eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ?

iste bende onu soruyorum nasıl yapcamm :44:

Eşim evde olsun kös kös tv karşısında oturalım diyorsan eşini senin deyiminle evde tutamazsın :)

Birlikte yapabileceğiniz aktiviteler hazırla, imkanınız varsa sinemaya gidin. Gidemiyorsanız evde film izleyin çok keyifli oluyor :)

vallahi ben erkek arkadaşımı yattığı yerden zor kaldırıyorum. işte çok yorulunca her dinleneme fırsatını değerlendiriyor. sizin eşiniz çok enerjikmiş sanırım. işe gider, spora gider hooop koltuk.

Benim eşimide arkadaşları rahat bırakmıyo pazar günleri sabahın körunde aramaya başlıyolar hafta içi hep evde ama hafta sonuda benımle ılgılensın istiyorum çok şeymi istiyorum ki

Çok şey istemiyorsun tabii ki...Daha 3 aylık evlisiniz,neden haftasonunu ayrı geçiresiniz ?
Arkadaşları da bir tuhafmış.Yeni evli adam pazar sabahı aranır mı ?
Eşinin yaptığı doğru değil.Kesinlikle taviz verme,alışkanlık haline getirmesin.

Sorunun cevabına gelince...Eşim ayda veya 2 ayda bir gibi arkadaşlarıyla çıkar.
Bazen maça bazen yemeğe giderler.Bazen maç izlemek için birisinin evinde toplanırlar.
İçkili müzikli yerlere gitmezler.

evde tutmak için özel bi çaba harcamıyorum zaten öyle bi amacım da hiç olmadı..sürekli evde oturan bi insanla sıkılırım ben..

haftaiçleri çarşamba akşamları futbol maçı yapar ona gider düzenli olarak,onun dışında uygun olduğumuz zamanlarda arkadaşlarıyla buluşur ama geç saatlere kadar değil..yani beni yalnız bırakmaz..ya da şöyle yaparız o arkadaşlarıyla takılacaksa bende plan yaparım arkadaşlarımla çıkarım dışarı..

ancak haftasonları ekstradan bişey olmazsa birlikte vakit geçiririz.bir gün birlikte evin temizliğini falan yaparız diğer gün dışarı çıkarız dışarda bi şeyler yaparız.

daha yeni evlisin eşini yanında istemen çok normal özellikle her haftasonu dışarı çıkması bunaltıcı olabilir.bence otur konuş,üzüldüğünü söyle evliliği böyle hayal etmediğini söyle..

gitme diyorum gitmiyor esimin arkadaslari evli. beraber gorusuyoruz .

saka kuşu değil ki bu evde tutmak için çaba harcayayım çok hoş sormuşsunuz gülümsedim okurken

eşimin TR'de arkadaşı yok, hepsi yurtdışında.. ben zaten evde oturmaktan hiç hoşlanmayan biri olarak her hafta sonu plan yaparım. genellikle ortak zevkleriniz varsa (sinema, koşu, alışveriş etc..) o zaman işiniz kolay oluyor zaten. ama ortak zevkleriniz yoksa bir hafta siz ona ayak uydurun, bir hafta o size.. ama arada bir ben arkadaşlarımla buluştuğumda o evde film izlemeyi tercih eder..

benim esim ev kusu walla ayda yilda bi cikar arkadaslariyla gunduz saatlerinde o da en fazla 2 saatcik..daha ewden o cikmadan hemen kizlarla sozlesip ben cikarim genelde o benden once ewe donmus olur)simdi 4aylik bebisim war ama gezmemi engellemio onu da alip cikiveriom heryere..

evlendiğini anlasın yeter...bekarlık arkadaslarıyla sıkı fıkı sürekli dışarda olamaz.

ben kendi adıma bir şey yapmıyorum,.çalışıp yorulup dinlenmek için evcazına geliyor adam:))

güzel yemek te yapsan,hoş sohbet de olsan,cilve naz da döksen kahve yada arkadaslarıyla çıkma alışkanlığı olan erkek zordur.

çek çizgini,,,sınırı geniş tutatrsan baş olmaz,,ha bir de sana bir şey bahşediyormuş gibi davranma,sorumlulugunun bu oldugunu bilsin.

40 yılda bir de adama izin ver sıkılmasın...

eşinizi evden nasıl çıkarıyosunuz deseydin bununla ilgili çabam oluyo ama bizimki ev kuşu. ilk evlendiğimiz yıllar arkadaşları bir iki kere kapıya arabayla doğuşup geldiler zile basıp eşimi çağırdılar. işim var dedi gitmedi. banada ne işim var bekar adam gibi sokaklardamı gezicem dedi. sevindim tabi. çocuk doğduktan sonra biraz dışarı düşkün oldu bende bozuldum tabi duruma yani ayda bir çıkması bile arkadaşlarıyla benim dikkatimi çekiyo benim olayım değil o böyle alıştırdı beni.

ama dışarı çıkıp gezme alışkanlığı olan bir adamı evde ne yapsanızda tutamazsınız.

dediğim gibi bir ara baktım ipin ucu kaçıyor. böyle kahvenin önünden geçerken bu adamlar evlerinde mutlu değillermi acaba madem evlenip kahvede orda burda arkadaşlarıyla takılacaklar ne diye evlenmişler hizmetçimi u kadın otursun evinde içsin çayını evli arkadaşlarını çaya çağırsın onlara çaya gitsin karısıyla kafeye gitsin terbiyesizlik cık cık olmaz böyle şeydiye kulağına öfkeli bişekilde üfürdüm. kahvedekiler size diyorum kocam sen anla misali.

