Gitmek zorunda diyorsunuz ama.Yakin zamanda esim yurtdisina gidicekne kdr guvensemde tereddutlerim var benim le ayni durumda olanlar varmi ne yapim burda aptal yerine konulmak da istmiyorum ama kariyeri icin yapmak zorunda lutfen deneyimlerinizi paylasin benle siz olsaniz ne yapardiniz bu surecte
Bosna hersek nekdr zaman duruck bilmyrmNereye ve ne kadar zaman için gidiyor?
Evet durumumda degsklik yok ailem bkyr kedimi bn sokaga birakmdm kadin sokaga braktktan gunler snra soledi bna bu konunin onla ne alakasi varCok samimi soruyorum.
Siz kaza gecirmistiniz. Yuruyemiyordunuz. Hatta cocugunuza bile baskalari bakiyordu. Kedinizi sirf bu yuzden sokaga birakmistiniz.
Siz bu durumdayken esiniz nasil yurtdisina gidebiliyor?
Ben gidemem zaten oranin sartlarinin ne oldugunu bilmyrzsiz niye gitmiyorsunuz?
O durumda olsaydim esim gitme lafini bile acmazdi. O yuzden garip geldi.Evet durumumda degsklik yok ailem bkyr kedimi bn sokaga birakmdm kadin sokaga braktktan gunler snra soledi bna bu konunin onla ne alakasi var
Evet ama maddi sorunlrmz da var gitmesi lazimO durumda olsaydim esim gitme lafini bile acmazdi. O yuzden garip geldi.
Ha siz birakmissiniz kediyi ha verdiginiz kisi. Ne farkeder?
Konu bu degil zaten de. Yani bu durumdayken esinizin bunu teklif etmesi garip geldi bana. Yaninizda kalip destek olmasi gerekirken. Tuhaf yani.
Orda da kadınlar erkekleri taciz ediyor amaEşim ben olmadan sadece Arabistana gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?