- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Ne kadar duracagi onemli degil ki. Siz de gidin madem birakamiyorsunuz. Donmek isterse beraber donersiniz.Sartlarin hepsi belli sadece ne kadar durur o belli deil kendisi cok iradesiz oyuzden tereddutlerim var
Bacim sende tam yerine gondermissin adamiBenim esim gitti,once Rus'ya Sonra Kosova.Turkiye'ye geri donmedi birdaha aldatti vs.. Bosandim. Mecbur kaliyor insan guuveniyor gonderiyor.Rahatlar borclarini doker diyor ama onlar bunlari dusunmuyor..
Gorumcen resmi evli degilmiydi?Gorumcemin esi 15 senedir 6 ay fransada 6 ay turkiyede... zor bence...hatta ilk gittigonde 7 sene hic gelememis vs. Cocuklarla kalmis tek.. bir de orada bi fransiz kadinla evlenmis vatandaslik alicam diye...valla zor işler
Güveniyorsa neden şüphelensin ki ?ben de eşimi gözüm kapalı gönderirim .hatta lafı gelince ben bile teklif ediyoeum ,kariyerin içim gitmen gereken her yere git diyorum .sonucta kariyer fırsatları her zaman insanın önüne gelmiyor .bir de eşler arasında bazı konularda izin olayını doğru bulmuyorum .Sz hc suphelenmiyrmusunuz
Eşimle yaklaşık 1 sene ayrı yaşadık o yurt dışındaydı aklıma bir kez bile böle birşey gelmedi yapacak olan adam her yerde yapar bu düşüncelerle hayat geçmezYakin zamanda esim yurtdisina gidicekne kdr guvensemde tereddutlerim var benim le ayni durumda olanlar varmi ne yapim burda aptal yerine konulmak da istmiyorum ama kariyeri icin yapmak zorunda lutfen deneyimlerinizi paylasin benle siz olsaniz ne yapardiniz bu surecte
Konsolosluğa evliliğini bildirmeme gibi bir açık durumu var.Gorumcen resmi evli degilmiydi?
Ama suç bu yaKonsolosluğa evliliğini bildirmeme gibi bir açık durumu var.
Bildiğim kadarıyla en fazla geç bildirilince para cezası var :/Ama suç bu ya
evlenince bekar olduguna dair bir evrak var,onu her ulke istemiyor muBildiğim kadarıyla en fazla geç bildirilince para cezası var :/
Türkiyede evli olup yurtdışına gidip yabancı kadınla evlenen erkek çok. Nasıl oluyor bilemiyorum evlilik kısmını.evlenince bekar olduguna dair bir evrak var,onu her ulke istemiyor mu
O evrak olmadan evlendirmiyor olmalari lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?