Eşinizi ne kadar kıskanırsınız???

çok mu kıskançsınız??? yoksa az mı??eşinizi kimlerden, nelerden kıskanırsınız??
kıskançlık olmalı mı? olmamalı mı?:enbuyukkk:

8 senedır hayatımda ve 6 senedır evlıyız
ne esım benı nede ben esımı kıskanırız
bence kesınlıkle olmamalı dıye dusunuyorum
hem kendınıze hemde esınıze yazık kızlar
boyle hayat daha guzel emın olun
soyle dusunun kıskanmak yerıne;
cok yakısıklı cok karızmatık dıkkat cekıcı vs...esınıze bırı ımrenerek baktı ve sız bunu farkettınız.kıskanclık krızlerıne gırıp bunu bellı edıp hem karsı tarafı mutlu etmek hem kendınızı uzmemek hemde adına gırın esınızın koluna yada bakan kısının yanında soyle bır saclarınızı savurun yeter
karsıya verdıgınız en guzel mesaj:
o cok ımrenerek baktıgın adam benım kocamdır dıye kendınızle gururlanın
ne dersınız daha guzel olmazmı??

ben gözünün içine bakar dururum... ilk zamanlar oda öyleydi ama artık değil. :1no2: içten içten kıskanıyorum da en çok bizim elemana sinir oluyorum bukonuda. kendisi eşimin teyzesinin kızı. ama bazen omzunu filan sıkıveriyor tepem atıyor bigün atlıcam tepesine Çok üzgünüm çoook bir oldu iki oldu 3 de el mi yaman bey mi görcez. daha tepkimi koymadım ama durur durur bi patlarsam görcek ikiside. :mymeka: eşim hemen saçmalama falan diyecek ama öfkemi yatıştıramıyorum. zaten her fırsatta kolluyor elemanı tepem atık yani. sinirliyim asabiyim. öyle kolay kolay da damarım tutmaz ama ....:sm_confused:

4sene oldum evlenelı ilk baslarda kıskanırdım ....
ama onun kıskanclıgını görunce içimdeki kıskanclık duygusu öldü artık naparsa yapsın......
aslında onunki kıskanclık degılde hastalık valla bıktırdı beni artık......

olur olmadık durumlarda kıskançlık yapmam. velhasıl gerçekten kıskançlık arzedecek bir durum sözkonusuysa da pek sinirlerime hakim olamam.

ay ben de çok kıskancımm
ama abartılcak kadar değil
sadece ona alıcı gibi bakan kızın birini 2 80 yere serecek kadar

her türlü kıskanırım belki aşırısı iy bişi değil ama elimde de değil ki
televizyonda çıkanlardan bile kıskanıyorum
hatta şöle bikinili bi animasyondan bile
ama kıskanılıp kıskanılmayacak yeri de bilirim
gözünün içine bakınca anlarım

aman artık kıskanmıcam
kıskandıkça burnu havaya kalkıyo
bakarsa baksın küserim konuşmam dicem ama dayanamam kı ya
çok kıskancım ya

Yeni evlendigimizde cok asiri kiskanirdim...
Zamanla degisti artik kiskanmiyorum, kiskansam bile belli etmiyorum . Farkettimki üzerine cok düsünce kendini cok önemli birsey saniyor. Ona bu firsati vermiyorum artik:lepi:

ya size bişi sölicem abartılı mı bilmiyorum ama ben 6 aylım yeni evliyim aiesinden bile kıskanıyorum o kadar yani (aramızda Kalsın:))

öyle çokmkıskanç biri olmadım hiçbirzaman eşime karşı,
bariz olaylar olusa gözüme gözüme giren,
girdiği yerden çıkartırım o olayları o ayrı:delphin:
mesela eşimle sözlüydük kadıköy sokaklarında gezerken bi mağzann önnde durmuştuk bir kızda durmuş eşimin gözlerinn içine bakıyor resmen yiyecek nerdeyse,
iştee böyle durumlarda kıskanırım veee bellide ederim,
gereksiz kıskançlıklarım paronayam yoktur şükür:delphin:

cok asiri kiskanc baskici biri degilim esimin tel msn karistirmam herseyi ortadadir oyle yanindan gecenlere bakma huyu yoktur hatta ben gosteririm bak su kiyafet yakismis vs diye zaten kiskansak SIKsak ne olucak yapan yapar degil mi engel olunamaz diye dusunuyorum

