• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi boşanmaya nasıl ikna ettiniz?

Bi cacık olmaz bundan. Sağlıklı bir psikolojide değil. Kurtul gitsin çocuk da yokken. Bu adamla anası ruh hastası eder seni.
Ettiler zaten. Değil.
Annesinin anormal olduğunu kabul eder söver analiz eder yine de bi gün iyi bi insan olacak sevelim derdi.
Kendini de bilir yeri gelince normal değilim diye ama asla düzeltmezdi. Ya da düzelttim derdi deven görmezdim pek.

Eskiden. Şu an aynı evde yaşamıyoruz.
Anlaşmalı boşanmayı kabul etmiyor.
Ve ben hem çok yorulduğum için hem de daha fazla yıpranmamak için ikna yöntemleri arıyorum..
Ailenden baban, dayın falan konuşsalar? Gerekirse tehdit etsinler. Zaten kusurlu taraf o. Haklarını almadan ayrılma bence.

Ailenden baban, dayın falan konuşsalar? Gerekirse tehdit etsinler. Zaten kusurlu taraf o. Haklarını almadan ayrılma bence.
Bilassa ailem bulaşsın istemedim zaten meselem o. Üzülmesinler daha çok.
Ona kalsa kusuru yok olur mu öyle şey?
Bi mal paylaşımımız yok. Ortak paramız yok.
Nafaka istemiyorum tenezzül etmem.
Takı vs kanunen benimmiş ama o yarısını istemişti evvelden. Alabilir de.
Kabul etmeme sebebi para değil.
Elaleme rezil olma kaygısı ve annesinin pislikler çıkması telaşı.
Evlenirken ayrı hayatı mahvolmuş biterken ayrı olacakmış ben güle güle yaşamaya gidecekmişim bencilmişim bilmem ne.
Demiyor ki ben hem en iyisini ister hem de bi şey yapmam. Senin gibi salak bi daha bulamam. Böyle diyor.

Eskiden. Şu an aynı evde yaşamıyoruz.
Anlaşmalı boşanmayı kabul etmiyor.
Ve ben hem çok yorulduğum için hem de daha fazla yıpranmamak için ikna yöntemleri arıyorum..

Anlaşmaya uğraşma git çekişmeli aç ve elinden ne geliyorsa ardına koyma maddi manevi tazminat iste vs çok karaktersizse o da sana karşılık verecek muhtemelen benimki öyle yaptı sonra duruşma gününe 5-10 gün kalasıya aramaya başladılar ailecek anlaşmalı olsun diye o zaman da çok alttan alma ama kafana göre anlaşma belirleyip ayrıl

Maddiyat için mi bu anlaşma yoksa çocuklar için falan mı ? Ayrıntı hiç vermemişsiniz.
Hiç biri için değilde medeniyet içinse , böyle düşünenlerin cidden boşanmak istediğini düşünmüyorum.

İş çekişmeli boşanmaya giderse altınların tamamını (kanuni hakkınız), yüklü bir tazminat ve nafaka isteyeceğinizi söyleyin belki parasını kaybetme korkusu işe yarar.

Vala ben herhafta sonu kavgadan bikmistim aglaya aglaya babami aradim gel al diye geldi aldi bizde kucuk bebek var diye bosamiyor.annesi cok baskin ben yasadigim surece bosanma olmaz diyor. bebek olmasa anasida boşardi koşa koşa neyse kendide.20 gun once actik dava cekismeli hala bosamicam diyor. avukat tutmus avukati aradi vs vs 1 2 yil sürecek gibi benim davam.ins 2 3 durusmada biter ama anlasmali olursa 1 ayda avukata bile gerek yok dilekçe verip harc yatıyorsun hepsi bu.nette sayfasi bile var anlasmali bosanma dilekçe diye 70 tlye dolduruyor. Sana sorular soruyo cevapliyon hepsini enson 70 tl ödüyorsun sana mail atiyor dilekceyi ben avukat tuttum anlasmaliya yanasmadi diye adam hikayeni yaz dedi bende anlasmali bosanma sorularını bi kagida yazdim enson nedn ne yaşandı onlari yaz dedi dilekcemizi verdik. Ilk anlasmali protokol gönderdim istemedi çekişmeliye döndü ona gore dilekçe verdi avukat. Bekliyoruz günümüzü olmuyor diyeceksin evi kim terk ettiyse altinlari o almis sayiyorlar altinlarin sende olmadigini ispar edeceksin ortak kasa varsa ala evden kim giderse birdaha esya alamiyor adamdan habersiz alirsan mal kacirmaya giriyor ozel esyalarini kalanlari mahkeme karari ile alabilirsin. Altinlarimizda var benim onun sülalesi para takti benimkiler altin ama kasada bakak kime verecek bilezik ve setler genelde kadina diyor ama çeyrekler bölusuluyor diyen var okumuştum. Uzaklastirma karari aldim ben psikolij siddeti daha fazla diye her geldiginde sacmaladi ailemi uzdu gitti en son namusima laf etti. Avukat boşanana kadar cok çirkef olacak ortalik dedi 1 yıl seni senide cocuguda aramaz dedi ins oyle olur .nap et anlasmaliya cevir konuşacaksın olmuyor yiprandik belki hakkımızda hayırlısı boyle imis ben protokol hazırlıyım diyin eline verin imzalasin ama sanrim dilekçe verilirken ikinizde orda olmalisniz anlasmalida
.

