Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
valla çenesini duymayım diye yollarım çok dırdır yapıyo yollamasam niye yollamadın ne var kalkmadın diyee akşamda geldiğinde mutlaka oglunu da kapıda görmek ister artık çocukda alışmış akşam kapıyı ailecek açıyoruz babamıza

kesinlikle sabahları istisnasız eşimi kapıdan yolcu eder şans öpücüğümü verir arkasından duamı ederim ve sonra kapımı tekrar kilitler yatağıma qiderim uykuma kaldığım yerden devam ederimmm opuyorumnanaktan

malesef öle bi şansım yok yaçünkü dışarda çalıştığı için haftalarca hatta bazen ayı bile bulurr dönmesi off off yanımda olsaydıda uğurlayabilseydimm

kesinlikle evet
hatta o çıkarken bir işim varsa bile kapıda bekletir yine öper gönderirim küs olsak dahi bu durum hiç değişmedi

aynen bende öyle yaparım... aksi bişey olursa cok sinirlenir eşimm... dırdır eder kalkmassam. ama rahatsızsam o kaldırmaz..

Sadece 1 sene kadar o beni yolcu etti. ama ondan öncede sonrada hep kapıya kadar geçirdim onu.geçirmemk küsme nedenidir. küsken dahi yolcu ederiz birbirimizi:)

evlendigim zaman ondan önce gitmezsem kesinlikle zevkle yolcu ederim onu yoksa o beni yolcu eder artık napalım :))

**** Bende mutlaka eşimi yolcu ederim arkasından da dua okurum ..

Kimileri de var ki yataktan ayağıyla el sallar gibi
sallıyormuş kocasının arkasından , yazık (

sabah kapıya kadar geçirir sonrada arabaya binip uzaklaşana kadar arkasından tm günü güzel vede hayırlı geçsin diye duamı ederimmmm
kış yaz farketmez balkonda bu şekilde onu yolcu ederimmmm

Çalıştığım zamanlarda :
Sabah kız gelir kahvaltıyı hazırlar. Beraber yeriz sonra beraber çıkarız oğluşlarım kapıdan el sallayıp uğurlar bizi mutlaka, el sallamazsak ogün bütün gün huysuzluk yaparmış :umursamaz:
Bu aralar izinli olduğum için eşimde zar zor kalkar ancak 10 da evden çıkar.Bazen çoluk çocuk çıkar uğurlarız bazen sadece hayırlı işler derim gönderirim. Küssek o da bişiy demez bende demem.. Gıcık olurum o durumlara işteee

ben geciriyorum odul olarak ta kocaman opucuk aliyorum bazen usenmiyorum degil ama ne yapalim hatri icin kalkcaz bakalim..bi de kaynanamda benle birlikte geciriyo yaa uyuz oluyorum yat uyu kadin alla alla olumu benim elimden olcak kaydirigubbakcemile

bende kapıya kadar geçirirrim sarılır öperim ama bu aralar bazen kalkamıyorum bebek gece çok uzun süre uykusuz bırakabiliyor haliylede uyanamıyorum :S

valla çok şanslı sayılırım çünkü eşim işe bazen öğlen bazen sabah gittiği için erken gittiğinde kalkmıyorum.geç gittiğinde tabi yolculuyorum.bu birazda onun gidiş saatine bağlı...kaydirigubbakcemile2

benimde yolcu etmediğim tek bir gün bile yoktur. mutlaka balkondan da el sallarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…