Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahtan kocan kızıp seni atmamış bi yere :roflol: ama hakikaten yazık yaa bize yapılsa ne kadar sinirleniriz bunalırız yeter artık deriz erkekleride biraz düşünmek lazım
bende cok kıskancımdır yanı onu cok seviyorum ve onun goz ucuyla bıle bırıne bakmasına dayanamam yanlıslıkla baksa bıle kavga sebebı...
KISKANÇLIK BAZILARINA GÖRE BİR HASTALIK HALİNE DÖNÜŞEBİLİYOR VE PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK BÜYÜK SORUNLAR AÇABİLİYOR.....BENİM GÖRÜŞÜM FAZLA AŞIRIYA KAÇMADAN EŞİMİ KISKANIRIM....çok mu kıskançsınız??? yoksa az mı??eşinizi kimlerden, nelerden kıskanırsınız??
kıskançlık olmalı mı? olmamalı mı?:enbuyukkk:
bence insanın azıcıkta kıskanıldığını bilmek eminim çok hoşuna giderdi benim ö..z kocam beni hiç kıskanmıyormusun diye sorduğunda ben senin neyini kıskanayımki kıskanılacak bir şey yapmıyorsunki diye bir cevap vermişti belki büyük bir gaf yaptı belkide gerçekleri söyledi 21 kasım evlilik yıldönümümüz ama kalbim her sene biraz daha acıyor
tam bılemıcem nedır? ancak bır tahmınım var repim cook dusuk ondan olabılır mı?
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae