- 22 Ocak 2015
- 691
- 895
- 53
- Konu Sahibi homesweethome3
-
güldüm yahuEşimi bir kere övdüm sonra pişman oldum
Arkadaslarla oturuyorduk bir konu hakkında konuşulurken doğruluğu tartışıldı eşimde emin bir kaynak aracılığı ile teorik bir cümle kurdu. Kitap kurdu kocam sayesinde google a bile bakmanıza gerek kalmadı çünkü kendisi google gibi dedim. Hay demez olaydım o günden beri arama motorundan neye bakmaya kalksam bana sor ben bilirim tavrında
O yüzden daha da ovmem öven olunca şanslıyım şükür der geçerim o kadar
Sen hiç kuyumcunun bağırdığını gordum mu:)))Budamı dert demeyin buda dert..ya arkadaşlar ben nişanlımı topluluk içinde övemiyorum bişeyler demek istiyorum ama ne diceğimi bilemiyorum bikeresinde bi toplulukta kendi dalıyla ilgili bişeyler anlatıyodu ordaki bi bayan ne kadar bilgili nişanlınız dedi bende evet herşeyi çok iyi bilir dedim ve bana o kadar tatlı bi bakışı vardıki yani mutlu olmuştu ama ben bunun dışında onu övecek hiçbişey diyemiyorum daha doğrusu ne diceğimi bulamıyorum orda da o kadın söyledi bende onaylamış oldum siz nasıl övüyorsunuz
Hahahahah ay buna çok güldümSen hiç kuyumcunun bağırdığını gordum mu:)))
E bahset bol bol da gör dünya kaç bucak ondan sonra konu açarsınız buraya en yakın arkadaşım sevgilime yazıyo ilgiyi gören sevgilim kayıtsız kalamıyoooooo diyeHahahahah ay buna çok güldümama simitçiler bağırıyor simit güzel simit leziz simit miss o değil de seven insanda bahsetme güdüsü çok yüksek oluyor bende öyle mesela simitttt çiyeahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?