Eşinizin ailesi ne kadar sıklıkta geliyor ve kaç gün kalıyor?

Ya gerçekten beni anlayan birilerinin olması çok güzel. Bir haftadır kendimi kötü gelin ferhunde gibi hissediyorum
kötü değilsiniz
hayat ve kendini bilmez insanlar malesef bizim içimizdeki saflığı öldürüyor
ferhunde deyince ben bir zamanlar Ali rıza bey e ağlardım diziyi izlerken
ferhunde'ye de çok kızardım
şimdi düşünüyorum da gelinin tek istediği ayrı evdi yahu
aynı evde kaynana var , kayınpeder var, 3 ü yetişkin 1 tanesi de çocuk 4 tane de görümce var
her kapının ardından bir insan cıkıyor
e bu evde kadın kötü gelin ferhunde olmasın da ne yapsın!

Ben direk uyarırdım ..
Kaynanam eltimle yakın oturuyordum eskiden çat kapı gelirlerdi uyarırdım ..
Eşimin evde olduğu günler gelmeyin derdim eşim evdeyse kimse gelmezdi
Açık açık söyliceksiniz ..
Başka yolu yok yeni annesiniz birde nekadar anlayışsızlarmış ..
Eşiniz girmek isteniyorsa araya söyleyemiyorsan .. Belli ett bare ya hiç rahat değilim çocuğum memeyi bırakıcak rahat rahat emziremiyorum felan dere

Ben direk söyliyordum heee sonuca gelirsek çok sevilen bir gelin değilimdir ..

Suratın aşırı şekilde asık dursun. Hiçbir şekilde yüz gösterme

Allahtan sakaymis . Ciddi olsalardi
Salinda yataklar falan dusuncesi bile berbat.

Benim kv de 8 gündür bizde ve ben de çok bunaldım artık bende aynen kendi evimde kendimi mülteci gibi hissediyorum. Bütün gün TV başında kumanda elinde flash tv Esra Erol sesi de sona kadar açıyor yarın gidecek inşallah ama yine de korkuyorum biraz daha kalayım der diye güya dün gidexekti ama iki gün daha kalayım gelmişken dedi. Bize çok haksızlık yaptılar hiç bir desteklerini görmedik eşimde bende çok kırgınız ama onların aklında bile değildir.Bu sebepten hiç sevmiyorum cabası ise huy olarak ta ukala herşeye karışan çok bilmiş bir tip sinir oluyorum. Şimdiye kadar çok hakketti ben ağzımı açıp hiç bir şey demedim keşke diyebilsem aman kimse incinmesin kırılmasın derken insan kendini paramparça ediyor.. Hep Allaha havale ettim ama çok bunaldım artık yarın olsa da bir kurtulsam..

Bizimkiler ayağına ister hep.15 dk mesafe her hafta sonu gidip kalmamızı isterler.ilk sıralar her hafta gittik şimdi ayda 2 haftaya bir gidip kalıyoruz.ben keşke kendileri gelse ben evimle ilgilensem derdim ama sizinki de fazla.yok mu aileden güvendiğiniz olgun birisi,?anlatın o söylesin.esiniz bişey diyemiyor madem

İki Aile ile de aramizda az mesafe var. 1.5 yıllık evliyim Kv kp sadece 5 kere gelmiştir akşam çay içmeye aynı şekilde kendi ailemde. Sizinkiler işi baya abartmis. Evde çok durmamaya çalışın yada misafir falan çağırın belki anlarlar fazlalık olduklarını. Gelsinler gitsinler de bu kadar kalmak neden

Benim kaynanada yarım saatlik mesafeden gelip, ailece bir hafta kalırdı. Ama ne kalmak. Kendimi köle ederdim hepsine yine de yaranamazdim. Laf sokup dururdu hepsi, ayrı ayrı. En son büyük bir olay yaşadık, onun yüzü suyu hürmetine küstüm de artık ne gelip gidebiliyorlar ne de laf sokabiliyorlar. Öyle iyiyim ki!

Ben olsam odama falan tıkılmazdım çayı koyar salonun kapısını çalar günaydın çayı demledim kvcim sende kahvaltıyı hazırla müge anlı izlcem programı kaçırıyorum derdim
Gündüz dizim olmasa bile ay şunu izliyorum derdim kaç gündür maç izliyoruz artık dizime dönme vakti geldi derdim açardım dizimi kvye de kvcim sen kahve yap içelim keyiflenelim ben çocuğu uyutmaya çalışayım derdim kpnin maç keyfini bi bozardım artık
Gelmişken mantı mı açsak sarma mı sarsak buzluğa atsak bana kolaylık olur derdim
Çocuğumu kvye verirdim sen uyut derdim açardım trt çocuku bu çizgi filmlerin sesinde daha iyi uyuyo derdim giderdim duşumu alırdım saçımı fönlerdim süslenirdim
Kısacası günlük rutinimden taviz vermezdim onlar rahatsız olsunlar banane kafasında olurdum
Bu şekilde zor dayanırlardı

Hiç :) farklı şehirlerdeyiz onlar buraya gelmiyor, biz senede bir kez bir hafta falan gidiyoruz.

