nerdeyse her pazar dışarda bnm herif
Benim eşimide arkadaşları rahat bırakmıyo pazar günleri sabahın körunde aramaya başlıyolarhafta içi hep evde ama hafta sonuda benımle ılgılensın istiyorum çok şeymi istiyorum ki
eşinizi evden nasıl çıkarıyosunuz deseydin bununla ilgili çabam oluyo ama bizimki ev kuşu. ilk evlendiğimiz yıllar arkadaşları bir iki kere kapıya arabayla doğuşup geldiler zile basıp eşimi çağırdılar. işim var dedi gitmedi. banada ne işim var bekar adam gibi sokaklardamı gezicem dedi. sevindim tabi. çocuk doğduktan sonra biraz dışarı düşkün oldu bende bozuldum tabi duruma yani ayda bir çıkması bile arkadaşlarıyla benim dikkatimi çekiyo benim olayım değil o böyle alıştırdı beni.
ama dışarı çıkıp gezme alışkanlığı olan bir adamı evde ne yapsanızda tutamazsınız.
dediğim gibi bir ara baktım ipin ucu kaçıyor. böyle kahvenin önünden geçerken bu adamlar evlerinde mutlu değillermi acaba madem evlenip kahvede orda burda arkadaşlarıyla takılacaklar ne diye evlenmişler hizmetçimi u kadın otursun evinde içsin çayını evli arkadaşlarını çaya çağırsın onlara çaya gitsin karısıyla kafeye gitsin terbiyesizlik cık cık olmaz böyle şeydiye kulağına öfkeli bişekilde üfürdüm. kahvedekiler size diyorum kocam sen anla misali.
öyle kahveye gitmez ama bir iki kere arkadaşları çağırdı. dedim sen git o kahveye. nekadar avam duruyo sen kendini oraya yakıştırıyomusun. hadi git bi kafeye sahil kenarında arkadaşınla iç kahveni al havanı yürüyüşünü yap. 4 duvar arasında uğultuu biyer adı bile çirkin geliyo kulağa ''kocam kahvede'' dedim vazgeçti gitmekten. ya hepsi neysede şu kahve olayına gerçekten çok uyuzum.
bide adam kahveye gitmiyo işyerinde falan arkadaşlarıyla iş çıkışı takılmıyo diye layt diyolarmış kocama. dedim sen laytmısın yoksa evinde karısıyla çocuğuyla mutlu bir adammısın. he onlar gibi bizle mutlu olmuyosan sende git onlarla. ama benden kahveye takılan koca muamelesi görrsün bundan sonra :). çok korkuyorum bgün kocamı kendilerine benzetirler diye yaaaaaaaaa(
aynı senin gibiyim canım bende kahve olayına ayar oluyorum. benim eşimde bekarlığında çok gidermiş kahveye neredeyse her akşam ama kendi memleketinde, şu anda memleketinden farklı bir yerdeyiz, ben dedim böyle birşeyi asla kabul edemem. o zaman bana dediki bizimde evli arkadaşlarımız vardı onların karıları hiçbirşey demiyor gitmelerine dedim o zaman ya evlenmeyecektin yada öyle bir kadınla evlenecektin, ben sevmiyorum madem her akşam yalnız kalacaktım ne diye evlendim en azından babamın evinde insanlarla oturur tek başıma duvara bakmazdım. şu ana kadar olmadı böyle birşey ama başlaması yakındır benimde aynı oranda carlamam yakındır diye düşünüyorum..
Benim eşimide arkadaşları rahat bırakmıyo pazar günleri sabahın körunde aramaya başlıyolarhafta içi hep evde ama hafta sonuda benımle ılgılensın istiyorum çok şeymi istiyorum ki
Bu konuda taviz vermemenizi öneririm yoksa önünü kesemezsiniz.
Eşimle evlenmeden evvel konuşmuştum ben bu konuyu, babamdan ve ailemdeki hiç bi erkekten böyle bişey görmediğimi, gün içerisinde ya da akşamları arkadaşlarıyla çıkmasından memnun olmayacağımı söyledim.Sağolsun bu konuda beni hiç yormadı.Evleneli 2 yıl oldu daha bir gününü bile bensiz geçirdiğini hatırlamıyorumAllah'ım nazarlardan esirgesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?