Eşinizin ailesi ve maddiyat

cnm allah sabır versin
inan çok üzüldüm

teşekkür ederim canım.ohoooooo daha bu neki evliliğimizin 40. gününde neler yaşattı o kadın bize..
anlatsam roman olur...zaten görüşmüyorum şimdi..bakalım ilerde hayat neler gösterecek bize :))))

valla ben hala cözemedim esimi bankamatik olarakmi görüyorlar bizimi kekliyorlar
anlayacaginiz tatli dille alttan alttan hallediyorlar isini insan yok diyeceksede diyemiyor

Bizimkilerde bu ara bi yaş durumlar olacak sanırım. Nikah yapılalı 1,5 sene olacak.Eşyalarımız alınmadı henüz. Ve bizim eşyalar alınmamışken kendilerine yeni salon ve oturma takımı aldılar. Üzerimize düşeni yaparız, gerekirse kredi çekip diyorlarmış ama ben de o yaştaki adamın kredi çekip de sonra emekli olamamasını kabullenebilecek birisi değilim. Bakalım zaman ne gösterecek.

eşimin ailesinden 2 yıldır sadece ev yapımı salça ve kızıma takılan çeyrek gördüm aslında çok geldi mahçup oluyorumda neyse sırnaşık şey

ayyy allahım gerçekten böyle kayınvalideler varmıalkisalkisalkisbizimkide güne girer her ay eşimden alır sonundada bi güzel harcar...kızına oğluna biz hariç herkesle yani..Çok üzgünüm çoook

bankamatık gıbı gorurler.özellikle babası.
her geldıgınde bişey ister.
laptop istedı verdık onceden
şimdi bıda istiyor.
en son isteyecek bişey bulamadı sanırım
benım tatlı mı tatlı muhabbet kuşumu istiyor...
ve bunu ısrar ederek cıddı cıddı ıstıyor.
neymiş bebege astım yaparmışşş....
dogum yaklaştı ya.hey allahım yaaaa
allah kımseyi arsız etmesin...
nasıl kyarım ben sevımli kuşuma...
kusura bakma baba benım annem bile istese vermem dedim en sonunda bu akşam....
cevabı:astım edecesun çocugu...

benim eşimin ailesinde herşeyden önce para gelir,bakın inanmayacaksınız ama gerçekten durum bu,
kim paralıysa,kim daha zenginse o kıymet görür,çoook bol çocuklu bir aile,manevi değerler hiç önemli değil,kimin kaç evi kaç arabası var ,budur önemli olan,buna eşimin anneside dahil....
çocuklarının yüzünde banknot gören yegane aile.....
ilk zamanlar bende çok şaşırmıştım ama şimdi alıştım,uzak durmaya çalışıyorum ,aksi takdirde isteklerinin sonu gelmiyor....

bizimkilerin durumu iyi istemezler
dugunde bizim icin yaptiklarini borc defterine yazmislar halen oduyoruz
bunu kimseye anlatamiyorum utancimdan
bende bazen esime diyorum benim annemgilde esyalari aldilar
onlari ne zaman odeyecegiz saka yollu yani
ama aldigimiz birseye kariscak olsalar biz hemen diyoruz kimseden para istemiyoruz
hicbirsey diyemiyorlar

eşimin ailesinin durumları orta halli.
karı koca emekli evleri kendilerinin
kaynanam pek lafını sözünü bilmez ama
her geldiğinde eli dolu gelmeye çalışır.
evden geliyorsa birşey alamazsa 2 elma atar çantasına
yiyin kızım diye getirir bize.
maddi anlamda sıkıştığımızda ise önce onlara gider eşim
hiç bir zamanda geri çevirmediler bizi.
hatta biz istemediğimzde bile kayınvalidem arar maaşı çektim
ihtiyacınız olursa alın der.

semıha kayınvaldene helal olsun

benim eşimin annesı
boş duran ve hiç açılmamış elektrıklı şofbeni esirgedı oglundan
fazla mal göz çıkarmaz dedi
EDERİ DE 70 TL FALANDI YANİİİ
CİMRİLİGİN SON NOKTASIIII

canım işte kimse dört dörtlük olmuyor.
az öncede bahsettiğim gibi
lafını sözünü bilmez
haddinden fazla patavatsızdır ama
parasını malınıda asla esirgemez bizden

eşimin annesi babası ayrı ve babası baska biriyle evli yani üvey annesi var (dı)
biz nişanlıyken bize ev alacaklardı dolayısıylada eşim eve yardım ediyordu maddi anlamda ve oturma grubu fln alındı eşimde kredi cekip oturma grubunun alınan seylerin parasını vermişti neyse birgun bu üvey anne olacak lanet o kızdan ayrıl biz aleviyiz onlar deil diye kıyamet koparıor tabi bunları benim söz günümdede yapıyor hafifde olsa kıyamet ogun kavga gürültü eşim evden ayrıılıor ertesi gun eşimin verdigi paralarla üvey annenin oğluna ev alınıyor ve eşimin aldıgı esyalar da o eve dolduruluor suanda evliyiz 3 aylık o lanet kadının oğlunun esyalarının kredisini ödüyoruz ve eşimin babası bu olanlara hiç ses çıkarmıyor bedduam büyük

ha bıde lutfen bı sayfa oncekı kayınpederın olayını okuyun
vallaha cok sınır bozucu
adam yakında bebegımızı de ister dıye korkuyorum,
şaka bı yana

you_know
allah sabır versın
aynı durum bızdede var
kayınpeder başka kadınla yasıodu kaynanadan ayrı
nıkah kaynanada
adam habıre para ıstıyodu
bızden oglundan kıra ıstıyodu
şimdi buralarda 1 haftadır
hatta bu gece bızde kalıor
kadından ayrıldım dedı ama
,yakında barısırlar
ve yıne baslar para para demeye
hep aynı teranıı

askitom biz artık konusmuyoruz onlarla ama hala borc ödüyoruz kandırıldık resmen dolandırıldık eşimin ailesi tarafından ama mobilyacıdaki halimizi görmeliydin 1 gun içinde ev alınmıs ve esyalarr götürülmüş eşimin para verip aldıgı esyalar şimdi onların kredi borcunu ödüoruz

çok üzüldüm canım hadi üvey anne neysede eşinin öz babası nasıl bütün bunlara sesini çıkarmıyor
ama üzülme canım onlar o evinde eşyalarında hayrını görmezler:1no2:
ne demiş atalarımız alma mazlumun ahını çıkar aheste ahestea.s

öz baba neler yaptı canım daha bunlar hiç yani tek tek davetiye verdigimiz evlere gidip düğün iptal oldu gitmeyin tarzında konusmus ve çoğu kişi onların yüzünden gelmedi düğüne öz baba bunu yapan

hayrını görmezler görmedilerde üvey annenin oğlu hırsızlıktan işten atıldı hemde bizim düğün gunu allah cıkarıo acısını ama yine sölim ahım büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…