- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
yok yanlış anladınız eşim şöyle böyle diye başlamak değil hani bi konu olur onun üzerine bi cümle söylersin o cümlenle mest olur ama o cümleyi bulamıyorum ben:/ yoksa başbaşayken düşüncelerimi söylüyorumEsimi bir baskasina ovmem. Bana itici geliyor ay benim esim soyle boyle demek. Herkesin esi kendine iyidir. Taniyanlar zaten esimin nasil biri oldugunubilir birde ustune benim cumle kurmama gerek yok.
ne dersiniz peki o cümleyi merak ediyorum ben yoksa millete durduk yere bende övmemOrtada bisey yokken övmem.. Ama bi arkadas ortaminda esimin gercekten iyi oldugu bi konu acilinca orda soylerim.. Yeri gelince yani...
yok canım ya ne pohpohlucam beceremiyorum zatenCnm sorduklarinda öv ama gereksiz yerede her yerde pohpohlama
bu iyi bir örnek evet :)Övmek için övmedim hiç ama laf yeri gelir. Örneğin yemekten bahsedersiniz X'De harika yapar bu yemeği hatta bi keresinde yapmıştı diye başlayıp bir anı anlatırım insanın içinden gelmeli :)
ya öylede işte erkekler çok hoşlanırmış bundan, tabi bu dediğim abartmak değil yapı gereği istesemde yapamam zatenBiri överse oyledir sagolsun vs diyorum o kadar
Annem bizi hic ovmezdi
Ana kizini overmi ayip derdi
Nasil icime islediyse kimseyi ovmem ovemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?