• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi ilk görüşte beğendinizmii?

ilk intiba çok önemlidir
derler ya
hanımlar
eşinizi ilk gördüğünüz zaman beğenmişmiydiniz?
yoksa tam tersi bi durummu?

aaaaaaaaaaa tabıkı cok onemlıdırrrrrrrr.
ılk gordugumde ıste dedım hayatımın erkegı:)))))))))))
uzunca baktım ama onda tık yok.6ay takıp ettım:))))))))
her aksam otobuste karsılasırdık ama bakmıyordu bana:((((((((
yanı ben oyle sanıyormusum.dayanamadım gıdıp konustum.evlımısın bekarmı dıye???
neden dedı??
evlıysen ısım olmaz bekarsan gorusebılırız dedım hoslandım dedım:)))))))))))
1hafta sonra evlenme teklıfı ettı.
3ay sonra nısan 9ay sonra evlılık derken ıkı cocuk ve hala ılk gunku asık oldugum hayatımın erkegı dedıgım adamlayım:))))))))))))
ılk defa boyel bır cılgınlık yaptım.ama cok mutluyum ıyıkıde yapmısım:)))))))
o benım canımın ıcı bıtanecık askımmmmmmm:))))))))

Ya biz ilk görüş te birbirimizden çok etkilenmiştik...Çok güzeldi o duygular aynı duygulaı hissetmek çok heyecenlıydı :)

hiç beyen memiştim ilk gördüyümde ama şimdi dünya yakışıklısı geliyor:)))))))

ben esimle gorucu usulu tanistik.ben ilk goruste beyenmedim beyendim diyemem cunku.esim beni karsilamaya ilk kez gorucez birbirimizi otogara geldi .bende otobusten indim esimi ariyorum ay tanimiyorumki adami teyzeme telefon actim ay bu adami gormedimki hic nerden tanicam dedim.nasil biri tarif etsene dedim...........teyzemin anlatisini duyunca tam kacarken yakalandim esime... demezmi saclarinin onu baya acik .gozluklu ..ay ben bunlari duydum tuyuyodum ne isim olur diye.tam kacarken ay biri bana el salliyo buda kim diyorum.esim kosarak geldi oanda cok seker geldi bana sidide sekiz senedir beraberiz iki cocugumuz var

eşimi ilk gördüğüm zamanı çok net hatırlıyorum, turizm yöresinde ve mesleğinde, doğudan birçok kardeşimiz gelir, kendilerine lakap takarlar ve tarzanca dil konuşmaya çalışarak kendilerini turizmci ilan ederler.. Ben de eşimin ilk konuşmasındaki bozuk türkçesinden yola çıkarak (iş konuşmasıydı), (genel bir tanım olduğu için kullanıyorum, lütfen kimse alınmasın) içimden yine bir kıro gelmiş sektörümüze dedim ve üstündeki baklava desenli tişörtten nefret ettim, eşime çok gıcık kaptım. Bu durum 1 yıl kadar sürdü, iş arkadaşıydık, mecburen konuşuyordum. Bir de o kadar çapkındı ki aynı anda 5 tane kız arkadaşını gördüm.. Şimdi o gıcık, benim sevgili eşim, aşkım, mutluluğum.. Ailesi bile bu değişime inanamıyor :))

ben eşimi ilk gördüğümde okuldan yeni mezun olup tayini çıkmış acemi cahal bi kızdım .görev icabı onunla iletişim kurdum ..çok sinirli, asabi ve gıcık birisi gibi gelmişti ozamanlar bana ama çok anlayışlı sevdiğine değer veren biri olduğunu anlamam çok uzun sürmedi .ve ona bağlandım..güçlü aşklar nefretle başlarmış derlerdide ,inanmazdım.şimdi ben onunla evliyim ve çoooook güzel bi kızımız var ..
opucukkalpey8.gif

dila iyi bi konu acmissin walla bana sorarsan ben de esimi onceden taniodum zaten begeniodum ve en sonunda benim oldu...

ben görücü usulü evlenmiştim ilk eşimi gördüğümde büyük bir hayal kırıklığına uğradım
çünki ben o kadar giyinmiş süslenmiştim o da o kadar paspal gelmişti gıcık olmuştum ama kısmetmiş ağzım bağlandı sanki 6 ay olmadan da evlendik.

