Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
Eşimle ikimizde esnafız ama evden daha geç çıkyorum ve daha erken dönüyorum.Her sabah eşimi öperek uğurlarım ve eve her geldiğinde de öperek karşılarım.Eşimi çok sevdiğim için içimden böyle uğurlamak ve karşılamak geliyor

hergün eşimi öperek ve Allaha emanet ederek işe yollar hoş geldin canım deyip öperek karşılarım eşim ve bebeğim benim en kıymetli varlıklarım onları çok seviyorum

ben eşimden yarım saat sonra çıkıyorum evden.
kalkar kahvaltısını hazırlarım gelip öperim kalk diye.
sonra yatarım. oda giyinir beni öper çıkar. malesef kapıya kadar uğurlayamıyorum.
kaç gündür bunu düşünüyordum bende uğurlamam lazım diye.
ama bi yarım saat daha uyumak daha tatlı geliyo.
yarın bi deneyim inş.

tabiki yolcu ederim,önce kahvaltısını hazırlarım sonra kapıda sarılır öper öyle ayrılırız,penceren al sallrım bunları yaparken de çoookkk mutlu olurummm

Bu bizim rutinimiz; hangimiz geç çıkacaksa, gözlerinden uyku da aksa, hasta da olsa, sırtında battaniye ve esneyerek diğerini kapıya kadar uğurlar. Asansöre binene kadar bekler, binmeden son kez öper. Kahvaltı yapmadıysa cebine abur cubur sıkıştırır.

arkadaşlar eşiniz işe giderken siz evdeyseniz kalkıp onu yolcular mısınız?benim eşim kahvaltı yapmıyor sabahları o yüzden ben onu kaldırırm sonra yatarım ama kapıya kadar gitmem ya siz?

bazen evet bazen hayır canım. mesela bu sabah ugurladım cünkü tatlı tatlı '' beni ugurlamayacakmısın dedi '' aşkım benimmm kalktım hemen öptüm kokladım yolladım.

ikimizde çalıştığımız için yolcu etme gibi durumum olmuyo beraber çıkıyoruz evden sonra ben onu işe bırakıyorum arabayla ordan da ofisime geçiyorum akşamda kocamı alıp eve geçiyorum :)) bizimki biraz ters olmuş sanki ama ölee valla:)

oğluşum olana kadar
kalkıp uğurluyordum
hemde kekler poğçalar yapıp sıcak sıcak kahvaltısınıda hazırlıyordum
oğluşum olduktan sonra
istemedi zaten sabaha kadar çocukla uğraşıyorsun
kalkma dedi işimdide
kalkmıyorum bazen kalkıp geçriyorum

evvvvet ay bende o hamarat kadınlardanım...

cayını hazırlarım güzelceeeee...kapıya kadar giderimmm... kocaaaamanda öpmeden asla kapıdan bıakmam asla....işim oldugunda bıle o da alıştı kapıya durur benı bekler cıkmaz hadı gelsene cabuk gec kalıyom dıye..hııımmm öperım oyle gıder..

şu an evli deilim fakat evlenince eşimi kaıya kadar yolcu etmeyi isterim severim daha doğrusu .........

Eşim olursa hep onu geçirir m tabiki

Evet , her ne kadar bazen kapıyı kafasına geçiresim gelse de ,mutlaka kapıya kadar geçirip uğurlarım

Hamileliğim dolayısıyla sabahları uyanamıyorum artık eşim en geç 7.30'da çıkıyor. Normal zamanıma göre oy kullandım. Ben kapıdan gönderip camdan da el sallarım giderken. Bazen cama çıkmayı unuturum hemen arar niye çıkmadın diye:) Tabi ben evden çıkıuorsam o kalıyorsa aynı şekilde davranır bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…