- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
oooo çok havalı olmuş yalnız bu :) çok beğendim örneği diğer hanımlardanda bekliyorum1tane anlatim madem
Şimdi benim adamın bilmediği şey yoktur her sey hakkında bir fikri vardır mutlaka.
Geçen annemlerdeyiz ablam anneme zippo almış yakmaya calıstı yakamadı, annem yakamadı, eniştem yakamadı ben yakamadım. Gazı mı yok falan diye düşünüyorlar. Sonra ben dedim işte ay benim adam bilir bunu diye çağırdım. Sen bilirsin bu niye yanmıyor dedim. Benzinle yanar o dedi. Ben de koca değil ansiklopedi dedim. Hoşuna gitti.
Biz biraz kalasgillerdeniz o yuzden övmemiz neyim böyle oluyor.
Ben övmemesini kabul etmistim bi de sikayet etmeseydiBenim bi akrabamda sürekli kizini överdi bende anneme kizardim sen bizi hiç övmüyorsun diye bir gün dedi ki deli kizi anasi över akilli kizi el över. Anladim
hahahah yemek üzerinden gitmicez demekki :))Mesela benim esim cok guzel tavuk sote yapar.. Bi ortamda konu yemekten acilinca bende mustafa bi tavuk sote yapar parmaklarini yersiniz derim mesela.. Tabi 2,3 gun sonra evde yemekli misafir agirlamak farz olur :))
Basbasayken övya öylede işte erkekler çok hoşlanırmış bundan, tabi bu dediğim abartmak değil yapı gereği istesemde yapamam zaten
Övmem ama iyi gaz veririm çok işe yariyor tavsiye ederimişte ben yeri geldiğinde söyleyemiyorum sorunum bu
ekleyemiyorum işte nasıl bi hödüksemBasbasayken öv
Ya da biri överse bi iki bisey ekle tastikle
Cok hoslaniyorlar dogru
O agiz bi fiyonk oluyor
bu tavsiyeyide çok sevdimÖvmem ama iyi gaz veririm çok işe yariyor tavsiye ederim
Yapar benim aslan kocam dedim mi her şeyi yaptiririm
Esimi bir baskasina ovmem. Bana itici geliyor ay benim esim soyle boyle demek. Herkesin esi kendine iyidir. Taniyanlar zaten esimin nasil biri oldugunubilir birde ustune benim cumle kurmama gerek yok.
Budamı dert demeyin buda dert..ya arkadaşlar ben nişanlımı topluluk içinde övemiyorum bişeyler demek istiyorum ama ne diceğimi bilemiyorum bikeresinde bi toplulukta kendi dalıyla ilgili bişeyler anlatıyodu ordaki bi bayan ne kadar bilgili nişanlınız dedi bende evet herşeyi çok iyi bilir dedim ve bana o kadar tatlı bi bakışı vardıki yani mutlu olmuştu ama ben bunun dışında onu övecek hiçbişey diyemiyorum daha doğrusu ne diceğimi bulamıyorum orda da o kadın söyledi bende onaylamış oldum siz nasıl övüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?