şimdi nasılsın mutlumusun peki

eşimi ilk abimin (yengemin) kına gecesinde gördüm.yengemlerin komşusuydu.
halay çekenlere şöyle bir alıcı gözüyle baktığımda eşim dikkatimi çekmişti.
ertesi gün düğünde annesine gelinin diye göstermiş beni :9:
tanıştık, anlaştık, 3 yıl sonra da evlendik.... :69:

ay bir de ilk buluşmamızda yan yana oturuyoruz.o benim solumda.benim sol elim yanımdaydı.eşim de sağ elini yanına koydu.ben elimi tutmaya çalışıyor diye bir çemkirdim :9:
sen ne yapmaya çalışıyorsun falan.afalladı tabi.ben önden koşuyorum o arkadan koşuyor.otobüste bir karış surat yan yana dönüyoruz.
içinden ne psikopat bu kız demiş :27:
kısa süreliğine ayrıldık.sonra dayanamadım.baştan başladık.
ne güzel günlerdi ya.........

aaaaaaaaaaa tabıkı cok onemlıdırrrrrrrr.
ılk gordugumde ıste dedım hayatımın erkegı:)))))))))))
uzunca baktım ama onda tık yok.6ay takıp ettım:))))))))
her aksam otobuste karsılasırdık ama bakmıyordu bana:((((((((
yanı ben oyle sanıyormusum.dayanamadım gıdıp konustum.evlımısın bekarmı dıye???
neden dedı??
evlıysen ısım olmaz bekarsan gorusebılırız dedım hoslandım dedım:)))))))))))
1hafta sonra evlenme teklıfı ettı.
3ay sonra nısan 9ay sonra evlılık derken ıkı cocuk ve hala ılk gunku asık oldugum hayatımın erkegı dedıgım adamlayım:))))))))))))
ılk defa boyel bır cılgınlık yaptım.ama cok mutluyum ıyıkıde yapmısım:)))))))
o benım canımın ıcı bıtanecık askımmmmmmm:))))))))

vay be ne dürüstmüş eşin maşallah canım,
ben o çılgınlığı yapsam adam yatağa atma derdine düşerdi hemen.
kader mi var be..

köpeğiyle geziyordu. köpekle ilgili birşey sormak için pardon demiştim. :) bende köpeğimi o zamanlar yeni almıştım. veterinerle ilgili birşey sormuştum. tipi de dikkatimi çekmişti ama önemsememiştim. diğer karşılaşmalarımızda hep o laf atmıştı. adını bile unutmuştum :))

Ilk görür görmez asik oldum halada asigim :69:

aynı işyerinde aynı gün işe başlamıştık. ben öyle pek gezme tozma işim olmadığından önemsememiştim. bir lafına küsmüştüm tam 1 ay konuşmamıştım sonra o benimle konuştu ve bir daha her yere birlikte gider olduk. sonra bir baktık aşık olmuşuz birbirimize. 4 sene sonra evlendik şükürler olsun canım aşkımı hala çok seviyorum. ona olan aşkım asla azalmadı

biz görücü usulu evlendik ilk gördüğümde bu benim evlenecegim
erkek demedimm ya
hatta çok düşünmüştüm acaba demiştimm
ama sonradan sevdim yani

evlenme proğramına çıkanlara bazen bu yüzden kızıyorum
hemen hayır diyorlar
azıcık konuşsalar belki olacak.

ben eşimi gormeden beyendım hislerine tutuldum..kalbinin her bir kapısını tektek actım..
bi net sitesınde okeyde ortimdi simdi hayatımın ortisi oldu :)))
eylulde tanıstık benım masama oturmustu karsımdaydı :)) ortim oldu ogunden sonrada zaten.. okadar iyi anlasıyordukkı bu ortılık zamanla sevgıye aşka donustu mart ayında cıkmaya basladık .. beni gormeye geldi (cebınme söz yuzuguyle) çok cılgıncaydı sonrası zaten corap sokugu gibi ilerdi zaten ..Allah basımdan eksık etmesın

evet :52:eşimi ilk gördüğümde evleneceğim kişi bu demiştim;çok beğenmiştim kendisini:34:şimdi de & yıllık evliyiz :70::69:

ben eşimle arkadaşlarlagttiğimz piknıkte tanıştım o benı ızledı butn gn bnde sınır olmştm delımınedr bakıp duryo dıye snra numaramı blmuş aradı faln buluştuk ama ılk buluşmada elımı tutunca kızdm ve ıstemıyorum dedım zaten hoşlanmamıştm snra aramaya devamettı ve bı sans daha vereyım dedım ve bırdahada ayrılmadık kavga grlt mutluyz esımı çok sevıyorm :66:

Back
X