Geçen başıma geldi tamda böyle bir olay, şimdi ben iş yerimden arkadaşlarımla bi arkadaşımızın evinde buluşucam, 6 kişiyiz hepimiz bayanız 4 ünün bebeği var biri sözlü biride evli ve çocuksuz olan ben... Kısa siyah bi elbise giydim altınada desenli çorap, beyfendi istemedi giymemi çıkarttırdı. Kaldıki o elbiseyi beraber almıştık nişanlıyken bayramda giymiştim akrabalarını ziyarete gitmiştik. Tamda elbisenin boyunda mont giyince beyfendiden asrın yorumu geldi : '' donunun üstüne mont giymiş gibi oldun'' Neticede çıkardım tayt giydim.. O zaman bin takla atsam yinede kabul etmezdi sanırım.
yani kesinlikle olmaz dediği hiçbir şeye ikna edemem
ama öbür türlü biraz naz cilve üzülüyomuş gibi yapıp elde edebilirim
mesela kızıma bi mama sandalyesi aldıramadım aylardır dil dökmeme rağmen
cilve,naz v.s. hiçbir işe yaramadı
neymiş mama sandalyeleri tehlikeliymiş çocuk onda otururken kendini atarsa devirirmiş
kızım biraz huysuz sinirlenince kandini atıyo belki de o yüzden almıyo
ben gizlice alsam onu da kullandırtmaz
eşim suratımı asık görmeye hiç alışık değil yüzümü asmamla tamam demesi bir oluyor
Ne güzel... benimki de ben surat asınca alır karşısına konuşur, neden böyle olması gerektiğini anlatır saatlerce ama tamam demez yani
Hatta bazen bizde ters işler bu durum, o suratını asınca ben dayanamam tamam derim
bnm eşim hiç konuşmaz böle uzun uzun
ben konuşurum en sonunda oda dinlemekten bıkar, tamam senin dediğin olsun, nasıl olsa hep senin dediğin oluyor diyor
mutsuz olduğunu belli et cnm alıp karsısına konusuyorsa (çogu bunu yapmıyor ) şanssın var demektir .:)
Geçen başıma geldi tamda böyle bir olay, şimdi ben iş yerimden arkadaşlarımla bi arkadaşımızın evinde buluşucam, 6 kişiyiz hepimiz bayanız 4 ünün bebeği var biri sözlü biride evli ve çocuksuz olan ben... Kısa siyah bi elbise giydim altınada desenli çorap, beyfendi istemedi giymemi çıkarttırdı. Kaldıki o elbiseyi beraber almıştık nişanlıyken bayramda giymiştim akrabalarını ziyarete gitmiştik. Tamda elbisenin boyunda mont giyince beyfendiden asrın yorumu geldi : '' donunun üstüne mont giymiş gibi oldun'' Neticede çıkardım tayt giydim.. O zaman bin takla atsam yinede kabul etmezdi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?