eşinizi/sevgilinizi topluluk içinde nasıl övüyorsunuz

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Budamı dert demeyin buda dert..ya arkadaşlar ben nişanlımı topluluk içinde övemiyorum bişeyler demek istiyorum ama ne diceğimi bilemiyorum bikeresinde bi toplulukta kendi dalıyla ilgili bişeyler anlatıyodu ordaki bi bayan ne kadar bilgili nişanlınız dedi bende evet herşeyi çok iyi bilir dedim ve bana o kadar tatlı bi bakışı vardıki yani mutlu olmuştu ama ben bunun dışında onu övecek hiçbişey diyemiyorum daha doğrusu ne diceğimi bulamıyorum orda da o kadın söyledi bende onaylamış oldum siz nasıl övüyorsunuz

Övmek için övmedim hiç ama laf yeri gelir. Örneğin yemekten bahsedersiniz X'De harika yapar bu yemeği hatta bi keresinde yapmıştı diye başlayıp bir anı anlatırım insanın içinden gelmeli :)

Ortada bisey yokken övmem.. Ama bi arkadas ortaminda esimin gercekten iyi oldugu bi konu acilinca orda soylerim.. Yeri gelince yani... O da ayni sekilde.. Mesela gecen gun yegeni kompozisyon yArismasina katilacakmis oyle bi konu oldu.. Akrabalar var ortamda.. Esim de yegenine "yengen'den yardim alabilirsin.. O bir yazi yazar, siir yazar kagidi konusturur yani dedi.. Hosuma gitti acikcasi.. :)

Esimi bir baskasina ovmem. Bana itici geliyor ay benim esim soyle boyle demek. Herkesin esi kendine iyidir. Taniyanlar zaten esimin nasil biri oldugunubilir birde ustune benim cumle kurmama gerek yok.
yok yanlış anladınız eşim şöyle böyle diye başlamak değil hani bi konu olur onun üzerine bi cümle söylersin o cümlenle mest olur ama o cümleyi bulamıyorum ben:/ yoksa başbaşayken düşüncelerimi söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…