eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ?

Arkadaşlarına tapar mesela 1 yıl kahveden çıkmadı sağolsun haftada 1gün izinli ondada benle vakit geçirip 3-4 saat tekrar kahveye giderdi bende sizin gibi konuştum ama o sağolsun taviz vermez kahve zevkinden hoş o zevkinden il değişikliğinden dolayı mahrum artık ama benden giden gittiiiiiii

eşim beni evde tutuyor aslında dışarı çıkmayı hiç sevmez eşim, dışarı çıkılacağı zamanlarda iyice sessizleşir içine kapanır.. evde kendini rahat hissediyo :) arkadşlarıyla dışarda buluşmayı da sevmez; genellikle arkadaşlarla buluşurken beraber gidiyoruz.. sadece iki haftada bir onun arkadaşları bize geliyorlar(çocukluk arkadaşı olan 4 kişi ve ikizi) ben de önceden onlara bişeyler hazırlıyorum ve komşuma gidiyorum.. çocuğunu başkasının evine göndermeyen anneler gibiyim sanırım

Evlilikte sosyalliğinde asosyalliğinde bi sınırının olduğunu düşünüyorum.Eşim arkadaşlarımla dışarıda yada evimde görüşmeme asla karışmaz, işi olduğu zamanlarda (şuan çalışmadığım için) arkadaşlarımla ya da ailemle zaman geçiriyorum zaten.Fakat eşim iş çıkışlarında arkadaşlarıyla zaman geçirmek yerine bana zaman ayırmayı tercih ediyor.2 evli ablam var, illaki dışarı çıkacaklarsa bacanaklarıyla birlikte birşeyler yapıyorlar.Yoksa çok sık (her akşam) olmadığı sürece bu konuda tepki verecek biri değilim.

Ama sürekli sürekli arkadaşlarımla çıkıyorum demiş olsaydı yine tavrım aynı olurdu, izin vermezdim.

Ben tutmuyorum ki kendi cikmiyor Gel gezelim desem oda zar zor ev kusuyuz biz.. ayda yilda bir arkadaslariyla cikarsa cikar ondada 1-2 saate geri gelir..

Eğer istemese de bi şekilde kahve zevkinden mahrumsa eminim siz de aranızdaki soğukluğa son verirsiniz artık.

Biraz yapı meselesi bence bu durum. Benim eşim futbol manyağıdır haftada bir halı saha maçına gider arkadaşları için ölür ama ev kuşudur ver eline kumandayı akşama kadar lig tv izlesin..
Hatta bana der maç günleri arkadaşlarınla takıl sen ben evde maç izlicem arkadaşlarımla diye işime gelir benimde :)) dışarı çıkar gezeriz ama benim zorumla yani evde takılmayı sever dediğim gibi biraz alışkanlık yapı meselesi ev-dışarı bağımlılığı..

Ayy ben de benimkine çık buluş arkadaşlarınla diyorum ama sadece hafta içi..Hafta sonu, ne o ne de ben ayrı plan yapmayız. Haftaiçi arada bir çıksın h.sonu beraber birşeyler yapmak istediğiniz ısrarla söyleyin gerekirse huzursuz gönderin evden öyle güle oynaya değil. Bir de daha evliliğe alışamamıştır bekar gibi takılmak istiyordur. Bunun için her h.sonuna bir plan yapınız. Mecbur kalsın birazcık.
Tabi bunun da bir sınırı var mesela bazn h.sonu evde kalmak ister ben çıkar dolaşırım filan yavaş yavaş alışacaksınız.

Eşimi evde tutmak için özel bir çaba harcamıyorum ben.

Hafta içi zaten eşimde bende çalışıyoruz, 6 civarı ben, 7 gibi de eşim evde oluyor, yemek ye, ortalığı toparla, çocuğumuzun dersleri ile ilgilen derken hafta içi akşamları dışarı çıkamıyoruz, en azından kışın ve okullar açıkken.

Hafta sonları ise evde temizlikle, yemekle, yine çocuğumuzun dersleriyle, gezmesiyle, alışverişle vs. değerlendiriyoruz.

Kısacası öyle arkadaşları ile gezmeye vakti ve zamanı kalmıyor, aynı şekilde benimde.

Zaten bütün arkadaşları ile iş yerinde gün içinde sürekli beraber, arkadaşları evede öyle fazla gelmezler, eşim rahatsızdı hepsi eşleri ile geçmiş olsuna geldiler gibi, yada bizler geçmiş olsuna, bebek görmeye, evlenene hayırlı olsuna vs. gidebiliyoruz sadece.

