Eşinizi ne kadar kıskanırsınız???

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
çok mu kıskançsınız??? yoksa az mı??eşinizi kimlerden, nelerden kıskanırsınız??
kıskançlık olmalı mı? olmamalı mı?:enbuyukkk:

:oklava:ayy malesef ben çooook kıskanıyorum 4,5 yıl oldu evleneli ama hala aynıyım.
öle cebini,msn filan karıştırmam ama gözünün ucuyla başkasına baksa kıskanırım en çok beni sevmesini isterim

ben çok kıskancım özellikle msndeki kızlardan kıskanırım dalga geçtiğini bilsem bile kavga nedeni bizim evde

kıskancımdır cokk bırı baksın esıme hemen tersleırm ne bakıyorsun dıye cok kızar hatda esım ama bu evlenınce oldu onceden nıye kıskanmıyorsun benı hıc derdı bazen de tabıı numara yapıyorum tepkısını gormek ıcın

evliliğimin ilk yılları bırak yoldaki insanlardan kıskanmayı tv deki güzel hatunlardan bile kıskanırdım.birgün hiç unutmuyorum tv de birşey seyrediyoruz eşimin hiç tepkisi yokken neden öyle baktı tv ye kızı çokmu beğendin diye komik şeyler(tabi şimdi komik diyorum o zaman direk tartışma sebebi)soruyorum.adamı öyle bunaltmışımki tvyi aldığı gibi yere attı inanın şaşkınlıkmı,korkumu anlatamam ama sadece sustum ve o günden beri bu kadar abartılı bir hareketim olmadı ama yinede ben eşimi çoook kıskanırım.

allahtan kocan kızıp seni atmamış bi yere :roflol: ama hakikaten yazık yaa bize yapılsa ne kadar sinirleniriz bunalırız yeter artık deriz erkekleride biraz düşünmek lazım

tatlım kesinlikle haklısın.o zamanlar bu kadar olgun düşünemiyorsun tabii.ama şimdi gülüyorum sadece.

çok mu kıskançsınız??? yoksa az mı??eşinizi kimlerden, nelerden kıskanırsınız??
kıskançlık olmalı mı? olmamalı mı?:enbuyukkk:
KISKANÇLIK BAZILARINA GÖRE BİR HASTALIK HALİNE DÖNÜŞEBİLİYOR VE PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK BÜYÜK SORUNLAR AÇABİLİYOR.....BENİM GÖRÜŞÜM FAZLA AŞIRIYA KAÇMADAN EŞİMİ KISKANIRIM....

bence insanın azıcıkta kıskanıldığını bilmek eminim çok hoşuna giderdi benim ö..z kocam beni hiç kıskanmıyormusun diye sorduğunda ben senin neyini kıskanayımki kıskanılacak bir şey yapmıyorsunki diye bir cevap vermişti belki büyük bir gaf yaptı belkide gerçekleri söyledi 21 kasım evlilik yıldönümümüz ama kalbim her sene biraz daha acıyor

herşeyin aşırısı zarar derler ya kıskançlıkta böyle birşey herhalde.fazlası ilişkiye zarar veriyor,azıda bi hoşluk veriyor herhale.mesela eşime ben ertesigünkü kıyafetimi giyer akşamdan gösteririm nasıl diye eğer birazcık dar ise hayatta giyemem çünkü eşim istemez bu gibi detaylar insanın hoşunada gitmiyor değil yaniii

bence insanın azıcıkta kıskanıldığını bilmek eminim çok hoşuna giderdi benim ö..z kocam beni hiç kıskanmıyormusun diye sorduğunda ben senin neyini kıskanayımki kıskanılacak bir şey yapmıyorsunki diye bir cevap vermişti belki büyük bir gaf yaptı belkide gerçekleri söyledi 21 kasım evlilik yıldönümümüz ama kalbim her sene biraz daha acıyor

tatlım neden kalbin acıyor.anlatmak,paylaşmak istermisin??

ben acaip kıskancım da ratık bunu hiç bellitmemeye çalışıyorum:1closedeyes:
çünkü zamanında bu aramızda baya bi soru olmuştu..artık çaktırmıyorum.bi keresinde diş hekimine gidiyordu kanal tedavisi için.dedim:
- doktor nasıl güzel mi?
-gü....fena değil..
tam diyordu güzel son anda kıvırdığını sandı ama anladım tabi beyenmiş,dr hanımı,bi sinir oldum ki anlatamam.:oklava: :oklava:

sevgilimi hiç ama hiç kıskanmamm.. aslında arada kıskanır gibi olsamda asla belli etmem oda onu umursamadıgımı düşünür ve diger kızlar gibi kıskan der.. vede bi kız ona baksa umursamam git bak bak güzel kız derimyaa bana başka bi kız senin yerinde olsa şimdi saçını yolardı derrr :))) banane derimm uyus olurr en güzeli bu benceee

ay bende çok kıskanırım artık benimki ayyuka çıktı yani adamın bişey yaptığı yok ben manyakmıyım neyim:1shok: geçen facebook bakıyordum orda eski sevgilisini gördüm adama yapmadığımı bırakmadım bakmadı bile halbuki ay kafayı yiyecem yakında gerçekten sapıttım artıklülülülülülü ama sevgimden yaw sevgimden:teytey:

Normalde takmıyorum ama bazen an geliyor gözüm dönüyor. Sebepsiz yere adamın başının etini yiyorum. Burnundan getiriyorum. Delimiyim neyim laelaelaelaelae Diyorum ya bazen o bazende gelince bir süre gitmiyor böylede bir sorun var Kötü Kazen

Back
X