da cekismeli yapip her turlu rezilligi cikaririm ve cocuklarimiz buyudugunde bunu gorebilirler dedim, haklisin dedi protolu imzaladi
Huy işte. Sonuçta oğulları bunu görmez. Ya da artık görebilir de. Onlar hasta ben kabul ettim. Kendim hasta olmak istemiyorum.Ayrılsanız ayda yılda bir görüşmeye başlarlar. Bütün dertleri gelinleri zaten. Benimm kayınvalide de biz evlendikten sonra bol bol hasta olduoysaki öncesinde oğlunun yüzünü bile görmüyordu.
Ha ilaveten bizimki de beş yılda yedi kez evine gitmiş başka yerde yaşarken. Biz evlenmeden önce aynı evde salona gitmezdi. Evlendik bi hafta gitmedim diye dertlendi. Boşanıyoruz şimdi yanına gitmek istemiyor.Ayrılsanız ayda yılda bir görüşmeye başlarlar. Bütün dertleri gelinleri zaten. Benimm kayınvalide de biz evlendikten sonra bol bol hasta olduoysaki öncesinde oğlunun yüzünü bile görmüyordu.
Hatırlatınca bunları ne diyor sana? Terapi aldınız mı beraber? Eşinin ciddi sorunları var gibi.Ha ilaveten bizimki de beş yılda yedi kez evine gitmiş başka yerde yaşarken. Biz evlenmeden önce aynı evde salona gitmezdi. Evlendik bi hafta gitmedim diye dertlendi. Boşanıyoruz şimdi yanına gitmek istemiyor.
Eskiden gençlermiş de şimdi yaşlıymışlar. (60 yaş altılar) Benim aynı yaşta annem var gayet genç. Hiçbi sağlık sorunları falan yok.Hatırlatınca bunları ne diyor sana? Terapi aldınız mı beraber? Eşinin ciddi sorunları var gibi.
Bi cacık olmaz bundan. Sağlıklı bir psikolojide değil. Kurtul gitsin çocuk da yokken. Bu adamla anası ruh hastası eder seni.Eskiden gençlermiş de şimdi yaşlıymışlar. (60 yaş altılar) Benim aynı yaşta annem var gayet genç. Hiçbi sağlık sorunları falan yok.
Terapi almadık, çok evvelde bi kere yeltendik gerçekten çok meşhur ama kötü bi yere denk geldik. Terapist küt anladı konuyu ama tarzı berbattı. O bi şey anlattı bana sordu sizce bu olay nasıldı diye. Ben bi şey anlattım ona sormadı bile ve ilk seansta sizin sorunlarınız var dedi.
Yok taraf tutuyor yok feminist yok 600 lira verdik buna saçma işler diye kavga çıkardı bitti yenisine gitsek nolurmuş diye.
Evet bence de bağımlılık, borderline gibi sorunları var.
Benim bireysel terapistim aylardır var. Başka uzmanlardan da görüş almıştım.
Kesinlikle karşıydı terapiye. Başta inkar etse de sonra sonra ne var ben aileme bağımlıysam demeye başladı.
Bunları hatırlatsam sonu kavgaydı en son.
Sağlıklı konuşma yok, gaslighting tavan.
Sen şunu yapmıştın diye kel alaka bi çıkış, üstüne de sen hep haklı çıkma çabasındasın.
Ben mağdurum. Herkes kavga etti işte bi şey istedi olan bana oldu modu.
Sorun zaten senin bi şey yapmamandı desen bambaşka bi kavga.
7 saat kavga ettiğimiz oldu.
Terapi, düzelme vs. isteğim yok zaten artık. Anlaşmalıyı kabul etsin kafi.
Bizim aramızda telafi edilmez şeyler geçti.
Eskiden. Şu an aynı evde yaşamıyoruz.7 saat kavga mı edilir yahu ben 7 dakika tartışsam yorulurum uğraşamam yani tüketir bu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?