Esinizi yurt disina gonderirmisiniz?????

Ne gibi sikintilar yasadiniz cokta uzun kalmiss

Sz hc suphelenmiyrmusunuz

Hayir suphelenmiyorum. Cunku esimi cok iyi taniyorum.. Karaktersiz bir insan degil..

Sevgisi, saygisi tukenirse kurulu duzenim bozulmasin diye evliligine devam edecek tarzda bir insan degil.

Olur da bana karsi duygulari tukenirse ya da baskasindan etkilenirse beni aldatmak yerine bosanmayi secer.

Ha suphelenmemek kiskanmamak degil onunda soyleyeyim. Nekadar guvensem de kiskaniyorum biraz

Gönderirdim sanırım. Çünkü eşim aldatsa bile kendini aldatır allaha versin hesabını. İş için gidiyorsa yoluna taş koymayın bence

Yapacak adam her yerde yapar üstelik üat kültür ülkerinde kimse evli erkekleri dikkate almıyor örnek ingiltere gibi
İngilteredeyim. Asla dediğiniz gibi değil.
Evli erkeklerle olan Kadınlar şu ülkede olur,bu ülkede olmaz diye bişey yok.

Bu gözler 2 evli insanların takılıp kadını hamile bırakıp evli olduğu adama yamadığını gördüm.
Neler neler gördüm de bu sadece 1’i

Orda da kökeni farklı olup sarışın,kumral olan Araplar var..Arapların hepsi de siyahi ya da esmer de değil. Üstelik Avrupalı ve Amerikalı da bolca var:d orayı da tercih etmeyin siz en iyisi:)
Amannn hayatım yapacak olan adam her türlü yürütür gemisini, ben işin espirisindeyim Hani bazıları için zincire vursan kilidiyle oynaşır derler ya o hesap işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…