Demem o ki ben özel birşey yapmıyorum, gerek kalmıyor, çünkü zamanımız da kalmıyor.

Eğer istemese de bi şekilde kahve zevkinden mahrumsa eminim siz de aranızdaki soğukluğa son verirsiniz artık.

Beni o kadar soğuttuki kendisinden eli elime değsin istemiyorum kaldıki bu bana yaşattıklarının yanında biraz geride kalıyor

Erkek gibi kadın derler buna maşallah

Bu yaşıma kadar edindiğim tecrübelere dayanarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; evcimen adamı kovsan gitmez, göbeği dışarda olanı da bağlasan tutamazsın.

Yok cilveli ol, yok güzel yemek yap, yok evini derli toplu tut, hepsi boş; adamın gideceği varsa o cilvelerin hakkını verir, cici mamaları yutar, tertemiz ütülü kolalı kıyafetleri de giyer gider.

aynende öyle oluyo zaten

ben ne cok kavgalar ettım ama yapacagi varsa apıyo bugun ogln cıktı hala yok evdede olsa gerci pc basinda bizle alakasi yok sana tek tavsiyem arkadassiz bı ortama tasinin senden baska kımsesı olmasin anca oyle buda mumkun olmuyor tabi :)

canım bu biraz karakter meselesi ama bazenda kadınların elinde benm eşim evcimen allhtan fazla arkadaş ortamı olmaz evden işe işten eve gezeceksek beraber gezeriz ben evde sevdiği yemkleri yaprım bakımlı gezerim evimi temz tutarım yorgunsa masaj yaprım çocukgibi üzerine titrer igilenirim bende evde yalnız oldugumdan beni yalnız bırakmak istemz birde ben çarşıya yalnız çıksa cadılık yaparım huzursuzluk çıkmasınıda istemiyor oyüzden teklif bile etmez çok şanslıyım bu konuda emnm sende eşine ilgi sevgi hoşluk herşeyi yapıyosundur ama eşinn karakteri alışkanlıkları varsa durduramazsın

bende öyleyim canım ya hatta eşim gecen gün evlendıgımızden berı senı evde hiç eşofmanla bakımsız görmedım dedi. eşim akşamları yemek yemez bende kurabıye börek falan yaparım mutlaka ılgılnırım yanı.. Neyseki konuştuk hallettık artık bu sorunumuzu

ayrıca yaptıgım bısey yok. yeni evlendıgımde herkez esının ıplerını elınde tut falan dıodu. cunku esım evlenmeden once dısarıya duskun bı ınsanmış ama evlendıkten sonra cok değişti ama ben hiç zorlamadım. bışey deseler artık evlıyım ben dıodu. yani bence bunun bı formulu matematıgı yok karakter meselesi. kimiside tam tersı evlenınce yok kahve yok arkadas hıç eve gırmıyo. bence kocanın yapısına baglı dıyorum ben.​

eşimin genel olarak arkadaşları bekar
ve ilk evlendiğimiz zamanlarda gitmek istediği bi film vardı ve 2 erkek arkadaşı birlikte gitceklerdi gidin dedim yok illa bende gidicem 3 erkek ve ben takılıyoruz :)
bensiz bişey yapmak istemyo çünkü biliyoki zaten hafta boyu evdeyim ve sıkılıyorum arkadaşım yok o yüzden hafta sonu arkadaşlarıyla bişey yapmak isyese de birlikte çıkıyoruz 15 aylık evliyiz 2-3 kere bensiz çıkmıştır

ama sen plan yapıp haftasonunu doldursan rezervasyon yaptırsan bi yerlere sana hayır diyemez heralde değil mi

Beni o kadar soğuttuki kendisinden eli elime değsin istemiyorum kaldıki bu bana yaşattıklarının yanında biraz geride kalıyor

neler neler yaşanıp, sorada unutulup gidiyor canım benim.Belliki eşin çok yakmış canını zamanında.Ama hala birlikteysen geçmişinle yaşamaya alışıp şimdiye adapte olman lazım.Sürekli geçmişi hatırlayıp, sorgulayıp, kendini üzerek hayat geçmez.

benim kız kıza onun erkek erkeğe takılmak istediği zamanlar olabilir, eşleri rahatsız edici boyuta gelmediği sürece sorun yok. biz siyam ikizi değiliz eşiz ayrı ayrı 2 bireyiz. evde tutmaya çalıştığınız kişi bi insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…