Eşinizi boşanmaya nasıl ikna ettiniz?

cilek4233

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
926
1.538
43
37
Bu konu farklı başlıklarda mutlaka konuşulmuştur ama toplu bir şey bulamadım.

Boşanma kararı veren sizseniz eşinizle nasıl bir konuşma yaptınız?

Eşiniz ise o sizle nasıl bir konuşma yaptı? Sizi ikna eden yer neresi idi?

Boşanma konuşması deneyimlerinizi patlaşırsanız sevinirim.

Böyle bir durum yaşamadım ama eşim gelip “artık seni sevmiyorum, senin yanındayken çok sıkılıyorum” dese başka bir soru sormam bile.
Umarım hiç yaşamazsınız. Maalesef çok tartışma sonrası laçkalaşıyor buralar haklı çıkma gayreti ile. Sen şunu yapmıştın ama ben seni seviyorum diye..

Ben istemistim bosanmayi, o ilk basta diretti. Bunu ya efendi efendi anlasmali yapariz ya da cekismeli yapip her turlu rezilligi cikaririm ve cocuklarimiz buyudugunde bunu gorebilirler dedim, haklisin dedi protolu imzaladi

1 yıldan önce anlaşmalı olmuyor hoş bi yıl olsa da anlaşmazmış. Çekişmeli uzayacak diyor. O zaman rapor almamıştım onu da ifadeye çağırıyorlar diye. Anam da durdun sen de dur kabul edilmeyecek neyi var kafasında. İroni şurda kendi annesinin evine dönmüyor çünkü katlanamaz onla yaşamaya. Madem harika biri git yaşa di mi..

Ben istemistim bosanmayi, o ilk basta diretti. Bunu ya efendi efendi anlasmali yapariz ya da cekismeli yapip her turlu rezilligi cikaririm ve cocuklarimiz buyudugunde bunu gorebilirler dedim, haklisin dedi protolu imzaladi
Çocuk yok bizde. Restleşme daha da terse gitti maalesef.
Sizin adınıza çok sevindim.

Ayrılsanız ayda yılda bir görüşmeye başlarlar. Bütün dertleri gelinleri zaten. Benimm kayınvalide de biz evlendikten sonra bol bol hasta oldu oysaki öncesinde oğlunun yüzünü bile görmüyordu.
Huy işte. Sonuçta oğulları bunu görmez. Ya da artık görebilir de. Onlar hasta ben kabul ettim. Kendim hasta olmak istemiyorum.

Ayrılsanız ayda yılda bir görüşmeye başlarlar. Bütün dertleri gelinleri zaten. Benimm kayınvalide de biz evlendikten sonra bol bol hasta oldu oysaki öncesinde oğlunun yüzünü bile görmüyordu.
Ha ilaveten bizimki de beş yılda yedi kez evine gitmiş başka yerde yaşarken. Biz evlenmeden önce aynı evde salona gitmezdi. Evlendik bi hafta gitmedim diye dertlendi. Boşanıyoruz şimdi yanına gitmek istemiyor.

Ha ilaveten bizimki de beş yılda yedi kez evine gitmiş başka yerde yaşarken. Biz evlenmeden önce aynı evde salona gitmezdi. Evlendik bi hafta gitmedim diye dertlendi. Boşanıyoruz şimdi yanına gitmek istemiyor.
Hatırlatınca bunları ne diyor sana? Terapi aldınız mı beraber? Eşinin ciddi sorunları var gibi.

Hatırlatınca bunları ne diyor sana? Terapi aldınız mı beraber? Eşinin ciddi sorunları var gibi.
Eskiden gençlermiş de şimdi yaşlıymışlar. (60 yaş altılar) Benim aynı yaşta annem var gayet genç. Hiçbi sağlık sorunları falan yok.
Terapi almadık, çok evvelde bi kere yeltendik gerçekten çok meşhur ama kötü bi yere denk geldik. Terapist küt anladı konuyu ama tarzı berbattı. O bi şey anlattı bana sordu sizce bu olay nasıldı diye. Ben bi şey anlattım ona sormadı bile ve ilk seansta sizin sorunlarınız var dedi.
Yok taraf tutuyor yok feminist yok 600 lira verdik buna saçma işler diye kavga çıkardı bitti yenisine gitsek nolurmuş diye.
Evet bence de bağımlılık, borderline gibi sorunları var.
Benim bireysel terapistim aylardır var. Başka uzmanlardan da görüş almıştım.
Kesinlikle karşıydı terapiye. Başta inkar etse de sonra sonra ne var ben aileme bağımlıysam demeye başladı.
Bunları hatırlatsam sonu kavgaydı en son.
Sağlıklı konuşma yok, gaslighting tavan.
Sen şunu yapmıştın diye kel alaka bi çıkış, üstüne de sen hep haklı çıkma çabasındasın.
Ben mağdurum. Herkes kavga etti işte bi şey istedi olan bana oldu modu.
Sorun zaten senin bi şey yapmamandı desen bambaşka bi kavga.
7 saat kavga ettiğimiz oldu.
Terapi, düzelme vs. isteğim yok zaten artık. Anlaşmalıyı kabul etsin kafi.
Bizim aramızda telafi edilmez şeyler geçti.

Bi cacık olmaz bundan. Sağlıklı bir psikolojide değil. Kurtul gitsin çocuk da yokken. Bu adamla anası ruh hastası eder seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…