Boşanma gibi bişeye -eğer gerçekten karar verdiysem- kimseyi ikna etme gibi bir çabam olmaz. Anlaşmalı teklif ederim kabul etmiyosa anında çekişmeliyi yapıştırırım, tazminat vs. canını yakacak ne varsa da talep ederim,doğduğuna pişman ederim.

Maddiyat için mi bu anlaşma yoksa çocuklar için falan mı ? Ayrıntı hiç vermemişsiniz.
Hiç biri için değilde medeniyet içinse , böyle düşünenlerin cidden boşanmak istediğini düşünmüyorum.
Verdim de kaçmış.
Çocuğumuz yok.
Paylaşılacak mal da yok.
Maksat huzursuz etmek.

Boşanma gibi bişeye -eğer gerçekten karar verdiysem- kimseyi ikna etme gibi bir çabam olmaz. Anlaşmalı teklif ederim kabul etmiyosa anında çekişmeliyi yapıştırırım, tazminat vs. canını yakacak ne varsa da talep ederim,doğduğuna pişman ederim.
Ben çekişmeli açtım mecbur zamandan dolayı ama anlaşmalıya çevirmek istiyorum

Zaman içinde beni kendisinden soğutarak ikna etti.
Evliliğimiz 15 sene sürdü. Son 2 senesi cehennem gibiydi. Sonradan öğrendim İsçivre’de hayatına başka bir kadın girmiş. Zaten boşandıktan sonra onla evlenmiş.
İlgisiz davranıyordu. Cinsel hayatımız bitmişti. Sürekli yurtdışındaydı. Eve geldiğinde telefonla gizli gizli konuşuyordu. Defalarca sordum “başka biri mi var” dedim. İnkar etti. Herhalde ona zarar veririm diye korktu. Bana böyle köpek gibi davranmasına 2 sene dayanabildim. Bir gün psikiyatriste gittik. Psikiyatrist ikimize de tanı koydu. Ona obsesif kompolsif dedi. Bana manik depresif dedi. İkimize de ilaç yazdı. Ben ilaçlarımı kullandım. O kullanmamış. Sonra doktor birbirinize tensel temasta bulunun dedi. Bir gün bana “Benim içim seni almıyor” dedi. Ertesi gün avukata gittim. 15 sene için hiç bir şey talep etmedim. Allahından buluyordur inşAllah
Aldatıldığımı bilsem tabii ki en azından maddi bir tazminat beklentim olurdu. Şu an geriye dönüp baktığımda böyle ruh hastası bir insandan iyi ki kurtulmuşum diyorum.

Zaman içinde beni kendisinden soğutarak ikna etti.
Evliliğimiz 15 sene sürdü. Son 2 senesi cehennem gibiydi. Sonradan öğrendim İsçivre’de hayatına başka bir kadın girmiş. Zaten boşandıktan sonra onla evlenmiş.
İlgisiz davranıyordu. Cinsel hayatımız bitmişti. Sürekli yurtdışındaydı. Eve geldiğinde telefonla gizli gizli konuşuyordu. Defalarca sordum “başka biri mi var” dedim. İnkar etti. Herhalde ona zarar veririm diye korktu. Bana böyle köpek gibi davranmasına 2 sene dayanabildim. Bir gün psikiyatriste gittik. Psikiyatrist ikimize de tanı koydu. Ona obsesif kompolsif dedi. Bana manik depresif dedi. İkimize de ilaç yazdı. Ben ilaçlarımı kullandım. O kullanmamış. Sonra doktor birbirinize tensel temasta bulunun dedi. Bir gün bana “Benim içim seni almıyor” dedi. Ertesi gün avukata gittim. 15 sene için hiç bir şey talep etmedim. Allahından buluyordur inşAllah
Aldatıldığımı bilsem tabii ki en azından maddi bir tazminat beklentim olurdu. Şu an geriye dönüp baktığımda böyle ruh hastası bir insandan iyi ki kurtulmuşum diyorum.
Bundan sonrası çok güzel olsun. ❤️ iyi ki kurtulmuşsunuz. Vazgeçtiğiniz para neyse önünüze çıkar..

Back
X