- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
aynen öyle oda bana çok yapar bunu ama ben odunmuyum neyim bişey diyemiyorumOrtada bisey yokken övmem.. Ama bi arkadas ortaminda esimin gercekten iyi oldugu bi konu acilinca orda soylerim.. Yeri gelince yani... O da ayni sekilde.. Mesela gecen gun yegeni kompozisyon yArismasina katilacakmis oyle bi konu oldu.. Akrabalar var ortamda.. Esim de yegenine "yengen'den yardim alabilirsin.. O bir yazi yazar, siir yazar kagidi konusturur yani dedi.. Hosuma gitti acikcasi.. :)
Ay yıkıldım gulmekten bende ovemem ay @homeostas ama ay nasil hosuma gitti oyle bakmasi nisanlinin ins hep mutlu olursunuz tek derdiniz bu olurBenim ablam kocasını temel reis gibi kaslı diye övmüştü gecen gün
övülecek şeyi varda ondanda önce odun bi ben varDemek ki övülücek bişeyi yok
kocasıda aşık dimi :)Benim ablam kocasını temel reis gibi kaslı diye övmüştü gecen gün
ah samirem yok ya yarın başka bi dertle gelirim biliyosun beni :))) bayanlar nasıl övüyomuş nasıl onure ediyomuş merak ettimAy yıkıldım gulmekten bende ovemem ay @homeostas ama ay nasil hosuma gitti oyle bakmasi nisanlinin ins hep mutlu olursunuz tek derdiniz bu olur
hadi ya tezimi çürüttünüz şuandaPek sayılmaz
teşekkür ederimmm övmücem vazgeçtim :)Sizinle nişanlandığına şükretsin,ne övgüsü....
Bilmem ki birazda karakter benim gorumce pek yapar kocasina onunkide abarti ben belli edemem oyle sevgimi ne diyecegimi bilememah samirem yok ya yarın başka bi dertle gelirim biliyosun beni :))) bayanlar nasıl övüyomuş nasıl onure ediyomuş merak ettim
bende sendenim ya bişey diyemiyorum millet söylüyo ben sus pus onaylamakla kalıyorumBilmem ki birazda karakter benim gorumce pek yapar kocasina onunkide abarti ben belli edemem oyle sevgimi ne diyecegimi bilemem
işte ben yeri geldiğinde söyleyemiyorum sorunum buYeri gelirse hakkinda bir iki iyi bir şey söyleyebilirim ama durup dururken niye öveyim ki?
Benim bi akrabamda sürekli kizini överdi bende anneme kizardim sen bizi hiç övmüyorsun diye bir gün dedi ki deli kizi anasi över akilli kizi el över. AnladimBiri överse oyledir sagolsun vs diyorum o kadar
Annem bizi hic ovmezdi
Ana kizini overmi ayip derdi
Nasil icime islediyse kimseyi ovmem ovemem
bende ballandıra ballandıra değil yapım gereği yapamam zaten ama yeri geldiği zamanlardada ne demem gerektiğini bulamıyorumYeri geldikçe söylerim ama böyle ballandıra ballandıra anlatmam uzatmam tanıyanlar zaten bilir iyi bir insandır ben de ondan feyz alırım her zaman, ben ondan razıyım Allah da ondan razı olsun (övdüm galiba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?