- Konu Sahibi bilinmeyenkisisi
-
kötü değilsinizYa gerçekten beni anlayan birilerinin olması çok güzel. Bir haftadır kendimi kötü gelin ferhunde gibi hissediyorum
Suratın aşırı şekilde asık dursun. Hiçbir şekilde yüz göstermeMerhabalar. Biz eşimle iki tarafla da çok görşmeyelim diye farklı şehirlerde yaşıyoruz. Evleneli bir yılı geçti ve bebeğimiz oldu. Kayınvalidemler önceden sadece haftasonu gelirlerdi ya da onlar gelmesin diye biz giderdik ama şimdi geldiler mi en az bir hafta şu an mesela iki haftaya doğru yürüyoruz. Evimin düzeni bozuldu zaten çocuklu hayata yeni alışıyorum bir de bu sıkıntılar. Yüzüm gülmez oldu artık. Ama ona rağmen bana mısın demiyorlar. Eşim işe gidiyor ben onlarla kalıyorum. 11 de kalkıyorlar ben emziriyorum gidip kahvaltı bile yapamıyorum. Digitürklerini bile yanında getirip tüm gün maç izliyor kayınpederim. Kendi evimde mülteci oldum. Eşim diyor nasıl göndereyim ben onları. O da haklı aslında onların düşğnmesi gerek. Sizde durumlar nasıl? Ne yapmalıyım? Çok zordayım.
Allahtan sakaymis . Ciddi olsalardiay canım ne güzelmiş valla eşinizin ailesi. benim annem 1 sokak aşağıda eşimin ailesi arabayla 10 dk lk yerde. geçen kp dermesin mi evimiz soğuk kışın sizde kalalım gazıda tek yerde yakalım die ben şok :) kv onlarında evi sooğuk dedi. kp olsun tek ev yanar dedi. bide ikimizde çalışıyoruz eşimle. kp de dükkanı var çalışıyor kv evde durcak. biz daha aşağıdayz onları orası tepede die soğuk olduğunu söylüyor. eşimde cvp vermedi bende. bi daha tekrarladı resmen eşime seslnip. oda nerde istiosan kal gel baba dedi. sonrada tekrar e hangi odayı ayırcaksınız dedi. eşimde bana döndü çocuk odası olmaz orda çocuk doğunca yatıcak dedi. sence nerde kalsınlar dedi. nerde isitosanz hangi oda rahatsa gelin dedim mecbur. kv demesin mi salona yatak açalımda orda kalalım die. ayh başımdan aşağı ateş attılar sankineyse tam o arada hazırlanıodm eve gelmek için. kp şaka yaptım yanlış anlama dedi bana. bende ağlıcam siz gelceksiniz die oturup dedim gülümsereyerek. herkes kendi evinde dedi. hiç ses etmedim. ama o ışığı alsalar gelirler eminimm
Bizimkiler ayağına ister hep.15 dk mesafe her hafta sonu gidip kalmamızı isterler.ilk sıralar her hafta gittik şimdi ayda 2 haftaya bir gidip kalıyoruz.ben keşke kendileri gelse ben evimle ilgilensem derdim ama sizinki de fazla.yok mu aileden güvendiğiniz olgun birisi,?anlatın o söylesin.esiniz bişey diyemiyor mademMerhabalar. Biz eşimle iki tarafla da çok görşmeyelim diye farklı şehirlerde yaşıyoruz. Evleneli bir yılı geçti ve bebeğimiz oldu. Kayınvalidemler önceden sadece haftasonu gelirlerdi ya da onlar gelmesin diye biz giderdik ama şimdi geldiler mi en az bir hafta şu an mesela iki haftaya doğru yürüyoruz. Evimin düzeni bozuldu zaten çocuklu hayata yeni alışıyorum bir de bu sıkıntılar. Yüzüm gülmez oldu artık. Ama ona rağmen bana mısın demiyorlar. Eşim işe gidiyor ben onlarla kalıyorum. 11 de kalkıyorlar ben emziriyorum gidip kahvaltı bile yapamıyorum. Digitürklerini bile yanında getirip tüm gün maç izliyor kayınpederim. Kendi evimde mülteci oldum. Eşim diyor nasıl göndereyim ben onları. O da haklı aslında onların düşğnmesi gerek. Sizde durumlar nasıl? Ne yapmalıyım? Çok zordayım.
Öff bu ne düşüncesizlikMerhabalar. Biz eşimle iki tarafla da çok görşmeyelim diye farklı şehirlerde yaşıyoruz. Evleneli bir yılı geçti ve bebeğimiz oldu. Kayınvalidemler önceden sadece haftasonu gelirlerdi ya da onlar gelmesin diye biz giderdik ama şimdi geldiler mi en az bir hafta şu an mesela iki haftaya doğru yürüyoruz. Evimin düzeni bozuldu zaten çocuklu hayata yeni alışıyorum bir de bu sıkıntılar. Yüzüm gülmez oldu artık. Ama ona rağmen bana mısın demiyorlar. Eşim işe gidiyor ben onlarla kalıyorum. 11 de kalkıyorlar ben emziriyorum gidip kahvaltı bile yapamıyorum. Digitürklerini bile yanında getirip tüm gün maç izliyor kayınpederim. Kendi evimde mülteci oldum. Eşim diyor nasıl göndereyim ben onları. O da haklı aslında onların düşğnmesi gerek. Sizde durumlar nasıl? Ne yapmalıyım? Çok zordayım.
şakada olsa ağız aramak gibi geldi bana. ben deseydm aaa çok güzel olur gelin falan gelirlerdi hiç gelmeyiz yok şakaydı demezler sanmıyorum nedensee.. eşimde ilkini duymazdan geldi zatende ikincide tekrar diyince mecburi cvp verdi. ordan çıkıncada söyledm zaten o şekilde mümkün değil kalamam habern olsun dedm. heleki annenlede anlaşamıyoken hiç olmaz dedm. düşünsenize yani evleri var 10 dk uzakta ama bende kalıyolar ne saçma bi durum yaniii. eve gel yemek hazır olsa bile çay çorba çockla mı ilgilenicem kenedmmi dinlencem eşimle mi vakit geçircem tam bi faciaAllahtan sakaymis . Ciddi olsalardi
Salinda yataklar falan dusuncesi bile berbat.
Yuh ya amma yuzsuzlermis.Yok çok iyi de değil aslında. Bir gün çok karıştılar nutuk attılar iyi annelik konusunda ben de ağladım biraz odamda eşim de gitti konuştu karışmayın etmeyin gibisinden o günden sonra zaten limoni ortam arada iyi oluyor arada gergin dün de mesela haftaya da kalacaklarını öprenince çıktım evden yürümeye eşim de peşimden geldi. Sonra eve dönünce annesi bi sorun mu var dedi eşime o da yok dedi ikimizin de suratı asıktı. Çok iyi durum yok yani ama kalıyorşar gene de ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?