• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi boşanmaya nasıl ikna ettiniz?

Talepleriniz neler ?
Hiçbi şey. Eşyalarını al. Asıl sen benim zararlarımı tazmin et. Nafaka para isteyen yok geldiği ölçüde takılarımı bırak, kendi aldığın eşyalar da dahil topla git. Bu kadar.
Ne nafaka, ne ev ne de araba.
Evimde kalmak istiyorum kirasını kendim ödemek koşulu ile. Şu an taşınmak bana külfet, güvenlik anlamında rahatım, evi ben buldum depozito emlakçı ödedim zaten. Hepsi bu. Benim olanı bana bırak ve git.

Çocuk olsa anlarım. Ama istediği kadar çirkef olsun
Ne yapacak allah aşkına 😀
Çekişmeli boşanma ile konu sahibinin hem değerli zamanı gider hem de aklı sürekli boşanma mevzusu ile meşgul olacak,ay hiç gerek yok.Anlasmali oluyorsa ne ala

Hiçbi şey. Eşyalarını al. Asıl sen benim zararlarımı tazmin et. Nafaka para isteyen yok geldiği ölçüde takılarımı bırak, kendi aldığın eşyalar da dahil topla git. Bu kadar.
Evimde kalmak istiyorum kirasını kendim ödemek koşulu ile. Şu an taşınmak bana külfet, güvenlik anlamında rahatım, evi ben buldum depozito emlakçı ödedim zaten. Hepsi bu. Benim olanı bana bırak ve git.
Cok mu seviyormus sizi yani cidden bosanmayip ne yapmayı planlıyor tekrar barışmak mi istiyor?
Bu hayat kendine de zor degilmi?

Senin olan sende kalsın istiyorsan onun olana göz dikeceksin. Hiç değilse dikmiş gibi yapacaksın. Onları korumak için senin olana dokunmayacak.

Senin olan sende kalsın istiyorsan onun olana göz dikeceksin. Hiç değilse dikmiş gibi yapacaksın. Onları korumak için senin olana dokunmayacak.
Katip yine harika bi fikir 💡 Vallahi kafam çalışmıyor ya da avukatta da iş yok taktik vermiyor donuna kadar al modunda o da bana çiğ geliyor.
Arabasını ister gibi yapayım ben ya da nafaka

Rabbım yaşatmasın böyle durum . Lakin böyle bir durum olmuşsa aldatilmisimdir(ihtimali bile agresifleştirdi). Direk evden atar donuna kadar alırım. Vala ne yalan söyleyeyim baya iter kadar hırsımı alamam keskin madde ile zarar verebilirim . Esim bunu bildiğinden korkar sanırım gelmeye zaten. Rabbım herkesin yuvasına huzur versin. Huzursuzluk oluşturan durumlari ortadan kaldırsin evlerine mutluluk neşe versin. Cani gönülden diliyorum .

Zararları tazmin et derken neyi kastediyorsunuz ?

O neden kabul etmiyor evden mu oturmak istiyor

Yerinizde olsam çeyizde getirdiğim herşeyi satarım
Gider yeni evde yeni eşyalarla yeni başlangıç yaparım

Ha ilaveten bizimki de beş yılda yedi kez evine gitmiş başka yerde yaşarken. Biz evlenmeden önce aynı evde salona gitmezdi. Evlendik bi hafta gitmedim diye dertlendi. Boşanıyoruz şimdi yanına gitmek istemiyor.
demek ki bahanesi annesiymiş, asıl sebep te boşanmak istemesidir. bazı adamlar evlenmemeli , evliliği kelepçe , dert olarak görüyor larve sonra evlenip bir kadının hayallerinin içine edip bir şey yokmuş herşey normal miş gibi eski düzenlerine dönüyorlar.

demek ki bahanesi annesiymiş, asıl sebep te boşanmak istemesidir. bazı adamlar evlenmemeli , evliliği kelepçe , dert olarak görüyor larve sonra evlenip bir kadının hayallerinin içine edip bir şey yokmuş herşey normal miş gibi eski düzenlerine dönüyorlar.
Aynen öyle.. Sorsanız boşanmak istemiyor ama o mükemmel bir çok da çekti ben düzeleymişim..

Back
X