Esinizi yurt disina gonderirmisiniz?????

Gorumcemin esi 15 senedir 6 ay fransada 6 ay turkiyede... zor bence...hatta ilk gittigonde 7 sene hic gelememis vs. Cocuklarla kalmis tek.. bir de orada bi fransiz kadinla evlenmis vatandaslik alicam diye...valla zor işler

Eşim; yakın zamanda mesleğiyle ilgili konferans ve fuara katılmak için on günlüğüne gitti. Ve ben de destek verdim gitmesine.
Ama süresi belli olmayan bir gidişe kolayına razi olmazdım muhtemelen. Mecburiyetler söz konusuysa yapacak pek birşey yok ama..

Benim esim gitti,once Rus'ya Sonra Kosova.Turkiye'ye geri donmedi birdaha aldatti vs.. Bosandim. Mecbur kaliyor insan guuveniyor gonderiyor.Rahatlar borclarini doker diyor ama onlar bunlari dusunmuyor..
Bacim sende tam yerine gondermissin adami

Zorundaysa elbette gidecek, daha sonra ben de yanina gitmeye calisirim problem cikartmazdim. Esiniz gozu disarda bir tipse bir nebze haklisiniz ama nereye kadar boyle olacak?
Bir de yurtdisindan neden bu kadar korkuyorsunuz? Yapacak olana yurtiçinde kadin mi yok?

Ek:Uzun sureli gitmedi ama 1 haftalik olacak sekilde iş icin gidebiliyor. Uzun sureli durumda yine sorun etmezdim dedigim gibi ben de giderdim.

Esim isi icin sık sık yurt dısına ve sehir dısına gidiyor. Bazen kazanc saglamayan, sadece firma gezisi oluyor. Ben gitmesi icin tesvik ediyorum cünkü cevresi genisler ve dolayli yoldan kariyerine katkısı olur. Ben esime güveniyorum. Mesele aldatmaksa adam burnumun dibindeyken de yapabilir. Takip etmek, kısıtlamaya calısmak bence özgüvensizlik belirtisi ve evlilikleri yıpratan seyler.

Sz hc suphelenmiyrmusunuz
Güveniyorsa neden şüphelensin ki ?ben de eşimi gözüm kapalı gönderirim .hatta lafı gelince ben bile teklif ediyoeum ,kariyerin içim gitmen gereken her yere git diyorum .sonucta kariyer fırsatları her zaman insanın önüne gelmiyor .bir de eşler arasında bazı konularda izin olayını doğru bulmuyorum .

Biz eşimle evlendikten sonra 2 yıl ayrı kaldık ve güven meselesi ne benim aklıma geldi ne de o öyle birşey söyledi. Bu söz konusu kişilere göre değişen bir durum galiba.

Eşimle yaklaşık 1 sene ayrı yaşadık o yurt dışındaydı aklıma bir kez bile böle birşey gelmedi yapacak olan adam her yerde yapar bu düşüncelerle hayat geçmez

Is toplantisi ise olabilir ama uzun sureli gidenler baska bir hayatlar kurabiliyor. Uzun sureli ise ben de giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…