- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi bilinmeyenkisisi
-
Öff bu ne düşüncesizlik
Görümcem aradı bugun esimi yarın geliyolarmış kaynanamla beraber
Allahtan calışan insanlar oldugu için sabah gelip akşama dogru gidecekler(2saat uzaklıkta baska bir ildeler)
Valla ben yarım gün bile dayanamıyorum
Hiç yüzlerine gelin filanda demem
Senede bir belki gelirler
Tabi yedi tane olunca hepsi birer defa gelir bir sene boyunca:/
Beterin beteri var demek ki. Zor işler bunlar.Benim kv kp başka şehirde anne babam da o şehirde.. Annemler 1 geldiler 7 gün kaldılar annem tek geldi 10 gün kaldı gitti kv ve kp ise hamileyken 25,doğumda 50,bu yaz 47 gün kaldılar.. Aralıkta yine gelecekler oğlumun 2. Yaş d. Günü için daha evvel bu uzun kalmalarına doğan sorunlar yaşadık birbirimizi yanlış anlamak gibi eşim zaman zaman arada kaldı.. Bu defa aradılar işte bileti halledelim diye.. 15 günlük bir bilet aldı eşim gidiş dönüş biraz bozuldular.. Ay sonu ocak başı dönseydi falan dediler eşim ucak biletleri pahalı dedi peki dediler. Sağolsun eşim benim için 15ngünde kısıtladı siz 1 hafta diyince çok şaşırdım
Buranin hatunlari boyle yapamiyor iste kizBen olsam odama falan tıkılmazdım çayı koyar salonun kapısını çalar günaydın çayı demledim kvcim sende kahvaltıyı hazırla müge anlı izlcem programı kaçırıyorum derdim
Gündüz dizim olmasa bile ay şunu izliyorum derdim kaç gündür maç izliyoruz artık dizime dönme vakti geldi derdim açardım dizimi kvye de kvcim sen kahve yap içelim keyiflenelim ben çocuğu uyutmaya çalışayım derdim kpnin maç keyfini bi bozardım artık
Gelmişken mantı mı açsak sarma mı sarsak buzluğa atsak bana kolaylık olur derdim
Çocuğumu kvye verirdim sen uyut derdim açardım trt çocuku bu çizgi filmlerin sesinde daha iyi uyuyo derdim giderdim duşumu alırdım saçımı fönlerdim süslenirdim
Kısacası günlük rutinimden taviz vermezdim onlar rahatsız olsunlar banane kafasında olurdum
Bu şekilde zor dayanırlardı
Gerçi rahatsız olmaz lar belki ama madem eşinden sana hak veriyorMerhabalar. Biz eşimle iki tarafla da çok görşmeyelim diye farklı şehirlerde yaşıyoruz. Evleneli bir yılı geçti ve bebeğimiz oldu. Kayınvalidemler önceden sadece haftasonu gelirlerdi ya da onlar gelmesin diye biz giderdik ama şimdi geldiler mi en az bir hafta şu an mesela iki haftaya doğru yürüyoruz. Evimin düzeni bozuldu zaten çocuklu hayata yeni alışıyorum bir de bu sıkıntılar. Yüzüm gülmez oldu artık. Ama ona rağmen bana mısın demiyorlar. Eşim işe gidiyor ben onlarla kalıyorum. 11 de kalkıyorlar ben emziriyorum gidip kahvaltı bile yapamıyorum. Digitürklerini bile yanında getirip tüm gün maç izliyor kayınpederim. Kendi evimde mülteci oldum. Eşim diyor nasıl göndereyim ben onları. O da haklı aslında onların düşğnmesi gerek. Sizde durumlar nasıl? Ne yapmalıyım? Çok zordayım.
utancdan yerin dibine gececeklerine daha ocak basi falan diyorlar haa pes dogrusu. işte adam gibi adam eşiniz, kiymetini bilin.Benim kv kp başka şehirde anne babam da o şehirde.. Annemler 1 geldiler 7 gün kaldılar annem tek geldi 10 gün kaldı gitti kv ve kp ise hamileyken 25,doğumda 50,bu yaz 47 gün kaldılar.. Aralıkta yine gelecekler oğlumun 2. Yaş d. Günü için daha evvel bu uzun kalmalarına doğan sorunlar yaşadık birbirimizi yanlış anlamak gibi eşim zaman zaman arada kaldı.. Bu defa aradılar işte bileti halledelim diye.. 15 günlük bir bilet aldı eşim gidiş dönüş biraz bozuldular.. Ay sonu ocak başı dönseydi falan dediler eşim ucak biletleri pahalı dedi peki dediler. Sağolsun eşim benim için 15ngünde kısıtladı siz 1 hafta diyince çok şaşırdım
eşini
eşini size gelmek için görümceniz mi arıyor. sizi neden aramıyorlar sordunuz mu hiç ?
ay bende bunlara maruz kalıorumda acaba siz napıyosunuz die merak ettim. hiç ben davet edilmem hep eşim aranır falan. eşim evde olmasa bile ben gtceksem bile eşim aranır. 1.5 yıl oldu alışamıyorum ben . hiç eşinizle bu durumu konuştunuz mu biz çok çatıştık açıkcasıbizimkilerde beni aramaz, diyelim tel e ben ciktim geleceklerini soylemezler, esimi tel e isteyip ona soylerler :)))
tabi guldugume bakmayin 10 yil olunca alistim artik.
