- 21 Temmuz 2018
- 57
- 8
- 36
- 35
- Konu Sahibi bilinmeyenkisisi
-
Offf gelinin evine yerlesen bir kp ve kv vakasi daha.
Biz ayni sehirdeyiz ailemle de esimin ailesiyle de. Yuruyerek iki taraf da 20 25 dk. Esimin ailesi 4 5 ayda bir gelir aksam misafirliğine o kadar.
Konunuza gelince de siz duzeninizi bozmayin. Kendi kahvaltinizi yapin cekilin odaniza. Alin bebeginizi gezmeye gidin. Yemek, temizlik gibi seylerle de ugrasmayin belki anlarlar.
şu kısma katılıyorumacaba çok iyi mi ağırlanıyorlar? memnunlarsa gitme eğiliminde bulunmazlar tabi. biraz rahatsızlığını belirt bence
sorun olduğunu farkeden kv hanım bence sorunun kendinden kaynaklandığını farkında. ne demeye kalıyolar sürekli yaa. kp ayrı şaşkınım bide digitürk getirmek yuh yanii.Yok çok iyi de değil aslında. Bir gün çok karıştılar nutuk attılar iyi annelik konusunda ben de ağladım biraz odamda eşim de gitti konuştu karışmayın etmeyin gibisinden o günden sonra zaten limoni ortam arada iyi oluyor arada gergin dün de mesela haftaya da kalacaklarını öprenince çıktım evden yürümeye eşim de peşimden geldi. Sonra eve dönünce annesi bi sorun mu var dedi eşime o da yok dedi ikimizin de suratı asıktı. Çok iyi durum yok yani ama kalıyorşar gene de ne yapacağımı şaşırdım.
tam teşkilatlı gelmişler resmensorun olduğunu farkeden kv hanım bence sorunun kendinden kaynaklandığını farkında. ne demeye kalıyolar sürekli yaa. kp ayrı şaşkınım bide digitürk getirmek yuh yanii.
ne zararı var mı? evinde özgür değilsin ötesi mi var? evdeler sonuçta casper değiller ya.Eşim beni zorlamaz şöyle davran böyle davran diye. Ben de çok takılmıyorum zaten onlarla genelde bebeğimle ilgileniyorum. Ama yine de rahat edemiyorım. Bazen çok mızmızlanınca eşim ne zararı var onların sana diyor ama rahatsız oluyorum işte. Bir hafta gerçekten çekilebilir ama fazlası zor.
tam teşkilatlı gelmişler resmen
Eşim beni zorlamaz şöyle davran böyle davran diye. Ben de çok takılmıyorum zaten onlarla genelde bebeğimle ilgileniyorum. Ama yine de rahat edemiyorım. Bazen çok mızmızlanınca eşim ne zararı var onların sana diyor ama rahatsız oluyorum işte. Bir hafta gerçekten çekilebilir ama fazlası zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?