valla ben kıskanç değilimm diyee hem kendimi hem onu kandırmaya çalışıyorum..çünkü aslında acayip kıskanç bir içimm varr ...bazen çok nadir durumlarda o kadar kıskançlık duygusu öylebişeyki beni uyutmuyor insanın içini acıtıp kafasını beynini yiyor..offf pofff dıye dıyee hem bir yandan kurup hem bir yandan kendimi daraltıyorum o yüzden mumkun mertebe böyle olaylara gırmemeye calısıyorum...zatenn ona hiçççç mi hiç belli etmemeye çalışıyorm belkide bundan bu kadar kendimi yiyorum..kıskandıgımı bellı ettıgım zaman nedense acayip utanıyorum..cok haklı oldugum durumda direk kızıyorum ve konuyu hemen kapatıyorum..yoksaa sen benii kıskanıyomusun diye pis pis sırıtmasına hem utanıyor hede uyuz oluyorum.

ama size bir kıskançlık örneği anlatayım şokkk olmuştumm:)))

şimdi bir gün ailemle kaldığım şehirden üniversiteye gitmek için otobuşe binmiştim...neyse sonra otobüs mola verdi..öğlen sıralarıydıı..bi baktım cebimde sadece 1 adet sigara kalmış ve çakmağım yanmıyor..off dedimm kim gitcek simdi cakmak almaya zaten 1 tane sıgara kalmıs dedim..etrafıma bir kolacan ettim kimden isteyebilirim diye..bir yer iki tane bey vardı yalnız..bir yerde 2 tane amca duruyordu..bir yerde de yaşlı iki üç teyzee ..sonra bir yanıma baktım..orta yaşlı bir adamla ailesi oturuyor..durr dedim bu iki adama gitmeyim şimdii hoş olmaz..şu aileden isteyeyim...neyse gittim adamın yanına gayet mutevazı ve kibar bir sekıldee..pardon beyfendii..cakmagımın gazı bitmişte ateşiniz varsa rica edebilir miyim dedim....ANNNNAMMMMM demezz olaydımmm...dilimee eşşekk arıları sokaydıı...Kadınn panterr gibii üstümee atlayıpp masadan kalkmazmıı ayağa kalktıı..ne dediinn senn ne dedinnn dedi...şeyyy ateşş istemiştim ama neyse teşekkür ederim dedimm...istemeyemezzsin sen benimm kocamın cakmagınıdaa ateşinidee sen git kendinee başkaa ateşş bul demezmii:)) ayy kadın oyle bır bagırıyokii civardakiler döndu baktıı tabii ne bilsinler durum ne diyee..adamcagızda o kadar mahcup olduki ister istemezz kalktı ve cakmagını yaktı..bende yok amcacımm cok saoll demek zorundaa kaldımm kii adam belki 35 anca vardırr... zavallı adamınn butun moralii bozullduu amaa o kadını hıc unutmıycamm..varmı bu kadar kıskanccıı yaww dedımm..hayırr işin enteresanıı ne bılıyo musunuz kızlarr...kadınn bir içimm suu fakatt adamı gorsenızz hılkat garibesi gibii..yaa havvlee deyipp otobuss sirenıylee sigaramı ıcemedenn yola koyuldumm...:))

ilk zamanlar twdwkilerden bile kıskanırdım adam bi kere türkan şoray dedi diye halen gıcık olurum ona(utanamdan kendimi onla kıyaslıyorum yaa:9::9:)şimdi o kadar değil ama..
bazen oluyor tabiki yine..
mesela geçen gün arabaya bi kız bindi kızıl saçlı dikkat çekici bi kız güzellik anlamında dikkat çekici değildi farklı bi giyim kıpkırmızı saçlar eşimin kötü nbiyetle baktığını düşünmüyorum ama yinede çok kıskandım.
bazen onun o mis kokusunu başkası almasın istiyorum okula giderken parfüm sıktı mı yada bakımlı oldumu kıskanırım kimse bnm gördüğüm gibi göremez onu zaten.. ama yinede kimseye hoş gelmesn istiyorum..:69::69::69::69:

Back
X