Ettiler zaten. Değil.Bi cacık olmaz bundan. Sağlıklı bir psikolojide değil. Kurtul gitsin çocuk da yokken. Bu adamla anası ruh hastası eder seni.
Ailenden baban, dayın falan konuşsalar? Gerekirse tehdit etsinler. Zaten kusurlu taraf o. Haklarını almadan ayrılma bence.Eskiden. Şu an aynı evde yaşamıyoruz.
Anlaşmalı boşanmayı kabul etmiyor.
Ve ben hem çok yorulduğum için hem de daha fazla yıpranmamak için ikna yöntemleri arıyorum..
Bilassa ailem bulaşsın istemedim zaten meselem o. Üzülmesinler daha çok.Ailenden baban, dayın falan konuşsalar? Gerekirse tehdit etsinler. Zaten kusurlu taraf o. Haklarını almadan ayrılma bence.
Eskiden. Şu an aynı evde yaşamıyoruz.
Anlaşmalı boşanmayı kabul etmiyor.
Ve ben hem çok yorulduğum için hem de daha fazla yıpranmamak için ikna yöntemleri arıyorum..
Verdim de kaçmış.Maddiyat için mi bu anlaşma yoksa çocuklar için falan mı ? Ayrıntı hiç vermemişsiniz.
Hiç biri için değilde medeniyet içinse , böyle düşünenlerin cidden boşanmak istediğini düşünmüyorum.
Ben çekişmeli açtım mecbur zamandan dolayı ama anlaşmalıya çevirmek istiyorumBoşanma gibi bişeye -eğer gerçekten karar verdiysem- kimseyi ikna etme gibi bir çabam olmaz. Anlaşmalı teklif ederim kabul etmiyosa anında çekişmeliyi yapıştırırım, tazminat vs. canını yakacak ne varsa da talep ederim,doğduğuna pişman ederim.
Yahu o zaman boşver anlaşmayı falan. Zaten o kapasitede olsa bu kadar zor durumda bırakmazVerdim de kaçmış.
Çocuğumuz yok.
Paylaşılacak mal da yok.
Maksat huzursuz etmek.
Sonuçta ayrı da yaşıyormuşsunuz hali hazırda bırakın çekişmeli sürsün, kafa yormaya gerek yok bence bu kadarBen çekişmeli açtım mecbur zamandan dolayı ama anlaşmalıya çevirmek istiyorum
Çocuk yoksa çok kolayÇocuk yok bizde. Restleşme daha da terse gitti maalesef.
Sizin adınıza çok sevindim.
Farkında. Israrla doğru olduğunu benim ona sevgisizlikten uymadığımı iddia ediyor.Çocuk yoksa çok kolay
Anlaşamıyorum sebeplerim şunlar
Ayrılalım de
Zaten o da anlaşamadığınızı farkındadır herhalde
Bundan sonrası çok güzel olsun.Zaman içinde beni kendisinden soğutarak ikna etti.
Evliliğimiz 15 sene sürdü. Son 2 senesi cehennem gibiydi. Sonradan öğrendim İsçivre’de hayatına başka bir kadın girmiş. Zaten boşandıktan sonra onla evlenmiş.
İlgisiz davranıyordu. Cinsel hayatımız bitmişti. Sürekli yurtdışındaydı. Eve geldiğinde telefonla gizli gizli konuşuyordu. Defalarca sordum “başka biri mi var” dedim. İnkar etti. Herhalde ona zarar veririm diye korktu. Bana böyle köpek gibi davranmasına 2 sene dayanabildim. Bir gün psikiyatriste gittik. Psikiyatrist ikimize de tanı koydu. Ona obsesif kompolsif dedi. Bana manik depresif dedi. İkimize de ilaç yazdı. Ben ilaçlarımı kullandım. O kullanmamış. Sonra doktor birbirinize tensel temasta bulunun dedi. Bir gün bana “Benim içim seni almıyor” dedi. Ertesi gün avukata gittim. 15 sene için hiç bir şey talep etmedim. Allahından buluyordur inşAllah
Aldatıldığımı bilsem tabii ki en azından maddi bir tazminat beklentim olurdu. Şu an geriye dönüp baktığımda böyle ruh hastası bir insandan iyi ki kurtulmuşum diyorum.
Sorun çıkmasın daha çok peşindeyim..Sonuçta ayrı da yaşıyormuşsunuz hali hazırda bırakın çekişmeli sürsün, kafa yormaya gerek yok bence bu kadar
Sorunlarınız neler ve ne kadar zamandır evlisiniz ?Farkında. Israrla doğru olduğunu benim ona sevgisizlikten uymadığımı iddia ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?