eşinizi nasıl evde tutuyosunuz ?

Evde tutmak ne demek .
Esya mi ki biblo gibi evin bir kosesinde tutalim ?

Esine, ailesine deger veren,
aile bilincini kavramis erkek zaten bunun dozunu ayarlar,
bu konuda laf isitecek duruma getirmez isi...
Ama bencil ve bekar hayatini surdurmek isteyense ,
Allah'in her gunu esini evde birakir gununu gun eder .

Tamamen karakter meselesi...

nerdeyse her pazar dışarda bnm herif

ya ben napım kendi dukanı oldüu için en erken 10 gibi eve gelr her akşam pazar gunu mu 11 aylık evliyim belki 3 kere olmadı napım attımmı suracıktan kendimi :) ahhh ahhhhh zıyan ettim kendimi çıldırıom gezen çiftler görunce dun eve 2 de geldi düğüne gitmiş surat yaptım haklı olarak konuşmadım sabah kendi haklı gibi yuzume bakmadan çekti gitti ben napımmmmmm sorrım size arkadşlrım :

baştan sıkı tutmak lazım. korkmalı. çünkü en önemli seyi huzurdur. kaybedince almak için çırpınır...

Ben fenayim bensiz pek bi yere gitmez!birlikte biseyler yapin spor filan.biz haftada 2 aksam squasha gidiyoruz.strese de birebir:)

Benim eşimide arkadaşları rahat bırakmıyo pazar günleri sabahın körunde aramaya başlıyolar hafta içi hep evde ama hafta sonuda benımle ılgılensın istiyorum çok şeymi istiyorum ki

Pazar günleri birak bekar arkadaslari insanin anne babasi bile aramamali. Cok degil olmasi gereken seyi istiyorsunuz. Hafta sonlari cikilacaksa evliler evlilerle, bekarlar bekarlarla cikmali bana göre. Geri kafali biri asla degilim, arada terside olur. Bir pazar kiz kiza erkek erkege ya da bekarlarla evliler cikar ama evli erkek her hafta sonu arkadaslariyla cikamaz. Sizi kirmak icin yazmiyorum, esinizin size yaptigi büyük saygisizlik. Siz de madem öyle ben de takilirim bir yerlerde deyin. Istermisin her pazar yalniz gezmemi, o AVM senin bu AVM benim dolasmami ya da evli barkli kadinken bekarmis gibi sokaga cikmami diye sorun. Ayni sey degil ben erkegim sen kadinsin otur oturdugun yerde derse üzgünüm sizin icin. Bu is ilerde söyle devam eder. Bu bekar arkadaslar teker teker evlenir, eslerini asla hafta sonlari yalniz birakmazlar. Hatta eslerinin ailelerine bile giderler devamli. Esiniz görüsmek icin onlari aradiginda da kanka kusura bakma derler.

aynı senin gibiyim canım bende kahve olayına ayar oluyorum. benim eşimde bekarlığında çok gidermiş kahveye neredeyse her akşam ama kendi memleketinde, şu anda memleketinden farklı bir yerdeyiz, ben dedim böyle birşeyi asla kabul edemem. o zaman bana dediki bizimde evli arkadaşlarımız vardı onların karıları hiçbirşey demiyor gitmelerine dedim o zaman ya evlenmeyecektin yada öyle bir kadınla evlenecektin, ben sevmiyorum madem her akşam yalnız kalacaktım ne diye evlendim en azından babamın evinde insanlarla oturur tek başıma duvara bakmazdım. şu ana kadar olmadı böyle birşey ama başlaması yakındır benimde aynı oranda carlamam yakındır diye düşünüyorum..

ama maalesef bu türk erkeklerinin büyük bir çoğunluğunda var ben gezeyim takılayım karım evde otursun beni beklesin valla ben hiç gelemem öyle şeylere o gezmeye giderse bende giderim iş başka iş için çıktığında oturur evimde paşa paşa beklerim ama gezme mevzusu olunca tutamaz beni evde..

vhalla ben bir yerinden tutmuyorum ..kendi kırıp dizini oturuyor...

iş biraz da sana düşüyor. evli arkadaşlarınızla biraz samimi olmaya çalışıp ortak bir şeyler planlamak eşini bekar arkadaşlarından kısmen uzaklaştırır evli olduğunu nasıl yaşaması gerektiğini daha iyi anlar. ayrıca pazar günlerini romantikleştirebilirsin mesela o gün onun için süslenip sevdiği yemeklerden tatlılardan yapacağını ve biraz yardıma ihtiyacın olduğunu söyleyebilirsin böylece bir süre sonra pazar günlerinin sadece ikinize ait olduğunu anlayacak. cumartesi akşamı geç yatıp pazar geç kalkıp kahvaltı vs derken akşama kadar eşinle geçireceğin dakikalar...dahası pazar günleri için çaktırmadan önceden planlar yap. mesela dışarıda yemek yeme, sinemaya alışveriş merkezlerine gitme,dolaşma vs. hep dolu dolu geçirmeye çalış ama çaktırmadan tatlı dille güzelce.

dışarı çıkıp gezmek istemesine gerçekten laf etmem zaten çokta sık çıkmaz. 5 yıldır evliyiz iki elin parmağını geçmez zaten eringeç biridir. ama 10 yılda 1 kere bile olsa kahve lafı duyunca tüğlerim diken diken oluyo. ordaki adamlara ne gözle baktığımıda iyi biliyo. giderse gözümde hiçbir saygınlığı kalmaz.

