• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin Ailesi Yaninda Bacak üstüste Atip Otururmusunuz

bunun saygıyla bilr alakası olduğunu sanmıyorum,çok önemsiz bir olay,başka türlü bi şey yapmıyorsun ki niye saygısızlık olsun...hatta bazı giysilerle bacak bacak üste oturman daha zarif duruyor.ama tabii kadına yakışan bir şekli vardır,zarif olmalı...
bacak bacak üstüne atarım ama oturuşum,kalkışım,konuşmalarımda hep ölçülüyümdür...eşimin ailesi oturma konusunda çok rahat,onlar rahat olduğu için bi o konuda rahatım zaten...

bacak üstüne atıp oturmak saygılı davranmamak degildir bence,ama yinede onlar yaşça büyük oldukları için elimden gelen saygıyı göstermeye çalışırım haa inatlaşırlarsa hiç umursamam bile inadına yaparım :))))) herşey tatlılıkla olur arkadaşlar.

Evliliğimin ilk zamanlarında bacak bacak üstüne atıp oturyordum ama bunun saygısızlık olduğunu bilmiyordum ne annem nede babam beni bu konuda hiç ikaz etmemişlerdi yani benm aile yapıma göre saygısızlık değildi. .Ama kayınvalidem beni bu konuda uyarnca bir daha asla yapmadım.

Son düzenleme:
saygısızlık olduğunu düşünmüyorum ama ben atmam...
yatıp uzanmam...
hastalık, rahatsızlık ayrı bir şey ama yanlarında uzanmam, izin ister başka bir odaya geçerim...

Atarım ya niye atmıyayımki; ama hiç yatıp ta uzanmadım şu ana dek. Kayınvalidem binlerce kez yat kızım uzan kızım der durur. Bense hiç yapamam.İçimden böylesi gelir. Ha hastalık olur ;ayrı bir durum olur başka...
Ayrıca da belirtmek isterim ki: saygı sadece bunlarla belirlenemez.İnce bir konu bence...

ben saygısızlık olarak görmüyorum
saygı bitek onla olmuyor ki
bacak üstünede atarım yatıp uzanırım
hatta uyuduğum bile olmustur

sık sık görmeye giderim hallerini hatırlarını sorarım
geldiklerinde en iyi şekilde ağırlarım hep güleryüzlü davranırım
öz annem babam gibi gibi görürüm
benim saygı anlayısım bu :kahve:

kırsal kesimler de bu saygısızlık olarak karşılanıyor..büyüklenmek anlamına geliyor..fakat metropollerde bu durum çoktan aşıldı...eşimin ailesinin yanına atmamaya çalışırım fakat bende alışkanlık olmuş..bakalım nasıl olacak...

ben atamam çünkü eşimin aile büyükleri yanlarında bacak bacak üstüne atınca saygısızlık olarak algılıyolar.
bende onların gözünde saygısız olmak istemem...

kayinbabamin yaninda yapmam ama kayinvalidemin yaninda rahatimdir,uzanirim bile bazen,cünkü o da sevmez resmiyeti,onun yaninda kizi nasilsa bende öyle davranirim

saygı kişiden kişiye yaşadığı yere göre değişkendir diye düşüyorum kimine göre saygısızlık olan bi haeket kimine göre normaldirr:delphin:
benim aile hayatıma yaşam tarzıma göre bu bir saygısızlıktır:delphin:

Ailemin yanında bacak bacak üstüne de attım,yan gelip yattım da...naniknanik
Böyle yetiştim,bizde yadırganacak bir durum değil bu.Eşimin ailesinde hoş karşılanmayan bir durum olsa farkında olmadan yine bacak bacak üstüne atardım,ama benim yetişme tarzıma saygı duymazlar bu konuda beni acımasızca eleştirseler kesinlikle inadına:lepi: yapardım,kendimi kasmazdım.Şekilciliğe karşıyım,insanın içi temiz olsun.:enbuyukkk:

açıkcası hiç bilmiyorum atıyormuyum atmiyormuyum
en azindan atmamak için bir çaba sarf etmiyorum
çünkü bacak bacak üzerine atmak bence saygısızlık değildir
ben babamın karşısında bacak bacak üzerine atıyorsam çok rahat bi şekilde kayinpederimin veya kayinvaldemin yanındada atarım ama dediğim gibi bu konuyu hiç düşünmediğim için hiç dikkat etmedim

kendi babam haric herkesin yaninda bacak bacak ustune atabilirim, o rahatsiz olur diye uzmek istemem, bazen unutur atarim bir sey demez yani nazi kampinda mi yasiyoruz,
ama diger hic kimsenin fikrini umursamam, bacak bacak ustune atmanin nesi saygisizlik el pence divan mi duracagız kaynananin yaninda yahu

bacak bacak üstüne atmanın saygıyla ne alakası var? bence bi kadının en derli toplu oturduğu pozisyondur. ben bacak bacak üstüne atmazsam ayaklarımı koycak yer bulamam bi garip olurum yani. herkesin yanında olduğu gibi eşimin ailesinin yanında da bacak bacak üstüne atarım.

saygi sadece bununlamı belirleniyomus cok sacma bence. gayet normal bisey bu. saygiyi baska yerlerde aramalıyız.

arkadaşlar bu konuda göüşlerinizi merak ediyorum.şahsen kendi fikrim bence saygısızlık.asla büyüklerimin yanında böyle oturamam.ama bieltim var bacak üstüne atıp oturu saygısızca.nedense eşimin ailesi onu daha çok sever. bu devirde saygısız mı olmak mı lazım yoksa.kendi fikrim......sırnaşık şey

kafana takılan eltinin bacak bacak üstüne attığı halde onu senden daha çok sevdikleri mi :kahve:

Onlara saygısızlık olabileceğini hiç düşünmedim. Nasıl oğulları benim aileminde rahat hareket edebiliyorsa aynı şeyler benim içinde geçerli olmalıdır. Saygı içten gelen bişeydir.

ben atıyorum bence babaç baçak üzerine atmakla sayğı olmaz arkadaşlar ya insan zaten rahat olamazsa huzursuz olur

eşim hiç bir ortamda bacak bacak üstüne atıp oturmaz, öğle alışmış, ben ise kendi anne babamın yanında da oturabilirim bunu saygısızlık olarak görmezler çünkü, bu yaşımda sırnaşırım kucağına yatarım babamın, o yüzden bu durumun konusu bile geçmez bizim evde,

kayınpederimin yanında değil ama kayınvalidemin yanında bacak bacak üstüne atarım, çekinmem, ilk gördüğünde bir tuhaaf baktı ama sonra o da alıştı, bence yadırganıcak bir durum değil, bağırıp çağırmıyor, küfür etmiyoruz, saygımız sonsuz bunu da hissettiriyoruz kendilerine, oturmayı da saygısızlık olarak anlamasınlar artık

Back
X