nasil bacak bacak ustune atmak buyuklerin heleki esinin ailesinin yanida gayet normaldir saygisizlikla alakasi yoktur diyorlarsa bende saygiyla alakasi vardir diyorum ve sozumun arkasindayim. belki sizler oyle yetistirldiniz belkide kosullariniz oyle dusunmenize sebep oluyor,ama ben sahsen esimin babasini yaninda bacak-bacak ustune atmam ayak uzatarakta oturmam,eger esimde aynisini yapsa ben rahatsiz olurum. ama tabi bu bi kultur meselesi, rusyada da bunu takan yok aileler arasinda cok rahatlar ama tabi buna dikkat edenleride var yok diyemem... zaten bu zamanda buyuge yer bile verilmiyor,konu komsuya selam vs hepsi saygisizlikla alakasi yok diye bi hic olmus durumda. cagdaslik medeniyetlik maskesinin altindada tum hayasizliklar yapiliyor,ee ne denilmis insanda utanma duygusu olmadiktan sonra her istedigini yapabilir.. tabi bu artik ayri bi konu oldu amma.. bacak-bacak ustune atarim hatta kaynatamin bacaginda uyurum diyenlere bisey demiyorum cunku aralari cok samimi ki bence guzel bi sey buda... ama ben nadir gorustugum hem ayri evde yasadigimiz icin, oyle bacak bacak ustune atip oturmam rahatsiz olurum bana gore bisey deil...sengözlerimebaksanab