eşinizi/sevgilinizi topluluk içinde nasıl övüyorsunuz

Ay di mi ya devir kötü neler okuyoruz bu durumda simit yemenin dozunu da ayarlamak lazım belli ki yoksa durum eski ciyeahh şekline bürünebilir

neden övme gereği hissediyorsunuz ki?
bir başkası övdüğünde öyledir evet deseniz yeter.
ayrıca benim kocam şöyle, benim sevgilim böyle sözleri çok tici gelir karşıdakine.

Bende övmüyorum canım zaten bırak sen övme herkesin içinde eller övsün:)

bence övmeniz şart değil. yeri geldiğinde dile getirebilirsiniz.
fazla şımartmaya da gelmiyor erkekler.. boşverin.. zaten herşey ortadadır. başkalarının yanında kötülemeyin, terslemeyin, tartışmayın bunlar daha önemli.

Ayyy övsen ayrı övmesen ayri dert . Bende çok överim sevgilimi sağolsun onun sayesinde gitmediğim yer kalmadı her zaman destek olmaya çalıştı maddi manevi derim bazen kulağa kötü gibi gelen huylarini bile gülerek anlatırım çok memnunmus hissi yaratırim atiyorum kendisi biraz odundur ama ben mutluyum derim vs.

yermeye de gerek yok, devamli ovmeye de.. sevgi ve takdir, bakislarla bile hissettirilebilir bsy bence.. ozellikle basbasayken, insan anlar sevilip sevilmedigini, cok soze gerek yok.. arada guzel sozler olmali elbet ama bu her dakika 'sen soylesin boylesin' demek degil..
milletin icinde de bu tarz diyaloglardan hoslanmam.. biri esimi ovse onaylarim, gulumserim, ne biliyim, sukur derim.. abartmam sanirim..

Arkadaşlar arasında eşlerin yardım etmelerinden konu açılmıştı, benim bey dışarıya elinden hiç iş gelmeyen,yardım etmeyen biri gibi durduğu için ben iştahla gömleklerini hep ütüler dedim, arkadaşla eşide güldü, inanmadılar sandım, yok yok valla yardım eder ütüler dedim. Arkadaş demesin mi; benimki nerdeyse herşeyi kendi ütüler diye.

Ben temelli bıraktım övme işini. Çünkü eşim milletin yanında beni sürekli şaka malzemesi olarak kullanıyor beceriksiz nankör kıymet bilmeyen insan durumuna düşürüyor kendince şaka yapıyor! 1-2-3 artık tepem attı benim. bi keresinde iyice bi azarladım benim iyi olan bi tarafım bu kadar yoksa neden hala evlisin benle boşanalım da kurtul diye.
Ama yine de yüreğim elvermedi belediye başkanıyla bi düğünde karşılaştık eskiden hocamdı. Oooo xpreiaZ hanım diye ayakta karşıladı beni eşim yanımıza geldi hocam ben xpreiaZ nin eşiyim dedi. Hocam da " senin gibi akılsız bir adam ömründe ilk defa akıllıca bi iş yapmış nasıl aldın sen bu kızı " dedi. Ahahahha masada hep bürokrat takım oturuyo " ya hocam sormayın yaptım bi hata " diye şaka yapasım (!) çok geldi ama " yok hocam pırlanta gibidir, eşim diye söylemiyorum " dedim yine.
Sonraki gün ilk defa eşim, benim evde çok anlayışlı olduğumu sudan sebepleri hiç büyütmediğimi falan söyledi birine ortamda. Çok komik geldi beni övme çabası eşşek herif isteyince neler söylüyomuş diye düşündüm güldüm bıyık altı :)

Benim bi akrabamda sürekli kizini överdi bende anneme kizardim sen bizi hiç övmüyorsun diye bir gün dedi ki deli kizi anasi över akilli kizi el över. Anladim
Ay bende anneme acaip sinir olurdum bekarken hatta şuanda bile! Hep başkalarının kızı güzel akıllı becerikli gösterişli ben hep olumsuzluklar kümesiyim! mecburi hizmete gittim kuş uçmaz kervan geçmez bir ilçede aylarca süründüm açlıktan 5ayda 15 Kilo verdim! Annem gelip de 10 gün kalmadı yanımda! Geçen birinin kızı atanmış yine öyle kötü bir yere annesi de birlikte gitmiş. Duyunca dedim ki hep annem mi başkasını örnek gösterecek sıra bende! Demez olaydım.
"görüyor musun anne ne anneler var kızını tek yollamamış yanında gitmiş taaa nereye "
Annemden cevap "ama onun kızı güzel orda kaçırırlar kötü bişey gelir başına tek "
Ben şok ben iptal!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…