Burada olsalardı da asla gelip haftalarca kalmazlardı. Çok şükür bunu düşünecek kadar iyi insanlar.

Siz de bu sorunu onlara surat yapmadan eşinizle kendi aranızda halledin bence. Sonuçta eşinizin ailesi bir ömür görüşeceksiniz yüz göz olmaya gerek yok bence.

Eşinize kendi evimde rahat edemiyorum belki salona yayılıp emzirmek istiyorum belki akşamları seninle keyif yapmak istiyorun olmuyor böyle deyin. Ailesiyle kendisi muhattap olsun uygun bir dille anlatsın

aramizda 3-4 saat mesafe varken 6 ayda bir gelip 2 hafta kalirlardi, biz cok daha sik giderdik ama sadece haftasonu kalirdik.

suan aramizdaki mesafe uzadi, yilda bir ancak gelebilecekler gibi gorunuyor. Bu sebeple geldiklerinde en az 3 hafta kalirlar, duruma gore daha fazla.

Kendi ailemde ise calistiklari icin onlar cok daha kisa sureli gelirlerdi, ama simdi mesafe cok uzun olunca, yillik izin falan ayarlayip uzun sure kalacaklar.
Babam emekli ama, o 3-4 ayda bir geliyor davet edersek. Cocuklarla ilgileniyor, bize biraz sosyallesmek icin firsat sagliyor, bu sebeple davet ediyoruz genel olarak.

O da diyor bana sen konuş ben konuşunca çok sivri konuşuyorum kırıcı oluyorum diyor. Ben masıl konuşayım zaten hiç öyle laf söyleyebilen bir insan değilim sessiz sakin içime atarım hep. Ama canıma tak ediyor artık.

Öff bu ne düşüncesizlik
Görümcem aradı bugun esimi yarın geliyolarmış kaynanamla beraber
Allahtan calışan insanlar oldugu için sabah gelip akşama dogru gidecekler(2saat uzaklıkta baska bir ildeler)
Valla ben yarım gün bile dayanamıyorum
Hiç yüzlerine gelin filanda demem
Senede bir belki gelirler
Tabi yedi tane olunca hepsi birer defa gelir bir sene boyunca:/

Allahtan sakaymis . Ciddi olsalardi
Salinda yataklar falan dusuncesi bile berbat.
şakada olsa ağız aramak gibi geldi bana. ben deseydm aaa çok güzel olur gelin falan gelirlerdi hiç gelmeyiz yok şakaydı demezler sanmıyorum nedensee.. eşimde ilkini duymazdan geldi zatende ikincide tekrar diyince mecburi cvp verdi. ordan çıkıncada söyledm zaten o şekilde mümkün değil kalamam habern olsun dedm. heleki annenlede anlaşamıyoken hiç olmaz dedm. düşünsenize yani evleri var 10 dk uzakta ama bende kalıyolar ne saçma bi durum yaniii. eve gel yemek hazır olsa bile çay çorba çockla mı ilgilenicem kenedmmi dinlencem eşimle mi vakit geçircem tam bi facia

7 senedir evliyim daha hiç gelmediler
Şimdi doğumdan sonra gelecekler, o kadar gerildim ki stres olduğumdan bi türlü doğuramıyorum bence...
gelip 4-5 günde giderler inşallah

Yuh ya amma yuzsuzlermis.

Tatlimm sen hatayi bastan yapmışsın biz de basta baska yerdeydk ama bizim zorunluydi eşimin isinden dolayi 7 sene kalmali gitmeli oldu. Simdi hem bizimlilerle hem kayinvalidemlerle.ayni sehirdeyiz ooh sen sag ben selamet gelir oturur yemegini yer cayini.icer gider. 7 sene cok zor gecti benim icin hem biz onlara gidince de sıkıntı oluyordu istedigin gibi gezme tozma olmuyordu temizligine her seyine yardim etme gerekiyor kalıyorsan yapacaksın tabi yasli insanlar sonucta. Kv hic surat asmadi orda kalirken ben de asmadim bize gelince ama bir sure sonra insan sıkılıyor. En iyisi ayni sehirde yasamak.

Benim kv kp başka şehirde anne babam da o şehirde.. Annemler 1 geldiler 7 gün kaldılar annem tek geldi 10 gün kaldı gitti kv ve kp ise hamileyken 25,doğumda 50,bu yaz 47 gün kaldılar.. Aralıkta yine gelecekler oğlumun 2. Yaş d. Günü için daha evvel bu uzun kalmalarına doğan sorunlar yaşadık birbirimizi yanlış anlamak gibi eşim zaman zaman arada kaldı.. Bu defa aradılar işte bileti halledelim diye.. 15 günlük bir bilet aldı eşim gidiş dönüş biraz bozuldular.. Ay sonu ocak başı dönseydi falan dediler eşim ucak biletleri pahalı dedi peki dediler. Sağolsun eşim benim için 15ngünde kısıtladı siz 1 hafta diyince çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…