- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi bilinmeyenkisisi
-
Saf zamanima denk geldiyi icin aklima boyle bir soru gelmedi. 1 kere soyledi hayir dedim, 1-2 gun sonra yine soyledi hayir dedim, 3uncu defa soylediyinde oglun kabul etmiyor dedim, ondan sonra agzini acmadi."Hayırdır, bizi mi seyredeceksin anne" deseydin...
Sizinki yine iyidir, benim kv ben de sizinle ayni odada uyuyayim, dogalgaz cok yazmasin demisti )))
Bnm gorumcem yok gibi biseyde kv yapiyor aynisini beni yok sayiyor gelip gitme konusunu gectim herseyde oyle yani oglu sanki gelini gibi hareket ediyor bnde buna gicik oluyorm. Eve misafr gelcek sime yaziyir ariyor geline soyle gelirse gelsin die. Bu denicek laf mi insan aramaz mi yani. Tuhaf biri ya her gittigimde bi laf sokup yolliyor. Calisiyirm sık sık gitmiorm haftad 1 en fazla 2. Ama anlamiyor haftasonu gelelim hafta ici gelelim herseyde bizle olsun istiyor oylede olmayinca her gittigimde bi laf bi yuz ifadesi bi tuhaflik. Isim kisasi ogluyla beni yönlendirebilcegini zannediyor oda olmayinca her seferinde bana laf. Napayim esime hatrimdan ne diyecegimi bilemiyorum artik..Yok hiç sormadım
Önemsemiyorum çünkü
İster beni ister eşimi
İkimizin evi sonuçta
Eşimi aramaları daha iyi benim acımdan
Daha az muhatap olmuş oluyorum
masallah iyi demissin bnde istemiormda diyemem oyle dogumda yanımda bitecek hemen eminim asla birakmam gelinimi diyor. Normal zamanda arayip sormayan kv dogumda dibimizde olcakms kalcakmis. En fazla 15 20 gun baskada istemem ama bunu nasil dicem bilemiyorum artik..Benim kv benim genel olarak misafir sevmediğimi biliyor hamileyken izne çıktım evdeydim “annemlere söylemedim sen de sakın söyleme istersem ben gider görürüm istemiyorum kümseyi evde ,rahat yatıp kalkamıyorum kimseyi çekemem vs “ dedim dondu kaldı tamam dedi. Huysuz aksi diye bildiği için beni evlerimiz yakın olsa da pek gelmez ,oğlu evdeyse bişeler sormak için on dakika uğrar gider geçenlerde laf arasında ben diken üstünde oluyorum size gelince dedi. İlk evlendiğimde her akşam bize çay içmeye geliyorlardı bi cinnet geçirdim böyle olduk :) sizinki de bi cinnete bakar :)))
Görüşmüyorum cnm kimse evime gelemiyor.Merhabalar. Biz eşimle iki tarafla da çok görşmeyelim diye farklı şehirlerde yaşıyoruz. Evleneli bir yılı geçti ve bebeğimiz oldu. Kayınvalidemler önceden sadece haftasonu gelirlerdi ya da onlar gelmesin diye biz giderdik ama şimdi geldiler mi en az bir hafta şu an mesela iki haftaya doğru yürüyoruz. Evimin düzeni bozuldu zaten çocuklu hayata yeni alışıyorum bir de bu sıkıntılar. Yüzüm gülmez oldu artık. Ama ona rağmen bana mısın demiyorlar. Eşim işe gidiyor ben onlarla kalıyorum. 11 de kalkıyorlar ben emziriyorum gidip kahvaltı bile yapamıyorum. Digitürklerini bile yanında getirip tüm gün maç izliyor kayınpederim. Kendi evimde mülteci oldum. Eşim diyor nasıl göndereyim ben onları. O da haklı aslında onların düşğnmesi gerek. Sizde durumlar nasıl? Ne yapmalıyım? Çok zordayım.
Bizde o kadar cok boşanma noktasına geldikki kaynana ve görümceler yüzündenBnm gorumcem yok gibi biseyde kv yapiyor aynisini beni yok sayiyor gelip gitme konusunu gectim herseyde oyle yani oglu sanki gelini gibi hareket ediyor bnde buna gicik oluyorm. Eve misafr gelcek sime yaziyir ariyor geline soyle gelirse gelsin die. Bu denicek laf mi insan aramaz mi yani. Tuhaf biri ya her gittigimde bi laf sokup yolliyor. Calisiyirm sık sık gitmiorm haftad 1 en fazla 2. Ama anlamiyor haftasonu gelelim hafta ici gelelim herseyde bizle olsun istiyor oylede olmayinca her gittigimde bi laf bi yuz ifadesi bi tuhaflik. Isim kisasi ogluyla beni yönlendirebilcegini zannediyor oda olmayinca her seferinde bana laf. Napayim esime hatrimdan ne diyecegimi bilemiyorum artik..
Aaaa :)Sizinki yine iyidir, benim kv ben de sizinle ayni odada uyuyayim, dogalgaz cok yazmasin demisti )))
Çocukları varsa görümcenin, sende onlara Başka bir şey de. Bi arkadaşım var çocuğuna pıtırcık falan dense sinir oluyordu. Belki sizin görümce de sinir olurBizde o kadar cok boşanma noktasına geldikki kaynana ve görümceler yüzünden
Kaynanam iki yıldır melek oldu(beyninde bi damarda sorun olustu herşeyi unutuyo)
Artık onun bana bi zararı yok ama saolsun görümceler aratmıyo onu
Eski konularımda isimle ilgili boşanma noktasına geldigimizi yazmıştım
O kadar tartışma yasandı ona ragmen dün görümcem hala benim istemedigim isimle kızıma hitap ediyo
E şimdi bunun yaptıgı ara bozmak degilde ne,bide seni takmıyoruz biz demeye calışıyo
Güldüm gectim,ve inş hep gülüp gecicem
Amacına ulaşmalarını engelliycem
Ha tabiki içimden sinir krizleri gecirdim ama olsun
Sende lütfen bazı seyleri boşver,hiçde saymasın seni,cok mühim deil.yeterki eşinle aran acılmasın
İnan herkes o kadar kötü niyetli olmuşki
Ahh keske diyebilsem kesşke,10 yasında fatih diye oglu var.dogdugundan beri fatih diyorum.istesemde baska bişey diyememki malesefÇocukları varsa görümcenin, sende onlara Başka bir şey de. Bi arkadaşım var çocuğuna pıtırcık falan dense sinir oluyordu. Belki sizin görümce de sinir olur
haklısın canım takmamaya çalışıyorum inşallah başarıcam ..Bizde o kadar cok boşanma noktasına geldikki kaynana ve görümceler yüzünden
Kaynanam iki yıldır melek oldu(beyninde bi damarda sorun olustu herşeyi unutuyo)
Artık onun bana bi zararı yok ama saolsun görümceler aratmıyo onu
Eski konularımda isimle ilgili boşanma noktasına geldigimizi yazmıştım
O kadar tartışma yasandı ona ragmen dün görümcem hala benim istemedigim isimle kızıma hitap ediyo
E şimdi bunun yaptıgı ara bozmak degilde ne,bide seni takmıyoruz biz demeye calışıyo
Güldüm gectim,ve inş hep gülüp gecicem
Amacına ulaşmalarını engelliycem
Ha tabiki içimden sinir krizleri gecirdim ama olsun
Sende lütfen bazı seyleri boşver,hiçde saymasın seni,cok mühim deil.yeterki eşinle aran acılmasın
İnan herkes o kadar kötü niyetli olmuşki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?