6 ay. Klasik aile, yalan, kendine göre haklı şiddet ve hakaret. Eski konularım da mevcut..Sorunlarınız neler ve ne kadar zamandır evlisiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay. Klasik aile, yalan, kendine göre haklı şiddet ve hakaret. Eski konularım da mevcut..Sorunlarınız neler ve ne kadar zamandır evlisiniz ?
Ayrıl6 ay. Klasik aile, yalan, kendine göre haklı şiddet ve hakaret. Eski konularım da mevcut..
Oo yağıyor esiyor daha da ters tepiyor. Zaten annesi eşittir para. Üstüne para istiyorlar benden bir de..İş çekişmeli boşanmaya giderse altınların tamamını (kanuni hakkınız), yüklü bir tazminat ve nafaka isteyeceğinizi söyleyin belki parasını kaybetme korkusu işe yarar.
Belki dedim daha az zararlı olur..Ayrıl
Açıklama bile yapma
İkna etmeye de uğraşma
Çok çirkin insanlar. Kavga çıkarma, huzursuz etme vs. Hiç utanmazlarSonuçta ayrı da yaşıyormuşsunuz hali hazırda bırakın çekişmeli sürsün, kafa yormaya gerek yok bence bu kadar![]()
Akışına gelişen bi konuşma olur diye düşünüyorumBu konu farklı başlıklarda mutlaka konuşulmuştur ama toplu bir şey bulamadım.
Boşanma kararı veren sizseniz eşinizle nasıl bir konuşma yaptınız?
Eşiniz ise o sizle nasıl bir konuşma yaptı? Sizi ikna eden yer neresi idi?
Boşanma konuşması deneyimlerinizi patlaşırsanız sevinirim.![]()
Boşanmak istiyorum, boşanmamız gerekiyor gibi başlayan her konuşma hem yanlış davranıyor hem de düzelmiyor üstüne de hayatımı bozup ayrılmaya kalkıyorsunla kavgaya bağlıyor..Akışına gelişen bi konuşma olur diye düşünüyorum
Siz direk söyleyin boşanmak istediğinizi net bi çizgiyleBoşanmak istiyorum, boşanmamız gerekiyor gibi başlayan her konuşma hem yanlış davranıyor hem de düzelmiyor üstüne de hayatımı bozup ayrılmaya kalkıyorsunla kavgaya bağlıyor..
Vala öyle bir konusma yapılmadı.. zaten evden cekti gitti borcum var dedi sonra da icra kapıdı gelebilir dedi adresini al dedim bende.. alamam yok dedi boşanalım gelmez dedi. Tamam dedim boşandık gitti evlendi borcu olan adam.. yanii taktik buymuş adam bana oynamışBu konu farklı başlıklarda mutlaka konuşulmuştur ama toplu bir şey bulamadım.
Aaa! Geçmiş olsun çok. Böyle biri kalsa size iyilik getirmezdi zaten.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Vala öyle bir konusma yapılmadı.. zaten evden cekti gitti borcum var dedi sonra da icra kapıdı gelebilir dedi adresini al dedim bende.. alamam yok dedi boşanalım gelmez dedi. Tamam dedim boşandık gitti evlendi borcu olan adam.. yanii taktik buymuş adam bana oynamış![]()
Eskiden. Şu an aynı evde yaşamıyoruz.
Anlaşmalı boşanmayı kabul etmiyor.
Ve ben hem çok yorulduğum için hem de daha fazla yıpranmamak için ikna yöntemleri arıyorum..
AmiinnnnAaa! Geçmiş olsun çok. Böyle biri kalsa size iyilik getirmezdi zaten.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.![]()
Özel konuşmaya gerek görecek kadar değer versem zaten evliligime bir şans daha veririm. Saçmalama lütfen. Davayı açınca öğrensin ne fark eder kafanda bittiyseBu konu farklı başlıklarda mutlaka konuşulmuştur ama toplu bir şey bulamadım.
Söyledim zaten kendi sütten çıkmış ak kaşık gibi beni hem suçlu hem güçlü görüyorSiz direk söyleyin boşanmak istediğinizi net bi çizgiyle
Mesele dava değil ki zaten öğrendi ben sadece sorun çıkarmasından ailemi üzmesinden uzatmasından yoruldumÖzel konuşmaya gerek görecek kadar değer versem zaten evliligime bir şans daha veririm. Saçmalama lütfen. Davayı açınca öğrensin ne fark eder kafanda bittiyse
Çok üzüldüm.. Sorunlu evliliklerde öğrendiğim en net şey neyi asla yapmam diyorsa yapar neyi yaparım diyorsa yapmaz. Kendini inkar kafası. İstediği olmayınca da zarar verme. Sorsan sevdiği için boşanmak istemez ama sevdiği kişiyi süründürmek ister. Hiçbi şey gerçek değilBizde ex kişisi benden önceki iki evliliğini de kendi isteğiyle anlaşmalı şekilde bitirmiş.Tv de boşanmak istemeyen koca siddetlerini gördükçe "Bu insanları anlamıyorum ya , bana biri bosanalım dese hiç uğraşmam ok derim "derdi..Aylar ayları kovaladı ve onun davranışları yüzünden ben boşanma davası açtım,onun bile isteye çıkardığı tatsızlıklar yüzünden..
Şimdi ise bu şahıs boşanmak istemiyorum deyip kırk takla atıyor... Anlasmali teklif ettim defalarca,çocuğun nafakasını bile kaldırmayı teklif ettim yine kabul etmedi..
Savaşa cevirdi olayı, sizinki de böyle bir tip gibi..Şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Allah bağışlasın. Birlikte uzun, mutlu bir ömrünüz olsun.Amiinnnn10 yıllık emek çöp anlıcan
Tek artısı oğlumm
![]()