Bu konuda taviz vermemenizi öneririm yoksa önünü kesemezsiniz.
Eşimle evlenmeden evvel konuşmuştum ben bu konuyu, babamdan ve ailemdeki hiç bi erkekten böyle bişey görmediğimi, gün içerisinde ya da akşamları arkadaşlarıyla çıkmasından memnun olmayacağımı söyledim.Sağolsun bu konuda beni hiç yormadı.Evleneli 2 yıl oldu daha bir gününü bile bensiz geçirdiğini hatırlamıyorumAllah'ım nazarlardan esirgesin inşallah
konuyu okurken tesadüfen yorumunuzla karşılaştım da..bana fazla abartı gibi geldi..evlilik bu kadar asosyal olmamalıdır..kendinize de zaman ayırmalısınız.siz ve o kendi arkadaşlarıyla zaman geçirebilmeli bence.bana yanlış geldi.tabi size göre doğrudur saygı duyarım.İnsana eş kadar dostta lazım, iyi-kötü günler için..
Arkadaşlarına tapar mesela 1 yıl kahveden çıkmadı sağolsun haftada 1gün izinli ondada benle vakit geçirip 3-4 saat tekrar kahveye giderdi bende sizin gibi konuştum ama o sağolsun taviz vermez kahve zevkinden hoş o zevkinden il değişikliğinden dolayı mahrum artık ama benden giden gittiiiiiii
Eğer istemese de bi şekilde kahve zevkinden mahrumsa eminim siz de aranızdaki soğukluğa son verirsiniz artık.
bende eşini evde tutmak için caba sarf etmeyenlerdenim :) ben koyu bi galatasaraylıyım rumuzumdan da belli oldugu üzre ve futbolu çok sevıyorum macları kacırmam mac yorumlarını bıle sıkılmadan ızlerım eşimde fanatık bızım evde mac gunlerı adeta bayram havası eser cerezler ıcecekler hazırlnır mac ızlenır flım izlemeyı cok severız tavla yarışları yaparız tabı genelde yenilirim:) arada rakı balık muhbbetlerı yaparım guzel sofralar hazırlar fasıl muzıkler acar guzel gıyınır kocamı karsılarım. ve ayrıca benım kocam sureklı evdedır ıslerını telden halleder 1 yılı bıtırdık hıc sıkılmadık sureklı yanyana olmakdan haftAda 1 gun kahve ve arkdslarıyla takılmaya ızın verıyorum oda yeterkızlar erkekler cok aptaldırlar yapı olarak kadınlr ıse cok kurnazdır bır erkek dısarıya cok takılıyorsa once bı kendınıze sorgulayın nerde hata yaptınızı arayın kocayı evde tutmakdan kolay ne olabılır ki ben bezen dısarı bıle yollamaya calısıyorum gıtmıyo:))) hadı sıze kolay gelsın:
Bu yaşıma kadar edindiğim tecrübelere dayanarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; evcimen adamı kovsan gitmez, göbeği dışarda olanı da bağlasan tutamazsın.
Yok cilveli ol, yok güzel yemek yap, yok evini derli toplu tut, hepsi boş; adamın gideceği varsa o cilvelerin hakkını verir, cici mamaları yutar, tertemiz ütülü kolalı kıyafetleri de giyer gider.
evet bayanlar başlıkdanda anlaşılacağı gibi eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ne sıklıkla dışarı çıkıyo eşiniz. Benim gibi yeni evlilere eşleri eve bağlamanın altın kurallarını tecrubelerınızle anlatın
canım bu biraz karakter meselesi ama bazenda kadınların elinde benm eşim evcimen allhtan fazla arkadaş ortamı olmaz evden işe işten eve gezeceksek beraber gezeriz ben evde sevdiği yemkleri yaprım bakımlı gezerim evimi temz tutarım yorgunsa masaj yaprım çocukgibi üzerine titrer igilenirim bende evde yalnız oldugumdan beni yalnız bırakmak istemz birde ben çarşıya yalnız çıksa cadılık yaparım huzursuzluk çıkmasınıda istemiyor oyüzden teklif bile etmez çok şanslıyım bu konuda emnm sende eşine ilgi sevgi hoşluk herşeyi yapıyosundur ama eşinn karakteri alışkanlıkları varsa durduramazsın
Beni o kadar soğuttuki kendisinden eli elime değsin istemiyorum kaldıki bu bana yaşattıklarının yanında biraz geride kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?