Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
bende mutlaka yolcu ederim ama kırgınsam gülmem daha çok üzgün dururum
bu taktik her zaman işe yarar daha işyerine gitmeden arayıp özür diler...

Onun önce gittiği zamanlarda uğurlarım...
Bazen ben önce giderim bazen de beraber çıkarız benim ders saatlerime göre...

Kesinlikle evet.
Kahvaltısını hazırlarım. Ben o saatte bir şey yiyemem ama o kahvaltı yaparken yanında otururum.
Giderken de kapıdan yolcu ederim, Hayırlı işler, Allaha emanet ol derim. öperim.
Çok seviyorum bu seromoniyi. boshayallersmile

kalkarım kahvaltı hazırlarım birlikte yeriz 7^:30 da evden çıkar. kapıda öper yolcular cama koşarım. lk inince el sallar bide köşeyi dönerken el sallar

off ya evlenip bu anketleri cevaplamak istiyorum
neyse evlendiğimde diyim ben de, kendi kendime gelin güvey olayım
ben sabahları kapıya kadar yolcu edip, o aşağı indiğinde camdan ona el sallamak isterim :109:
ama öğlene kadar uyurken bunu nasıl becebilirim bilmiyorum :18:

Ben çalışmıyorum haliyle sıcak yataktan çıkmak zor geliyorEşim beni gelir öper bende ona Allaha emanet ol aşkım derim ve totomu döner horul horul uykuma devam ederim kendisi çeker kapıyı gider.

megan17 özel msj atamıyorum cnm üzgünüm bebiş geliyo martta kısmetse bakalım o gelince değişir beLki bişiler

megan17 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim dilerim seninde herşey gönlünce olur canım umarım biran önce kavuşursun sende meleğine iyi geceler

Hayallerimin arasında olan bir durum...
Annem babama hep yapar bunu. Gidene kadar da el sallar. Kapıda karşılar. Hatta bazen oyunla karşılar gülerek...
Onun gibi güler yüzlü bir eş olabilirim inşallah...

kesinlikle yolcu ederim.hastalık,yorgunluk..... olmadığı sürece.sarılırım,şans öpücüğümü veririm,hayırlı işler dileyip yolcu ederim.ben böyle mutlu oluyorum.

evet eşimin işe uyurlarım her zaman ceketini tutarım güleryüzümle duamla uğurlarım kapıyı kapadıktan sonra koştur koştur cama çıkar ordan da el sallarım :)) bunu yapmaktan da çok hoşlanırım eşimi çok seviyorum..

uğurlamam mı hiç canım kocam benim
sarılırız,öperiz birbirimizi o işe
ben de ev işine

işe gitmek için beraber çıkıyoruz evden
ama ben cumartesileri evde olduğumdan kahvaltı hazırlıyorum öyle uğurluyorum
ve cama çıkıp el sallıyorum alışkanlık olmuş

eşimin işe gidiş saatleri değişik ama eğer evdeysem kesinlikle ben uğurlarım,bol bol öperim:)bazen sarkarım hatta:)

ahhh kocacımm yaa özledim seni ama küsüs maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…