- 11 Ekim 2018
- 293
- 236
- 18
- 56
- Konu Sahibi bilinmeyenkisisi
-
Yok çok iyi de değil aslında. Bir gün çok karıştılar nutuk attılar iyi annelik konusunda ben de ağladım biraz odamda eşim de gitti konuştu karışmayın etmeyin gibisinden o günden sonra zaten limoni ortam arada iyi oluyor arada gergin dün de mesela haftaya da kalacaklarını öprenince çıktım evden yürümeye eşim de peşimden geldi. Sonra eve dönünce annesi bi sorun mu var dedi eşime o da yok dedi ikimizin de suratı asıktı. Çok iyi durum yok yani ama kalıyorşar gene de ne yapacağımı şaşırdım.
Krizi firsata cevirmek . hayatimda daha iyi bi fikir duymadim bu sorunla alakali . kesinlikle oyle yapsin konu sahibi sizi tebrik ediyorum . eninim hayatnzn bi cok yerinde bu pratik zekaniz sayesndeisinz kolaylasmistir :) :) bende sizizn dusundgbz gibi yapsrdimFırsattan istifade, her gün 1 saat atın kendinizi dışarı, bebeği kayın valideye bırakın :) emin olun çok iyi gelecek, hatta orada olduklarına mutlu bile olacaksınız.
Yok hiç sormadımeşini
eşini size gelmek için görümceniz mi arıyor. sizi neden aramıyorlar sordunuz mu hiç ?
Sizinki yine iyidir, benim kv ben de sizinle ayni odada uyuyayim, dogalgaz cok yazmasin demisti )))geçen kp dermesin mi evimiz soğuk kışın sizde kalalım gazıda tek yerde yakalım die ben şok :)
Gercekten yaşandı mı buSizinki yine iyidir, benim kv ben de sizinle ayni odada uyuyayim, dogalgaz cok yazmasin demisti )))
Hemen kendi ailenizin çağırın, onlarda gelsin...bu güzel bir taktiktir...gitmek zorunda kalirlar..Merhabalar. Biz eşimle iki tarafla da çok görşmeyelim diye farklı şehirlerde yaşıyoruz. Evleneli bir yılı geçti ve bebeğimiz oldu. Kayınvalidemler önceden sadece haftasonu gelirlerdi ya da onlar gelmesin diye biz giderdik ama şimdi geldiler mi en az bir hafta şu an mesela iki haftaya doğru yürüyoruz. Evimin düzeni bozuldu zaten çocuklu hayata yeni alışıyorum bir de bu sıkıntılar. Yüzüm gülmez oldu artık. Ama ona rağmen bana mısın demiyorlar. Eşim işe gidiyor ben onlarla kalıyorum. 11 de kalkıyorlar ben emziriyorum gidip kahvaltı bile yapamıyorum. Digitürklerini bile yanında getirip tüm gün maç izliyor kayınpederim. Kendi evimde mülteci oldum. Eşim diyor nasıl göndereyim ben onları. O da haklı aslında onların düşğnmesi gerek. Sizde durumlar nasıl? Ne yapmalıyım? Çok zordayım.
"Hayırdır, bizi mi seyredeceksin anne" deseydin...Sizinki yine iyidir, benim kv ben de sizinle ayni odada uyuyayim, dogalgaz cok yazmasin demisti )))
Benim kv dem evim sobali kışın gelemem sularim donar yazin gelmem bahcem var diye calisitigim zaman hamileyken bir kere bile gelip yardim etmedi bebek olunca gelip kalma hevesi cikti bebegi bana ver ben opup seviyim sende bana hizmet et diyor yeni dogum yapmisim dikisli halimle ben hizmet edicem oda eline alip telefonu yatıyor bende anne oglun gelecek yemegini yap oglunun camasirinu yika utusunu yap diye yatirmadim sabah erken hazirladim kahvaltiyi uyandirdim ertesi gun gitti simdi de gelmek için ağzımı yokluyor misafirlerim var bebek gormeye geliyorlar diyorum gelmiyor bu arada kv dem 47 yasinda yasli falanda degil bir gun bile zor günüm de yardim etmedi simdi gelip birde kucuck bebegim varken hizmet bekliyorŞu an mesela salonda yatıyorlar kp hala yatıyor. Ben odaya tıkıldım ya mutfaktayım ya odada
O zamam artar ve alisik olmadığın ici sinir olursun benim gibi hele bide kv 9.30 da horlaya horlaya uyursa daha cok sinir olursubAynı şehirdeyiz , evimize pek gelmezler , siz gelin derler.Rica minnet getiriyorum evimize ben de.Evin kirlenmesin der eşimin annesi , siz gelin der.Biz de onlara iki üç haftada bir gideriz.Bebeğimiz olursa artar mı bilmiyorum bu gidip gelmeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?