Esinizi Nasil Delirtirsiniz

surat asmama
küsmeme
telefona cevap vermediğime
gece üstünü acmama :jeyyar:
sinir ve deli olur

ama şimdi bana sorsalar sen neyine deli oluyorsun diee

topikler sayfalar yetmez kaydirigubbakcemile3

taş altında kalırım laf altında kalmam kahretsin
her defasında"hay senin çenene be"dedirtecek donanıma sahip olduğum için bu huyuma acayip sinir olur......Çok üzgünüm çoook
yolda yürürken "aaa canıımm"deyipte sarılıp öpüştüğüm birine "kim o"dediğinde "tanımıyorum falanca yerde tanıştık iyi biri ama"dememede kızar biraz resmidir kendileri....sengözlerimebaksanab
galatasaraylı biri olarak fenerbahçe kazandığındaki kutlamalarıma....hihoyyyt
tüm katın beni duyduğunu düşündüğü için ,telefonda konuşurken sesimi kontrol edemeyişime....kafamçokkarıştı
yaş 35 yolun yarısı az yii dememe...cokacimcoook
evden çıkarken onun beni değil benim onu beklerken söylenmeme....CADIARZU
uyuduğumda,kapı zilini ve telefon sesini işitmeye engelli olmama....mirmirmirmir
veee,duşa girdiği zamanlar sibobunu indirmeyi unuttuğum için çeşmeyi açınca soğuk suyu
yemesine,adımı haykırarak muthiş sinir olur....:jeyyar:5 senedir ben indirmeyi oda kontrol etmeyi bir türlü öğrenemedik....:roflol:
temizlik konusundaki hassasiyetimde bana direk delirdiği için ve bende tırsdığım için bunu es geçiyorum...:1shok:

Son düzenleme:
Saç rengimi değiştirmeme,
ondan habersiz saçlarımı kısa kestirmeme,
kavga esnasında susmayışıma,
akşama ne hazırlayayım dememe,
çok sıcak yemek servis etmeme,
saçlarımı kurutmama,
çok düzenli oluşuma sinir oluyor.

alıngan olmama,olur olmaz şeylere küsmeme,yüz asmama,giyim tarzıma,misafir geldiğinde panik olmama,hiç bi lafın altında kalmama,beni gezdirmesini istememe ve hep daha fazla ilgi daha fazla romantizm istememe.... ne diyosunuz çok mu sorunluyum yoksa omu çok abartıyo....

aynı senin gibiyim bende çok nazlıyım sevgilime karşı sürekli ilgi bekleyen biriyim çalıştığı halde bir eli tel. bir eli işte olmasına rahmen yetmiyo ilgisiz bırakıyosun dediğim zaman deliriyo mesela. sonra çok süslenip püslendiğimde gıcık oluyo süsümü abartmam ama zaten doğal güzelliğim olduğu için pudra sürmeme saçımı boyamama gıcık oluyo ilerde cildin bozulcak saç boyaları kansorejen etki yapıyo kullanma onları diye deliriyo mesela. kısın en ufdak bir rüzgar çarpmasında hemen girp olan ve sürekli nezle olan biriyim oyüzden ince giyip gittiğimde yanına çok sinirleniyo. soğuk havalarda dışarı çıkmamada sinir oluyo ama haklıda hemen ateş basıyo akşamında hasta oluyorum. ama geçen acayip sinirlendirdim misafir vardı evlerinde adamla muhabbet ediyorlardı bende ona habire mesaj atıyodum yazma adamla muhabbet edemiyorum dedi bu sefer zıttına aradım meşkule verdi belki beş kez aynısı oldu en sonunda o aradı sesi resmen kükrüyodu bense gülüyodum tamam bu yaptığım çocukluktu ama sesini duymak istemiştim iki sanıyede olsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya sinirlendirmek çok hoşuma gidiyo:jeyyar:​

ya yazdıkça aklıma geliyor. mesela en çok tirip atmama sinir oluyor. mesela bişeyden dolayı ona bozulduğumda suratım düssün hemen düzeltmek için bişeyler yapıyoır tahammül edemiyo benim o halime gönlümü almaya çalışıyo.
o nu delittiğim o kadar çok konu varki yaz yaz bitmez şekerim ya sinirlendirmek çok hoşuma gidyo:sm_cool:​

açık saçık giyinip çıkarsam dışarı eminim onu kimse tutamaz
bir dayağını ,azarlamasını yerim herhalde.)

küstügüm zaman delenirdi yazik ya
biseye kizdigim yada kirildigim zaman sebebini söylemeden küserdim oda yazik bagir cagir ^gerekirse vur ama nolur bana küsme derdi sinirlenme diyemem tabii ama bu duruma daha cok üzülüyodu
taaki incitaneme hamile kalana kadar :) bi anda o huyumdan vazgecdim esimde hamilelik en cok bu konuda sana yaradi der dururdu yazik :)
allaha sükür kizim dogali 3 yil oldu ve ben bu huyumdan tamamiyla vazgecmisim ya :) tekrar bagimli olmadim yani :)

Delirtmeye çalışmadım pek ama kıskançlıktan delirir ve çok açık giyinmemden..

her regl dönemimde olay çıkarmama

aşırı kıskançlığıma

sürekli herşeyini kontrol altında tutmama

yorgunken ve uyumak istediği zaman gezelim diye tuturmama

eğer kavga edip ailelerin yanına gitmek zorundaysak o gün, suratımı asıp belli etmeme

benmerkezci (onun iddiası) olmama

hep haklı olanın ben olmama (onun iddiası) delirirdelikafadulden

aklıma bunlar geldi

onu gıdıklamama :)))
bişeye kızdığımda hep susmama,derdimi söylemememe...
herşey de her zaman benim haklı olmama...
başka da birşeye deli olmuyor sanırım, bunlardan ibaret...

Çok fazla sözünü keserim eşimin , o da sinir olur buna
fazla açık sözlüyüm içimdekini hemen söylerim kısacası patavatsızım doğrucu davut cinsinden
bunada sinir olur sevgili kocacım napyım can çıkmadıkça huy çıkmazmış

Benim ki heran herşeye delirebilir :mymeka: Ne zaman neye delireceği belli olmaz kafamçokkarıştı
Bugün delirmediği bi olaya başka zaman delirebilme özelliğinede sahip ayrıca delikafadulden
Çok fonksiyonlu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

telefonu evde unutunca veya geç açınca delirir:mymeka: çileden çıkarkaydirigubbakcemile
sırnaşık şeysırnaşık şey

O evdeyken temizlik yapmama sinir olur. illaki onunla birlikte oturup film izleyip cay icecegim.yada baska birseler.

erkek arkadaşımla konuşursam samimi bir şekilde hemde çok kızar delirir

herzaman sakindir, tek bir defa delirdigini gördüm, oda sakasina hamile oldugumu yeni ogrendigimde,
( askim 40 gun icinde aldirabilirmisiz gunah degilmis ) gibi bir cümle kurmama kalmadi fittirdi oysaki sakaydi ama ciddiye aldi adam :roflol: hatta dogur ben bakarim dedi heralde ne baba ama dimi :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…