öyle kahveye gitmez ama bir iki kere arkadaşları çağırdı. dedim sen git o kahveye. nekadar avam duruyo sen kendini oraya yakıştırıyomusun. hadi git bi kafeye sahil kenarında arkadaşınla iç kahveni al havanı yürüyüşünü yap. 4 duvar arasında uğultuu biyer adı bile çirkin geliyo kulağa ''kocam kahvede'' dedim vazgeçti gitmekten. ya hepsi neysede şu kahve olayına gerçekten çok uyuzum.

bide adam kahveye gitmiyo işyerinde falan arkadaşlarıyla iş çıkışı takılmıyo diye layt diyolarmış kocama. dedim sen laytmısın yoksa evinde karısıyla çocuğuyla mutlu bir adammısın. he onlar gibi bizle mutlu olmuyosan sende git onlarla. ama benden kahveye takılan koca muamelesi görrsün bundan sonra :). çok korkuyorum bgün kocamı kendilerine benzetirler diye yaaaaaaaaa (

Son düzenleme:
sizinle olmak istiyorsa evden çıkmaz zaten hepte çıkıyorsa evde tutmanın bi formülü olduğunu sanmıyorum. birlikte vakit geçirelim her hafta herhafta ne iş demiyormusunuz

eşimin iş yerindekiler akşam maç yaparlar halı sahada. benimkini de çağırmışlar. "beyler ben 17.30'dan itibaren eşime ve kızıma aitim" 17.30'dan önce olanlara katılırım sonrası yok." çok çok tarihi maçlar olursa gider binde bir onun dışında her akşam evdeyiz haftasonu da üçümüz gezeriz. çok şükür.

Eskiler bu konuda daha iyiymiş sanırım.
Babamı çok sevmem açıkçası ama bize hep şey derdi
"Ben yokken ya birinize bir şey olursa. O zaman vicdan azabından ölürüm. Bir yere gidemem sizi bırakıp. Gezmeye, yemeğe olsa yine gidemem." derdi ve çıkmazdı dışarıya akşamları

evde tutmak nedir yahu ben zincirliyorum günde 3 kerede tuvalete kendim çıkarıyorum mu diyelim ayıptır ya neyse benimkini evden çıkarmaya çalışıyorum ben sürekli dibimde yapışık ikiz gibiyiz evde bile hangi odaya gitsem yanımda biter hemen çok güzel bişey ama bazen insan kendine özel zamanlar istiyor.akşam arkadaşlarla çıkalım içelim muhabbetine çok karşıyım ama halı saha maçına gider zaten tek hobisi, araba sanayiye gider bide..

bence bu adamın yapısıyla ilgili
benimki de kovsam anca iki saat sokakta kalabilir garibim
hemen gelir geri dizimin dibine
nerdeyse tuvalete bile birlikte gitcez yakında

Benim eşimide arkadaşları rahat bırakmıyo pazar günleri sabahın körunde aramaya başlıyolar hafta içi hep evde ama hafta sonuda benımle ılgılensın istiyorum çok şeymi istiyorum ki
Bence az bile istiyorsun. Senin en doğal hakkın pazar günü nu esinle başbaşa gecirmek. Arkadaslarindan biran once uzaklastir esini. Bende yeni evliyken coookkk cektim ama simdi şükürler olsun kurtuldum.

Arkadaşlar sıkıntı bu konuda, kimse kimsenin yakasını bırakmıyor. Erkek erkeğe kemençe dinlemek gibi bir faaliyetleri var. Cuma ve C.tesi akşamları hiç şaşmaz programlarıdır. Bazen sabahın 4 üne kadar falan sürüyor. Pazar günü de uyku 1 e 2ye kadar. Tartışamıyoruz bile bu konuda, stresimi böyle atıyorum diyor. Evde dinle kemençeni dedim sonra da dediğime pişman oldum, saatlerce bir gürültü apartman ayağa kalktı, ertesi akşam gitmesine ses çıkarmadım o yüzden =)) Sonra bir kere beni de götür dedim; itiraz etmedi, ortamlarında çok az kadın var, benim gibi gidip yerinde görmek isteyenler =)) Sabaha kadar kemençe ve horon, bende Karadenizliyim ama aklımı oynatacaktım neredeyse. En azından ne yapmış olduklarını gördüm, şimdi hiç üstelemiyorum, oyalanacak başka şeyler buluyorum, tartışmanın alemi yok fayda vermiyor çünkü. Neler yaptım ilgisini çeksin diye yok, illa gidilecek, kanun sanki O yüzden yolunu bulan varsa bana da anlatsın =))

tıpkı bizim durumu ve eşimi anlatmışsın canım yazacaktım ama sen yazınca gerek kalmadı alıntılamak yeter

haftada 1 olabilir ama fazlası zarar
arkadaşlarıyla nadir dışarı çıkar
nişanlıyken çok takılırdı ama artık araya mesafe koyu
getirin eşlerinizi beraber takılalım der benim herif
ayda yılda yanlarına gider çok durmaz dursada sorun etmem
hafta içini ve hafta sonunun çalışmadıgı zamanlar sürekli beraberiz
ben rahat bıraksam kızım bırakmıyor
baba babaa diye çıglık atınca bi yere gidemiyor

benim esim is ev arasidir cok Nadir arkadaslariyla bulusur disari ciktikmi birlikte cikariz
zaten hep yorgun isten geldigi icin hafta ici yemek yer uyur bende cocuklarla ilgilen arada derim
simdiden taviz verme yoksa hep sensiz gezer nasil baslarsa oyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…