Esinizi yurt disina gonderirmisiniz?????

Benim esim gitti,once Rus'ya Sonra Kosova.Turkiye'ye geri donmedi birdaha aldatti vs.. Bosandim. Mecbur kaliyor insan guuveniyor gonderiyor.Rahatlar borclarini doker diyor ama onlar bunlari dusunmuyor..
Aldatildiginizi nasil anladiniz cok uzuldum

Gider gitmeye de siz sanki bilinmeze gonderiyor gibisiniz. Ne kadar sure icin gittigini bilmiyorsunuz, sartlari bilmiyorsujuz. Bu durumda ben de tedirgin olurdum. Cok soru var cunku sizin durumunuzda

Bekci dikemeyz tabi ama erkeklere guven olmyor bukonulrda

Gider gitmeye de siz sanki bilinmeze gonderiyor gibisiniz. Ne kadar sure icin gittigini bilmiyorsunuz, sartlari bilmiyorsujuz. Bu durumda ben de tedirgin olurdum. Cok soru var cunku sizin durumunuzda
Soyle ki kendisi sikilgan bir adam bir kac ay snrada gelebilir ama durmk ta isteyebilir oyuzden belli diil dyrm

Geçtiğimiz aylarda öyle bir ihtimal vardı eşim için. Almayaya gidecekti iptal oldu vs. Verdiğim ilk tepki "yaşasın daha az yemek yapıp sabaha kadar film izliycem" oldu ahshsh. Ben fazla rahatım heralde aklıma bile gelmedi aldatma ihtimali. Yalnızlığı da seviyorum zaten. Ben seve seve razı olurum gitmesine. Aldatma ihtimali olan adam ülke sınırları içinde de aldatır. Sevişmeden de durabiliyor insan mevzu buysa.

Eşim, Pazartesi yurtdışına gidecek iş için 1 ay yok. Göndermek yada göndermemek gibi bir durumda yok zaten, iş dolayısıyla gidiyor. Daha önce de gitti.

Ama uzun süreli ayrılıklar bana doğru gelmiyor. Aldatılma düşüncesinden değilde çok çok zaruri bir durum yoksa uzun süre ayrı kalmak evli çift için doğru değil bana göre.

Cok samimi soruyorum.
Siz kaza gecirmistiniz. Yuruyemiyordunuz. Hatta cocugunuza bile baskalari bakiyordu. Kedinizi sirf bu yuzden sokaga birakmistiniz.
Siz bu durumdayken esiniz nasil yurtdisina gidebiliyor?
Aynen bu o
Olan kediye oldu
Hiç iyi şeyler dileyemeceğim bu yazar arkadaşa bende kara liste oldu

Öncelikle lütfen biraz yazım tarzınıza dikkat edin sesli harf için para almıyorlar her yazdığınızı iki kere okuyorum ne yazmışsınız diye ben telefondan yazıyorum bu arada. Sonra başlığa takıldım gönderir misiniz derken? Bahsi geçen kişi eşiniz 7 yaşında anne ben patka gidebilir miyim izin verir misin diye soran çocuğunuz değil. Uzak mesafede tabi ki danışılır ama gönderir misin, göndermem, izin vermem vs bana yanlış geliyor. Eşim gerek iş gerek gezme için çok defa yurt dışına gitti böyle şüphe ederek yaşanmaz eğer sizi aldatmak isterse karşı komşunuzla aldatır da ruhunuz duymaz o yüzden gereksiz evham yapmayın derim. Ayrıca siz yürüyemeyecek haldeyken evde kedinize bile bakamıyorken eşiniz sizi neden bırakıp gidiyor orası beni rahatsız etti bunu eşinizin düşünmesi gerekir

Esimden ayri nefes alabiliyorum cok sukur
Bir de adam universite okumus,napayim zincire vurup yanibasima mi baglayayim? O da gidebilir calismaya ben de gidebilirim,calistigim donemde cok ciktim yurtdisina,uzun sureliydi hepsi de. Seni gondermem deseydi esim dalga gecerdim.

Bir de nasil sartlari bilmiyorsunuz ona sasirdim. Yurt disina calismaya gitmeden once her sey bellidir,nerede kalacak,nasil yasayacak,ne maas alacak hepsi bilinir. Bilmiyorum diyorsa esiniz bilin ki yalan soyluyordur inanmayin.

Cunku bu uzun zamandr bekledigi firsat ailem yanimda ayrica kedimi iyilesten snra alicaktim kadinin esi cok tepki gistermis istmyrm demis kadin bana biraktiktan bir hafta snra soledi lutfen meseelelri karistrmayalim elimden olmayan sebeplerden

Esimin gitme durumu var bu sira karsi cikmiyorum tabiki..is icin gitmesi gerekiyor orada birsey yapacaksa er yada gec cikar ya beni aldatirsa ya terkederse diye korkmam yaparsa sonuc belli biter hersey o kaybeder bunlari dusunup de canimi sıkmam

Sartlarin hepsi belli sadece ne kadar durur o belli deil kendisi cok iradesiz oyuzden tereddutlerim var

Cunku bu uzun zamandr bekledigi firsat ailem yanimda ayrica kedimi iyilesten snra alicaktim kadinin esi cok tepki gistermis istmyrm demis kadin bana biraktiktan bir hafta snra soledi lutfen meseelelri karistrmayalim elimden olmayan sebeplerden

Önceki konunuzu net hatırlıyorum oraya da yazmıştım çocuğunuzu bırakmadıysanız kedinizi de bırakmayacaktınız. Çocuğunuza anneniz bakıyordu değil mi yani kimin elinde ne şartlarda olduğunu takip ettiniz kedinizi istemeyen aileye göndermek üstüne haberdar olmamak tamamen sizin suçunuz hep haklılığınızı ispatlamaya çalışıyorsunuz ama haklı değilsiniz. Şimdiki konunuza gelince eşinizin madem uzun zamandır beklediği fırsat siz de saçmasapan kıskançlık sebeplerinden bu fırsata engel olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…