ben evlı değilim ama bır babam var hıc evde durmaz ınanın pazar gunu bıle en gec saat 7 de uyanır..

eşim bekarkende çıkmazmış hiç dışarı istesem arkadaş çok çıkarım gezerim onlarla ama sevmiyorum diyo çıkarsak beraber çıkıyoruz benden ayrı sadece haftada 1 maçı oluyo ona gidiyo karakter meselesi

arkadaşlara katılıyorum biraz karakter meselesi sanırım..
benim eşimde bekarken eve girmezmiş şimdi arkadaşlarıyla
bulaşacağı zaman bile gitmesem mi diye bana danışıyo.
artık ben diyorum git diye

canım bence evde biraz cilve falan yap.. sevdiği yemeklerden yap..
yada bi film izleeyelim de aç bir film başlayın izlemeye... okuduğun kitaptan bahset..
kahve yap bi güzel yanına koy kavrulmuş lokumu et muhabbetini eşinle..
eski zamanlarınızdan düğün telaşlarınızdan espirili bi şekilde bahset..
güler yüzünü eksik etme eşine.. detaylı temizlik vb. de yapma o varken yanında dur..
ben öyle yapıyorum dakikada bir bi isteğin var mı hayatım diyorum:)

Son düzenleme:
benim eşimde pek dışarı çıkmaz ki gezmeyi seven bi insandır birlikte çıkarız genelde

ben bunu arkadaş ortamının evli olmasına bağlıyorum , herkesin işi gücü var

bekar arkadaşları fazla olsa sürekli hadi gidelim gezelim vs tarzı olsaydı bende evde tutmakta zorlanabilirdim

ki öyle bi ark da var , kocasınına rkadaşları bekar sürekli arayıp çağırıyorlar kız çok zorun yaşıyor kocasını zar zor görüyor resmen

bende 4 aylık evliyim. eşim sağolsun ben tek kalmayayım diye dışarı falan çıkmıyor. arkadaşlarıyla görüşücek olursada hep beraber görüşüyoruz hafta içi zaten ikimizde çalışıyoruz akşamda ikimizde vede oluyoruz. haftasonuda beraberiz zaten ev işleri bittikten sonra dışarı çıkıyoruz yada evde oluyoruz tek başına takılmıyor yani özel olarak yaptığım bişey yok allah razı olsun eşimden hep destekçi olıypr bana..

Benim eşimide arkadaşları rahat bırakmıyo pazar günleri sabahın körunde aramaya başlıyolar hafta içi hep evde ama hafta sonuda benımle ılgılensın istiyorum çok şeymi istiyorum ki

Çok yanlış.Arkadaşlar patavatsız,eşin de bir aile olduğunuzu bilmeli.Birlikte bişryeler yapmalısınız.Tamam arada sırada rakadaşlarıyla da olabilir ama sürekli değil.Bunu ona güzel bir dille anlatın,evli arkadaşlarla eşli toplantılar ayarlayabilirsiniz.

bizim eşimle ortak bir zevkimiz olmadığı için keşke her gün çıksa diyenlerdenim.Beraber bir şey yapamıyoruz maalesef akşama kadar internette film izler.Ne beraber alışverişten zevk alırım,ne çocukları beraber parka çıkarmaktan,ne yürüyüşten.Çok farklıyız birbirimizden .Keşke her gün balığa falan çıksa.Haaa bu arada ben onun gezmesine tozmasına hiç karışmam da maalesef o arkadaşımla alışverişe bile zor gönderir.Çok zor bir insandır kendisi.

konuyu okurken tesadüfen yorumunuzla karşılaştım da..bana fazla abartı gibi geldi..evlilik bu kadar asosyal olmamalıdır..kendinize de zaman ayırmalısınız.siz ve o kendi arkadaşlarıyla zaman geçirebilmeli bence.bana yanlış geldi.tabi size göre doğrudur saygı duyarım.İnsana eş kadar dostta lazım, iyi-kötü günler için..

bende eşini evde tutmak için caba sarf etmeyenlerdenim :) ben koyu bi galatasaraylıyım rumuzumdan da belli oldugu üzre ve futbolu çok sevıyorum macları kacırmam mac yorumlarını bıle sıkılmadan ızlerım eşimde fanatık bızım evde mac gunlerı adeta bayram havası eser cerezler ıcecekler hazırlnır mac ızlenır flım izlemeyı cok severız tavla yarışları yaparız tabı genelde yenilirim:) arada rakı balık muhbbetlerı yaparım guzel sofralar hazırlar fasıl muzıkler acar guzel gıyınır kocamı karsılarım. ve ayrıca benım kocam sureklı evdedır ıslerını telden halleder 1 yılı bıtırdık hıc sıkılmadık sureklı yanyana olmakdan haftAda 1 gun kahve ve arkdslarıyla takılmaya ızın verıyorum oda yeter kızlar erkekler cok aptaldırlar yapı olarak kadınlr ıse cok kurnazdır bır erkek dısarıya cok takılıyorsa once bı kendınıze sorgulayın nerde hata yaptınızı arayın kocayı evde tutmakdan kolay ne olabılır ki ben bezen dısarı bıle yollamaya calısıyorum gıtmıyo:))) hadı sıze kolay gelsın:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…