- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
iste bende onu soruyorum nasıl yapcamm :44:
Benim eşimide arkadaşları rahat bırakmıyo pazar günleri sabahın körunde aramaya başlıyolarhafta içi hep evde ama hafta sonuda benımle ılgılensın istiyorum çok şeymi istiyorum ki
evet bayanlar başlıkdanda anlaşılacağı gibi eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ne sıklıkla dışarı çıkıyo eşiniz. Benim gibi yeni evlilere eşleri eve bağlamanın altın kurallarını tecrubelerınızle anlatın
evet bayanlar başlıkdanda anlaşılacağı gibi eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ne sıklıkla dışarı çıkıyo eşiniz. Benim gibi yeni evlilere eşleri eve bağlamanın altın kurallarını tecrubelerınızle anlatın
Bence az bile istiyorsun. Senin en doğal hakkın pazar günü nu esinle başbaşa gecirmek. Arkadaslarindan biran once uzaklastir esini. Bende yeni evliyken coookkk cektim ama simdi şükürler olsun kurtuldum.Benim eşimide arkadaşları rahat bırakmıyo pazar günleri sabahın körunde aramaya başlıyolarhafta içi hep evde ama hafta sonuda benımle ılgılensın istiyorum çok şeymi istiyorum ki
Bu konuda taviz vermemenizi öneririm yoksa önünü kesemezsiniz.
Eşimle evlenmeden evvel konuşmuştum ben bu konuyu, babamdan ve ailemdeki hiç bi erkekten böyle bişey görmediğimi, gün içerisinde ya da akşamları arkadaşlarıyla çıkmasından memnun olmayacağımı söyledim.Sağolsun bu konuda beni hiç yormadı.Evleneli 2 yıl oldu daha bir gününü bile bensiz geçirdiğini hatırlamıyorumAllah'ım nazarlardan esirgesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?