Evliliğin ilk başlarında bizde de durum aynıydı gelecekelrinde yada bizi çağırdıklarında eşimi ararlardı ve ben durumdan çok rahatsiz olurdum. Artık eşimi aradıklarında görumcem vs. misafir durumlarında sevdeyi arayın o müsaitse olur diyor, onlarda beni arıyorlar uzun süredir öyle bir durum olduğundaay bende bunlara maruz kalıorumda acaba siz napıyosunuz die merak ettim. hiç ben davet edilmem hep eşim aranır falan. eşim evde olmasa bile ben gtceksem bile eşim aranır. 1.5 yıl oldu alışamıyorum ben . hiç eşinizle bu durumu konuştunuz mu biz çok çatıştık açıkcası
Evliliğin ilk başlarında bizde de durum aynıydı gelecekelrinde yada bizi çağırdıklarında eşimi ararlardı ve ben durumdan çok rahatsiz olurdum. Artık eşimi aradıklarında görumcem vs. misafir durumlarında sevdeyi arayın o müsaitse olur diyor, onlarda beni arıyorlar uzun süredir öyle bir durum olduğunda
konusmam mi her seferinde hala sinirlenir soylenirim, madem sana geliyolar ben gidiyorum kendin agirla derim, ilk zamanlar tabi kabul etmiyordu ne varmis bunda buyutuyorsun falan diye, o kadar cok sey yasandi ki artik kabul ediyor haklisin keske oyle yapmasalar ama anlamazlar diyor, beni savundugu zaman ise daha buyuk sorun küsüyorlar adama. artik gerekeni kendim soyluyorum hic cekinmiyorum.esin de bana hak verdigi icin, anladigi icin artik sorun yapmiyorum sinirlenip sakinlesiyorum.ay bende bunlara maruz kalıorumda acaba siz napıyosunuz die merak ettim. hiç ben davet edilmem hep eşim aranır falan. eşim evde olmasa bile ben gtceksem bile eşim aranır. 1.5 yıl oldu alışamıyorum ben . hiç eşinizle bu durumu konuştunuz mu biz çok çatıştık açıkcası
aynısını yaşadım inanın bi çözümü yok. bana dememesinin sebbei işimiz var diyomuşumkonusmam mi her seferinde hala sinirlenir soylenirim, madem sana geliyolar ben gidiyorum kendin agirla derim, ilk zamanlar tabi kabul etmiyordu ne varmis bunda buyutuyorsun falan diye, o kadar cok sey yasandi ki artik kabul ediyor haklisin keske oyle yapmasalar ama anlamazlar diyor, beni savundugu zaman ise daha buyuk sorun küsüyorlar adama. artik gerekeni kendim soyluyorum hic cekinmiyorum.esin de bana hak verdigi icin, anladigi icin artik sorun yapmiyorum sinirlenip sakinlesiyorum.
Sizinkiler yine yıkayıp asıyorlarmış benim kv kirli sepetine atmayı tercih etmiş insan da biraz düşünce olur tiksinirmi rahatsız edermiyim diye ama bizimki tam tersi galiba onun dışında yüksek TV sesi birde bizimkiler flash tv müdavimi inanın bir haftadır radyasyona maruz kalmış gibi hissediyorumEşimin ailesi yılda 2 ya da 3 kez gelip yaklaşık 1 hafta kalırlar. Gerçi kayınpederin hayali her çocuğunda birer ay kalmak. Kendi ailem 2 kez gelir ve maksimum 2 gece kalır gider. Her iki aile de çok gelmiyor gibi görünse de eşim 6 kardeş. Bir de onlar ve evli olan yeğenleri gelmeye kalkınca benim sinirlerim zıplıyor. Ben kimseye gidip kalmazken herkes evimizi bir kaçış yeri ya da tatil gibi görüyor. Eğitim bilimlerinde akademisyenim ama onlar benim hala öğretmen olduğumu düşünüp 15 tatilde hepsi arka arkaya gelmeye çalışıyor. Kaç yıldır öğretmen olmadığımı, yılda 20 gün iznim olduğunu anlatamadım malesef.
Kayinpederlerin bize gelişlerindeki manzara ise tam olarak şöyle; yüksek televizyon sesi, peteklere ya da tuvaletin sifon musluğuna asılan külotlar, bol bol çekirdek sesi ve kabuğu, kanepelere yayılmış insan görüntüleri... Aşırı titiz olmasam da evim düzenli ve topludur. Ortalıkta gezen eşyalara hiç tahammül edemem. Kendi ailem bile olsa 3 günden fazla kimsenin evimde kalmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?