eşinizi/sevgilinizi topluluk içinde nasıl övüyorsunuz

aynen öyle oda bana çok yapar bunu ama ben odunmuyum neyim bişey diyemiyorum erkeklerde çok hoşlanırmış bundan

Yeri gelirse hakkinda bir iki iyi bir şey söyleyebilirim ama durup dururken niye öveyim ki?

1tane anlatim madem
Şimdi benim adamın bilmediği şey yoktur her sey hakkında bir fikri vardır mutlaka.
Geçen annemlerdeyiz ablam anneme zippo almış yakmaya calıstı yakamadı, annem yakamadı, eniştem yakamadı ben yakamadım. Gazı mı yok falan diye düşünüyorlar. Sonra ben dedim işte ay benim adam bilir bunu diye çağırdım. Sen bilirsin bu niye yanmıyor dedim. Benzinle yanar o dedi. Ben de koca değil ansiklopedi dedim. Hoşuna gitti.
Biz biraz kalasgillerdeniz o yuzden övmemiz neyim böyle oluyor.

Yeri geldikçe söylerim ama böyle ballandıra ballandıra anlatmam uzatmam tanıyanlar zaten bilir iyi bir insandır ben de ondan feyz alırım her zaman, ben ondan razıyım Allah da ondan razı olsun (övdüm galiba)

Biri överse oyledir sagolsun vs diyorum o kadar
Annem bizi hic ovmezdi
Ana kizini overmi ayip derdi
Nasil icime islediyse kimseyi ovmem ovemem
Benim bi akrabamda sürekli kizini överdi bende anneme kizardim sen bizi hiç övmüyorsun diye bir gün dedi ki deli kizi anasi över akilli kizi el över. Anladim

Mesela benim esim cok guzel tavuk sote yapar.. Bi ortamda konu yemekten acilinca bende mustafa bi tavuk sote yapar parmaklarini yersiniz derim mesela.. Tabi 2,3 gun sonra evde yemekli misafir agirlamak farz olur :))

Yeri geldikçe söylerim ama böyle ballandıra ballandıra anlatmam uzatmam tanıyanlar zaten bilir iyi bir insandır ben de ondan feyz alırım her zaman, ben ondan razıyım Allah da ondan razı olsun (övdüm galiba)
bende ballandıra ballandıra değil yapım gereği yapamam zaten ama yeri geldiği zamanlardada ne demem gerektiğini bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…