Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
Bende her sanah eşimi kapıya kadar yolcu ederim...bazen kahvaltı hazırlamasam bile mutlaka onu öpmeden göndermem:asigim:eğer öpmessem ogün bi eksiklik hissederimm...Şeniz

kapıdan uğurladıktan sonra penceren bakarım...sonra el sallar:a015:I]

ağustosta ekilen darıdan,
kocasından sonra kalkan kadından hayrr gelmezmıs:roflol::roflol::roflol:

rusyadayken mecbur kalkıyorum kapıyı kıtlemek ıcın,
esım operek benı uyandırır ben uyku sersemı onu yolcular gerı yatarım .))))
kahvaltı hazırlamam ama hep yolcular gerı yatarım heheh

Merhaba arkadaşlar ben çalışmıyorum her sabah eşimi kaldırır kapıya kadar uğurlar sonra balkondan el sallar arkasından dua okurum.

Slm canlar bende eşimi mutlaka kapıya kadar geçiririm dargın olsam bile önce kahvaltısını hazırlarım bir güzel yediririm ondan sonra giydiririm sonra tel ini aldınmı çantanı unutma gibi hatırlatmalar yapıp onu kapıdan uğurlarım tabikide defalarcaa öperek sonra pencereden bakmaya devam ederim duamı eder kocamı işe yollarım sonra benim işim yoksa da ccup yatağa:1hug:

sabahları beraber uyanır mutlaka kahvaltı yapar öpüşe koklaşa evden beraber çıkarız
ikimizde birbirimize işlerin rast gitsin,Allah'a emenet ol deriz mutlaka...
birbirimize el sallayarak ayrılırız

aynen senin gibi yaparim canim...kimimiz var kiz baska:)bir erkek icin evinden mutlu ayrilip,mutlu dönmek kadarda eminim daha önemli bisey yoktur...coksekeriremsu

Biz eşimle beraber evden çıkıyorum işyerlerimiz yakın
Evede beraber gidiyoruz...
Evde dursam sanırım yolcu ederim,kahvaltısınıda hazırlarım...

bizde küslük olsa bile muhakkak ben onu öper sonra gönderirim
onun bi kararı bu ama aslında güzel
ve geldiğindede aynı şekilde küslük olsa dahi öperiz birbirimizi

sabah kalkar kahvaltısını hazırlar eşimi kaldırırım.o da eger cok yorgunsa bagıra bagıra kalkar sonra kahvaltısını eder ben onu ugurlarım.ama bana bagırdıgı için kırgın bir şekilde ugurlarım ama bişey olmaamış gibi davranır ki hatırlamaz.zaten cok da bagıramaz.isterse bagırsın 1 hafta konusmam.işte böle.akşam eve gelince de kapıyı açarken gülme moduna geçerim öyle acarım kapıyı.yoksa beyefendi kapıdan girmeden noldu neyin var diye soruyor.ama her zaman yorgun olmadıgı için güzel kahvaltısını eder kapıda beni ve karnımdaki bebeğimizi öper çıkış kapısına kadar baka baka gider.sonra ben balkonun canına cıkarım el sallar.çıkmayıncada kıyamet koparrrrrr

sabah kalkar kahvaltısını hazırlar eşimi kaldırırım.o da eger cok yorgunsa bagıra bagıra kalkar sonra kahvaltısını eder ben onu ugurlarım.ama bana bagırdıgı için kırgın bir şekilde ugurlarım ama bişey olmaamış gibi davranır ki hatırlamaz.zaten cok da bagıramaz.isterse bagırsın 1 hafta konusmam.işte böle.akşam eve gelince de kapıyı açarken gülme moduna geçerim öyle acarım kapıyı.yoksa beyefendi kapıdan girmeden noldu neyin var diye soruyor.ama her zaman yorgun olmadıgı için güzel kahvaltısını eder kapıda beni ve karnımdaki bebeğimizi öper çıkış kapısına kadar baka baka gider.sonra ben balkonun canına cıkarım el sallar.çıkmayıncada kıyamet koparrrrrr

bende evlenince ki 2 ay kadar kısa bir zamanım kaldı kaydirigubbakcemile2
mecbur kalkcam çünkü aynı yerde çalışyoz
ve ben kahvaltı yapmadan evden çıkmam
ondan önce uyanıp masayı hazırlar sonra beraber kahvaltı yapıp beraber işe gitmeyi düşünüyoruz... :içelim:

sabah erkenden kalkarız. kahvaltıyı eşim hazırlar ben giyinirim. bazen ben hazırlarım o duş alır traş olur. sonra kahvaltımızı yaparız. beraber işe gideriz. işyerlerimiz yakın. ben saatim gelene kadar yanında dururum. sonra o beni uğurlar el sallarız. cumartesi günü ben kahvaltısını hazırlar ona eşlik ederim. kapıda dakikalarca sarılıp vedalaşırız. hayırlı işler dilerim. camdan el sallarım. sonra uyurum.:asigim:

ben çalışmadığı dönem de sabahları kalkar karışık tostunu yapar taze meyve suyunu sıkar küçük şaşal şişelerine koyup öyle gönderirdim 3 seneden beri çalışıyorum ve çok nadir kahvaltı hazırladım ama sabahları mutlaka kalkar kapıya kadar geçiririm ben kalkmasam da o beni mutlaka uyandırır bebeem ben gidiyom diye :)

evlendiğimizden beri bir iki gn dışında hep öpüp koklayıp,
kahvaltısını hazırlayıp öyle gönderdim işine.
yapamadığım günler de de hastaydım,beni uyandırmadan çıkmış..
ölene kadar da böyle yollamak ve her zaman yine kapıda karşılamak isterim...

evet yolcu ederim asansör gelene kadar beklerim ona nerede olursak olalım kapıyı ben acarım eğer ben erken çıkıyorsam aynısını o yapar

:asigim:kesınlıkle ne olursa olsun kalkar kapıya kadar yolcularım operım ve hayırlı ısler dılerım aksam gelırken de mutlaka aynı sekılde karsılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…