eşinizi/sevgilinizi topluluk içinde nasıl övüyorsunuz

Övmem durup dururken sevmem öyle şeyleri çok yapmacık.
Oda hoşlanmazdı eminim yapsaydım

Ben daha çok kocamı çok sevdiğimi belli ederim,dile getiririm...
Daha çok bundan hoşlanır çünkü.
Aslında çok beceriklidir kocacım. Süper kahvaltı hazırlar, muhteşem yemek pişirir, benim hep yardımcıdır ama bunları övmeme gerek yok, herkes görür ve bilir.

''Benimkine bir bakın, daha vasıfsızını daha öküzünü bulamazsınız,'' şeklinde övüyordum ben.
Lütfen bayanlar, övmek çok önemli.
Dikkat edelim, sözcük dağarcığımızı geliştirelim.
Şaka bir yana, gerçekten dünyanın vasıfsız ve sıradan insanıydı, tek bir becerisi yoktu.

Reactions: K_G
ÖVEMEDİ
Şaka biyana,kızdığımda arkasından güzel saydırırım ama iş övmeye geldimi beceremiyorum bende yahu.Sadece et yemeklerini öyle birrrrr yaparki! Oktay Usta bile şok Yeri geldiğinde bunu dile getiriyorum bitek.Zaten sanırım başkada övülcek bişeyi yok

Eşimi bir kere övdüm sonra pişman oldum
Arkadaslarla oturuyorduk bir konu hakkında konuşulurken doğruluğu tartışıldı eşimde emin bir kaynak aracılığı ile teorik bir cümle kurdu. Kitap kurdu kocam sayesinde google a bile bakmanıza gerek kalmadı çünkü kendisi google gibi dedim. Hay demez olaydım o günden beri arama motorundan neye bakmaya kalksam bana sor ben bilirim tavrında

O yüzden daha da ovmem öven olunca şanslıyım şükür der geçerim o kadar

güldüm yahu

Ben överim eşimi ama bu başkasına hava olsun diye değil içimee tutamadığimdan yeri gelince mesela.bize siz cok geziyosunuz filan derler bende evet eşim farkli yerleri gormeyi sever gezmeyi sever şansliyim derim.... Her seferinde kendisini kendisine ovmusumdur daha çok sürekli hatta :) ama bir günden bir gune şimarmamişdir karakterinde yok.adamin hatta ben övdügümdee uzun bir estaaagggfurullah çeker :) amao beni övmez çünkü ben hemen şımarıyorum :)

Durduk yere degil laf acilinca benim esimde soyle yapmisti der ve bi ani anlatirim o kadar

Ben esimin takdir edilesi, ovulesi her seyini sadece biz yalnizken overim.
Baskalarinin onun yeteneklerini, basarilarini bilmesine gerek yok.

Ovmem, aksine biri kendininkini kotuledimi "ayy hepsi ayni bunlarin "derim..ovulurmu kiz nazardan sakinirim ben..bi tek burda rahatin icimi acabiliyorum..

Ben de hiç benim eşim şöyle böyle demem zaten topluluk içinde gözlerimizin ışıltısından herkes ne kadar mutlu olduğumuzu eşimin nekadar mükemmel biri olduğunu bilir.

Ben övmem övgü biraz olmayan bişeyi söylemek şişirmek anlamında bi sözcükmüş gibi geliyor fakat çok bahsederim yeri gelince benim için yaptığı güzel şeylerden ve hayranlık duyulası özelliklerinden hem kendisine hem başkalarına.. Anlattığım, güzel bahsettiğim herşeyi gerçekten hissettiğim için içimden gelerek söylerim o da çok mutlu olur tabiki.

Sen hiç kuyumcunun bağırdığını gordum mu:)))

Sen hiç kuyumcunun bağırdığını gordum mu:)))
Hahahahah ay buna çok güldüm ama simitçiler bağırıyor simit güzel simit leziz simit miss o değil de seven insanda bahsetme güdüsü çok yüksek oluyor bende öyle mesela simitttt çiyeahh

Hahahahah ay buna çok güldüm ama simitçiler bağırıyor simit güzel simit leziz simit miss o değil de seven insanda bahsetme güdüsü çok yüksek oluyor bende öyle mesela simitttt çiyeahh
E bahset bol bol da gör dünya kaç bucak ondan sonra konu açarsınız buraya en yakın arkadaşım sevgilime yazıyo ilgiyi gören sevgilim kayıtsız kalamıyoooooo diye
Simit güzeldir candır ama zararıda vardır kilo yapar refluyu azdırır falan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…