Aldatildiginizi nasil anladiniz cok uzuldumBenim esim gitti,once Rus'ya Sonra Kosova.Turkiye'ye geri donmedi birdaha aldatti vs.. Bosandim. Mecbur kaliyor insan guuveniyor gonderiyor.Rahatlar borclarini doker diyor ama onlar bunlari dusunmuyor..
Gitme imkanı varsa gidilir ya da sizinde burda devam eden kariyeriniz varsa gönderilir. Sonuçta fırsatlar kaçıyor. Ama sebepsiz gitmiyorsanız olmaz. Sanırım yürüme engellisiniz ve çocuğunuz var. Onun tek gitmesi daha uygun. Aldatan adam burda da aldatır. Başına bekçi mi dikeceksiniz
Soyle ki kendisi sikilgan bir adam bir kac ay snrada gelebilir ama durmk ta isteyebilir oyuzden belli diil dyrmGider gitmeye de siz sanki bilinmeze gonderiyor gibisiniz. Ne kadar sure icin gittigini bilmiyorsunuz, sartlari bilmiyorsujuz. Bu durumda ben de tedirgin olurdum. Cok soru var cunku sizin durumunuzda
Sz hc suphelenmiyrmusunuzYollardim yolluyorum da.. Benim esim surekli gidiyor. Gerek tatil icin arkadaslariyla, gerek is icin. Adam gibi adamsa bisey yapmaz.
Guzel moneyler getircekse gitsin tabi
Aynen bu oCok samimi soruyorum.
Siz kaza gecirmistiniz. Yuruyemiyordunuz. Hatta cocugunuza bile baskalari bakiyordu. Kedinizi sirf bu yuzden sokaga birakmistiniz.
Siz bu durumdayken esiniz nasil yurtdisina gidebiliyor?
Gitmeden önce ne kadar kalacağı,nerede kalacağı belli değil mi?Soyle ki kendisi sikilgan bir adam bir kac ay snrada gelebilir ama durmk ta isteyebilir oyuzden belli diil dyrm
Cunku bu uzun zamandr bekledigi firsat ailem yanimda ayrica kedimi iyilesten snra alicaktim kadinin esi cok tepki gistermis istmyrm demis kadin bana biraktiktan bir hafta snra soledi lutfen meseelelri karistrmayalim elimden olmayan sebeplerdenÖncelikle lütfen biraz yazım tarzınıza dikkat edin sesli harf için para almıyorlar her yazdığınızı iki kere okuyorum ne yazmışsınız diye ben telefondan yazıyorum bu arada. Sonra başlığa takıldım gönderir misiniz derken? Bahsi geçen kişi eşiniz 7 yaşında anne ben patka gidebilir miyim izin verir misin diye soran çocuğunuz değil. Uzak mesafede tabi ki danışılır ama gönderir misin, göndermem, izin vermem vs bana yanlış geliyor. Eşim gerek iş gerek gezme için çok defa yurt dışına gitti böyle şüphe ederek yaşanmaz eğer sizi aldatmak isterse karşı komşunuzla aldatır da ruhunuz duymaz o yüzden gereksiz evham yapmayın derim. Ayrıca siz yürüyemeyecek haldeyken evde kedinize bile bakamıyorken eşiniz sizi neden bırakıp gidiyor orası beni rahatsız etti bunu eşinizin düşünmesi gerekir
Nerede kalacagi belli nekadar kalacagi duruma gore degisirGitmeden önce ne kadar kalacağı,nerede kalacağı belli değil mi?
Sartlarin hepsi belli sadece ne kadar durur o belli deil kendisi cok iradesiz oyuzden tereddutlerim varEsimden ayri nefes alabiliyorum cok sukur
Bir de adam universite okumus,napayim zincire vurup yanibasima mi baglayayim? O da gidebilir calismaya ben de gidebilirim,calistigim donemde cok ciktim yurtdisina,uzun sureliydi hepsi de. Seni gondermem deseydi esim dalga gecerdim.
Bir de nasil sartlari bilmiyorsunuz ona sasirdim. Yurt disina calismaya gitmeden once her sey bellidir,nerede kalacak,nasil yasayacak,ne maas alacak hepsi bilinir. Bilmiyorum diyorsa esiniz bilin ki yalan soyluyordur inanmayin.
Cunku bu uzun zamandr bekledigi firsat ailem yanimda ayrica kedimi iyilesten snra alicaktim kadinin esi cok tepki gistermis istmyrm demis kadin bana biraktiktan bir hafta snra soledi lutfen meseelelri karistrmayalim elimden olmayan sebeplerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?