cnm allah sabır versin
inan çok üzüldüm
ayyy allahım gerçekten böyle kayınvalideler varmıalkisalkisalkisbizimkide güne girer her ay eşimden alır sonundada bi güzel harcar...kızına oğluna biz hariç herkesle yani..Çok üzgünüm çoookeşimin ailesinin maddi durumu ciddi anlamda çok iyidir
hamdolsun bizimde durumumuz iyi
öyle bişeye gerek kalmiyor yani ama sıkışacak olsak ilk onlara sorarız ki asla esirgemezler seve seve yardım ederler adım gibi eminim
kayinvaldem özellikle çok cömertir
hata öyleki benim haberim olmadan kendi gününe benide katmış
birgün elinde bir paraylan geldi dedi kızım al bu ay gün sırası seninde güle güle kullan yerimseniben
ihtiyacım olduğundan değil ama beni düşünmesi okadar çok hoşuma gittiki anlatamam
o zamandan beri her seferinde benide katar güne, aslada parayi kabul etmez ben ikimizin yerine veriyorum der
semıha kayınvaldene helal olsun
benim eşimin annesı
boş duran ve hiç açılmamış elektrıklı şofbeni esirgedı oglundan
fazla mal göz çıkarmaz dedi
EDERİ DE 70 TL FALANDI YANİİİ
CİMRİLİGİN SON NOKTASIIII
askitom biz artık konusmuyoruz onlarla ama hala borc ödüyoruz kandırıldık resmen dolandırıldık eşimin ailesi tarafından ama mobilyacıdaki halimizi görmeliydin 1 gun içinde ev alınmıs ve esyalarr götürülmüş eşimin para verip aldıgı esyalar şimdi onların kredi borcunu ödüoruz
eşimin ailesinden 2 yıldır sadece ev yapımı salça ve kızıma takılan çeyrek gördüm aslında çok geldi mahçup oluyorumda neyse sırnaşık şey
çok üzüldüm canım hadi üvey anne neysede eşinin öz babası nasıl bütün bunlara sesini çıkarmıyor
ama üzülme canım onlar o evinde eşyalarında hayrını görmezler:1no2:
ne demiş atalarımız alma mazlumun ahını çıkar aheste ahestea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?