Eşinizin ailesi ne kadar sıklıkta geliyor ve kaç gün kalıyor?

eşini

eşini size gelmek için görümceniz mi arıyor. sizi neden aramıyorlar sordunuz mu hiç ?

Ben en başta sık görüşmek istemediğimi söyledim eşime kabul ediyorsan evlenelim dedim istemem evimde yabancı birilerini. Zaten çalışıyorum evimde tv karsısında yayılmayı çok severim bebeğim doğuncada kimseyle uğraşamam o kadar hafta. Direk söylemezseniz daha çok kullanırlar.

Beterin beteri var demek ki. Zor işler bunlar.

Gelmiyorlar kalmiyorlar,Allah kalmayan ve de gelmeyen yerlerine zeval vermesin
Ama bizimkiler normal insan degil, akli dengeleri yerinde degil. Sadece bizle degil kimseyle anlasamiyorlar
Keske normal olsalardi da gelselerdi kalsalardi diyorum. Kaynana kayinpeder insansa ise yarayabilirlerdi

Ve ben de kendi evimde yabancı gibi hissediyordum kendimi sonunda nedenini çözdüm bu gelişlerinde konuşacağım bu durumu... Olay şu kp kendisi burdayken eşimin kart ile alışveriş yapmasını istemiyor bana da ondan birşey isteme bi, burdayken mutfak masrafı konusunda bir yardımımız olsun diye tembihliyor sağolsun lakin örnekle anlatayım.. Markete gidecek BNa değil kayınvalidem soruyor be alayım diye yada pazara gidiyoruz yine aynı evde pırasa var mı canım diyor o da az var al yaparız yarın diyor.. Ben bir tezgaha yanasınca da kızıyor..vs

Buranin hatunlari boyle yapamiyor iste kiz Allah dagina gore kar vermemis
Benim elime verecekler kv kp cücüklerini cikarana kadar kullanirim

Gerçi rahatsız olmaz lar belki ama madem eşinden sana hak veriyor

Sevdiğin seni kırmayacak arkadaşlarına alooo de sana oturmaya geliyormuş gibi yapsınlar bı gün iki gün üst üste

Yada kayınvalide ne ağda zamanının geldiğini ama onların yanında rahat edemediğini anlat anlayacak biriyse

Yada eşinle ortaklaşa konuşun birbirinizden sogudyunuzu çocuk yüzünden uzak kaldığınızı falan

Tabi anlayışlı insanlarsa belki uzak kalırlar

Ama vurdumduymaz ise bu taktikleri de gün gelir kullanırlar

Bana geleceklerini anladığım hafta onlardan önce ben davranıyorum ayy bız de size gelecektir diyorum kalmasinlar diye yaaa kendime gidecek yer ayarlıyorum yada misafir kabul ediyorum el kayda değer sebep bende ki bunlar .artık kalmıyor benimkiler hadi senin uzak mis geldikleri yer biz aynı yerde 10 dj lik mesafede kalıyoruz ://

utancdan yerin dibine gececeklerine daha ocak basi falan diyorlar haa pes dogrusu. işte adam gibi adam eşiniz, kiymetini bilin.

bizimkilerde beni aramaz, diyelim tel e ben ciktim geleceklerini soylemezler, esimi tel e isteyip ona soylerler :)))
tabi guldugume bakmayin 10 yil olunca alistim artik.
ay bende bunlara maruz kalıorumda acaba siz napıyosunuz die merak ettim. hiç ben davet edilmem hep eşim aranır falan. eşim evde olmasa bile ben gtceksem bile eşim aranır. 1.5 yıl oldu alışamıyorum ben . hiç eşinizle bu durumu konuştunuz mu biz çok çatıştık açıkcası

Eşimin ailesi yılda 2 ya da 3 kez gelip yaklaşık 1 hafta kalırlar. Gerçi kayınpederin hayali her çocuğunda birer ay kalmak. Kendi ailem 2 kez gelir ve maksimum 2 gece kalır gider. Her iki aile de çok gelmiyor gibi görünse de eşim 6 kardeş. Bir de onlar ve evli olan yeğenleri gelmeye kalkınca benim sinirlerim zıplıyor. Ben kimseye gidip kalmazken herkes evimizi bir kaçış yeri ya da tatil gibi görüyor. Eğitim bilimlerinde akademisyenim ama onlar benim hala öğretmen olduğumu düşünüp 15 tatilde hepsi arka arkaya gelmeye çalışıyor. Kaç yıldır öğretmen olmadığımı, yılda 20 gün iznim olduğunu anlatamadım malesef.

