• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi Nasıl İkna Edersiniz?

iki türlü taktik kullanılabilir:

Birincisi mutlaka izin vereceği 2 3 şey art arda sıralanır, koca hepsine "ok, tamam, tabi" vs gibi onaylama sözlükleri kullanır. Asıl hedef talep sona bırakılır. Koca diğer kalemleri kabul ettiği için bunu da kabul edecektir; zira bilinçaltı çekişkili olmamayı empoze eder ona.

Ikincisi asla kabul etmeyeceği 2 3 madde sıralanır. önce en saçması, sonra daha az saçma olan, en son en az saçma olan. Koca hepsine hayır der. Yine hedef talep sona bırakılır. Koca bu talep diğerlerine göre oldukça anlamlı olduğu için bunu kabul eder; zira bilinçaltı onu "yahu her dediğine hayır dedim, bari şunu kabul edeyim de sevinsin gariban" şeklinde yönlendirir.

:6:

süper bayıldım yorumuna

ne yapar ne eder ikna ederim..asla olmaz dedigi herseyi yapti..kafasini patlatmadan sirin sekilde ikna ettim, hep söyledim hatirlattim canim cicim askim muckk mucckk sonunda hep kazanan ben oldum..zaten mantiksiz isteklerimde olmadi. o öyle der:)

Yağlarım ballarım,azcık mızmızlanırım,
lütfeeeeeen,nnnoooooluuuuurrr..:)
sonra kabul eder,
ama kesin hayırlarıda vardır bazen kocamın,kendimi yırtsam hayır dedimi hayırdır.kuzu kuzu kabul ederim:)

Back
X