- 13 Nisan 2007
- 33.848
- 103.295
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Ultraviyole
-
:)"Dilini tutmayan pişman olur " sözündeki kasıt dilini kontrol edememek.
Ayrıca aile geline kötü muamele yapıyorsa ve eş burda kayıtsız kalıyorsa ilk problem edilesi eşin ailesi değil,eştir!
neden eştir? ailesinin aklı fikri yokmu,asıl kocaman insanların bazı şeyleri daha önceden ve daha incelikli düşünmesi gerekmezmi? Nerede kaldı büyüklük o zaman? Genç insanlar bazen herşeyi düşünemeyebilir,aklı salim yaşlılar yani kayınvalide ve kayınpeder daha arabulucu ve yol gösterici olmalı. Sizde problemi yaratan aile olsa bile gelini ve eşi suçluyorsunuz sürekli.Taraflı baktığınızı düşünüyorum
Ögrendimki, insanlar ne konumlarindan dolayi, ne yaslarindan dolayi nede sifatlarindan dolayi saygi hak ediyormus.
Insani saygin yapan sifati, konumu, yasi degil yaptiklari ve konustuklaridir.
Insan vardir 70 yasindadir ama ne insanliktan nasibini almistir ne anlayistan nede görgü ve edepden ve insan vardir 20 yasindadir ve konustugu tek bir kelime bile ona saygi duymana yeterlidir.
Ben anneye Anne oldugu icin, Babaya baba oldugu icin saygi duymam!
Anneligi ve Babaligi tam manasi ile anlayan insanlara saygi duyarim.
Ögrendimki, insanlar ne konumlarindan dolayi, ne yaslarindan dolayi nede sifatlarindan dolayi saygi hak ediyormus.
Insani saygin yapan sifati, konumu, yasi degil yaptiklari ve konustuklaridir.
Insan vardir 70 yasindadir ama ne insanliktan nasibini almistir ne anlayistan nede görgü ve edepden ve insan vardir 20 yasindadir ve konustugu tek bir kelime bile ona saygi duymana yeterlidir.
Ben anneye Anne oldugu icin, Babaya baba oldugu icin saygi duymam!
Anneligi ve Babaligi tam manasi ile anlayan insanlara saygi duyarim.
başlık şöyle olsaydı oğlunu seven gelinini baş tacı eder....
Eğer eşinizi sevdiğinize inanıyorsanız kesinlikle eşinizin ailesine saygı duyarsınız.Aile, kişinin hayata bakışında davranışlarında sahip olduğu değerlerin ve kalıplaşmış düşüncelerin 1. dereceden belirleyicisidir. Yani o aşık olduğunuz adamı adam yapan kişiler en azından saygıyı fazlasıyla haketmektedir.
haklisin canim simdi saygi nasil olacak bende bilmiyorumbaşıma gelen bi olayı anlatayım yorumu siz yapın,evli değilim gelip istemelrini bekliyoruz 2 yıldır. benim ailemden yana sorun yok,onlar başka bi şehirde,geçen ay annemle misafir gittik, evlerine girdik,belki o ana kadar ailenin haberi yoktu bilemem, daha kapıdan girerken kadın mutfağa girdi,biz salona geçip oturduk, kadın kapıdan uzattı kafasını benim köye gitmem gerek misafirlerin istediği kadar kalabilirler dedi.hala şokundayımm..ertesi gün aradım kaynanayı neden böyle yapıyosun dedim,sana hesapmı vercem dedi yüzüme kapattı telefonu.. şimdi bu aileye nasıl saygı duyayım,daha evlenmeden böyleyiz yanii..
valla seni tebrik ederim o kadar mukemmel bir tespitki...harikasin haaa...Cidden büyük saygısızlık yapmışlar canım ya. her zaman söylerim saygı hak edene gösterilir çünkü hak etmeyen insanlara saygı gösterince kendilerini nimetten sayıyorlar iyice bir ele alıyorlar saygızılığı, terbiyesizliği ve umursamazlığı.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?