Kayinpederlerin bize gelişlerindeki manzara ise tam olarak şöyle; yüksek televizyon sesi, peteklere ya da tuvaletin sifon musluğuna asılan külotlar, bol bol çekirdek sesi ve kabuğu, kanepelere yayılmış insan görüntüleri... Aşırı titiz olmasam da evim düzenli ve topludur. Ortalıkta gezen eşyalara hiç tahammül edemem. Kendi ailem bile olsa 3 günden fazla kimsenin evimde kalmasını istemiyorum.

Evliliğin ilk başlarında bizde de durum aynıydı gelecekelrinde yada bizi çağırdıklarında eşimi ararlardı ve ben durumdan çok rahatsiz olurdum. Artık eşimi aradıklarında görumcem vs. misafir durumlarında sevdeyi arayın o müsaitse olur diyor, onlarda beni arıyorlar uzun süredir öyle bir durum olduğunda

görümcem zaten bize gelmez gtmez ailecek araları yok eşiyle. ama diğer durumlarda özellikle kv çok yapıyor. eşimde sorayım bi eşim müsaitse geliriz yaparız ederiz diyor ama o bile beni sinir ediyor beni aramak bu kadar zor olmamalı. bi bu olsa keşke. çok tuhaf şeyler ya

konusmam mi her seferinde hala sinirlenir soylenirim, madem sana geliyolar ben gidiyorum kendin agirla derim, ilk zamanlar tabi kabul etmiyordu ne varmis bunda buyutuyorsun falan diye, o kadar cok sey yasandi ki artik kabul ediyor haklisin keske oyle yapmasalar ama anlamazlar diyor, beni savundugu zaman ise daha buyuk sorun küsüyorlar adama. artik gerekeni kendim soyluyorum hic cekinmiyorum.esin de bana hak verdigi icin, anladigi icin artik sorun yapmiyorum sinirlenip sakinlesiyorum.

aynısını yaşadım inanın bi çözümü yok. bana dememesinin sebbei işimiz var diyomuşum yalan yani. 100 kere den 5 inde bana sormştr anca bahaneside o. eşimde çok kızıyo ama aynı değişmiyor. bende evde eşimle huzurumun bozulduğuyla kalıyorum kızıyorum sinirleniyorum moralim bozuluyor o gün modum düşer hemen.. çözüm bulamadımda size soraym dedm anlaşılan hepimiz aynıyız işlerine gelince adam yerine konuluyoruz işlerine gelmezse hiçiz..

Sizinkiler yine yıkayıp asıyorlarmış benim kv kirli sepetine atmayı tercih etmiş insan da biraz düşünce olur tiksinirmi rahatsız edermiyim diye ama bizimki tam tersi galiba onun dışında yüksek TV sesi birde bizimkiler flash tv müdavimi inanın bir haftadır radyasyona maruz kalmış gibi hissediyorum

Altlı üstlüyüm. Yılda 3 kere gelirler. 1 kere iftara. 2 kere de doğumgünlerimiz için. :)

Adam digitürkünü getirmiş yok artık. Biraz daha kalacak galiba.

Aynı şehirdeyiz , evimize pek gelmezler , siz gelin derler.Rica minnet getiriyorum evimize ben de.Evin kirlenmesin der eşimin annesi , siz gelin der.Biz de onlara iki üç haftada bir gideriz.Bebeğimiz olursa artar mı bilmiyorum bu gidip gelmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…