Eşinizi Seven,Ailesine Saygı Duyar...

Ultraviyole

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
601
6
46
Diğer
Eğer eşinizi sevdiğinize inanıyorsanız kesinlikle eşinizin ailesine saygı duyarsınız.Aile, kişinin hayata bakışında davranışlarında sahip olduğu değerlerin ve kalıplaşmış düşüncelerin 1. dereceden belirleyicisidir. Yani o aşık olduğunuz adamı adam yapan kişiler en azından saygıyı fazlasıyla haketmektedir.

sürekli aynı tür konu açıyosun merak ettim bir derdin mi var bu konuda bilmiyorumkismile

Kesinlikle var mafoldumben

Gördükce,duydukca,okudukca hayrete düşüyorum ...

Sınırını,haddini bilmeden konusan,davranan,insanların varlığı beni rahatsız ediyor.

ohooo dünyada haddini bilmeyen insandan çok ne var akannehirakannehir sizin ailenizde böyle insanlar yada gelinler diyeyim daha doğru olurkaydirigubbakcemile3varsa bilemem ama herkeside çok umursamamak lazımzemuszemus

kesinlikle haklisiniz cok dogru
ancak saygi gösterirken saygi duymak sartiyla
hersey karsilikli olursa güzel olur

Elbette.. Yine aynı şekilde oğlunu seven de gelinine saygı duyacak.. onu değiştirmeye çalışmayacak.. Evlendikten sonra "insan" olduğunu düşünmeyecek..

Yanlış anlaşılmasın bunlar kk da okuduğum gelin-k.valide sıkıntılarnın temeli.. keşke herkes hakettiği saygıyı görse.. keşke...

başıma gelen bi olayı anlatayım yorumu siz yapın,evli değilim gelip istemelrini bekliyoruz 2 yıldır. benim ailemden yana sorun yok,onlar başka bi şehirde,geçen ay annemle misafir gittik, evlerine girdik,belki o ana kadar ailenin haberi yoktu bilemem, daha kapıdan girerken kadın mutfağa girdi,biz salona geçip oturduk, kadın kapıdan uzattı kafasını benim köye gitmem gerek misafirlerin istediği kadar kalabilirler dedi.hala şokundayımm..ertesi gün aradım kaynanayı neden böyle yapıyosun dedim,sana hesapmı vercem dedi yüzüme kapattı telefonu.. şimdi bu aileye nasıl saygı duyayım,daha evlenmeden böyleyiz yanii..

elbette eşim benim aileme saygı duyuyorsa ilişkimizden emin isek ailesi de en büyük saygıyı hak ediyordur.
eşimin aillesi çok üzerime titrer. bende onların aynı şekilde. ama onlar bana taş atsa saygı duyup bir kere iki kere susulur. yani herkesin ilişkisi için geçerli değil malesef.

Cidden büyük saygısızlık yapmışlar canım ya. her zaman söylerim saygı hak edene gösterilir çünkü hak etmeyen insanlara saygı gösterince kendilerini nimetten sayıyorlar iyice bir ele alıyorlar saygızılığı, terbiyesizliği ve umursamazlığı.yerimseniben

saygi duyana saygi duyulur hersey karsilikli

Ebeveynlerle sıcak ve samimi bir ilişki kurulamamışsa,sevgi bağı oluşamamışsa bile,saygısız bir ortama fırsat verecek türde davranış ve tutumlar olmaması gerektiğini düşünüyor / savunuyorum.Belirli bir mesafede,insanca bir seviyede ilişki sürdürülmeli.

Gitmeden önce siz ya da anneniz aramamışmıydınız ?

Eeee.yani?????
Arkadaşım topic başlığı "bir derdim var".
Ne yani şimdi bu yazdığınız. Derdiniz ne,konuyu açma sebebiniz ne? Bu düşüncenizi ilgili konulara yorum olarak da yazabilirdiniz. Kesinlikle tartışma için açılmış bir konu. Umarım çabuk farkedilip,kapatılır...

Rahatsızlığımı yeterince net bir şekilde ifade ettim.

Genel olarak bu konu başlığı altında paylaşmak istedim,yorum yapma,onaylama zorunluluğunuz yok!

bence de saygı duyulmayı hakeden saygı görür...
ben bişi merak ediyorum.iyi niyetimle soruyorum.eşinizin ailesiyle aranız nasıl?

bence de saygı duyulmayı hakeden saygı görür...
ben bişi merak ediyorum.iyi niyetimle soruyorum.eşinizin ailesiyle aranız nasıl?

Hayatta; büyük,küçük saygı duyulacak duruşa,karaktere sahip insanlar olabilmek / insanlarla karşılaşabilmek en büyük tememni şüphesiz ...

Merakınızın nedenini anlayamadım ama cevap vereyim,eşimin ailesiyle aram gayet iyi.

saygı duyulacak aile var duyulmayacak aileler var aradaki ince çizgiyi görmemiz gerekiyor sana olmadık hakareti çirkefliği yapsın kocamın ailesidir deyip sineyemi çekeyim o zamanda bu nasılsa ses etmiyor deyip daha beter üstüne gelsinler seni bi paçavra gibi kullansınlar niye kocamın ailesi saygı duymalıyım olurmu böyle bi saçmalık

ha sana kendi ailen gib i içgten ve samimi davranır kocanla arana girip kurtluk yapmazsa elbet baş tacı eder saygıda kusur etmezsin tam tersi olursa saygısızlıkmı etmek gerekiyor HAYIR mesafeni koyar kendini ezdirmezsn

saygı karşılıklı olmalıdır arkadaşım eşinin ailesi sana saygı duyuyor demekki sende onlara saygı gösteriyorsun peki onlar sana saygısızlık etse senin tepkin ve tavrın ne olur???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…