• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin Ailesi Yaninda Bacak üstüste Atip Otururmusunuz

kendi ailemin yanında rahat rahat otururum bi kere nişanlımın ailesinin yanındada oturmuştum ayıplandım :1rolleyes: artık dikkat ediyorum ama bazen dalgınlıkla yine yapacağım diye tedirgin oluyorum :bbo:

büyüklerimizden her gördüğümüz şeyin doğru olduğu yanılgısına düşebiliyoruz,bir büyük ,kızlar okumaz deyip ,gözü açılır deyip ,kız evladını okula bile göndermeyebiliyor da ..doğruyu büyüklerimizden böle gördük diyerek kabullenmek yerine evet sorgulamalıyız.. o insan bacak bacak üstüne atmam saygısızlık derken,bir bakıyorsunuz büyüğüne ağza alınmayacak laflar edebiliyor.saygıyı nerde aradığınıza bağlı...

4 yıl nişamlı kaldım 10 yıllıkta evliyim ama oturamam otuncada ları yerim kesin

benim eşimin ailesi böyle şeyleri takıcak insanlar değiller yani aldırış etmezler desem
daha iyi olur ben oraya gittiğimde kayınpederim kızım uzun yolan geldin (2 saatlik mesafe ver aramızda)diyip yastık getirir uzanmam için ama ben uzanmam çünkü
kendim rahatsız olurum.... ama buda bir gerçek heryerde farklı karşılanabiliyo
duruma göre davranmak en güzeli:)

kafana takılan eltinin bacak bacak üstüne attığı halde onu senden daha çok sevdikleri mi :kahve:

güzelim bende evlıyım ama ben ne kendi ailemin yanın da (annemın dışında) ne de eşimin ailesinin yanında oturmadım dedıgın gıbı ama benım de eltım var o çok rahatdır her konuda ama beni daha çok sever kayınpederım böyle şeylerı takma kafana hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu bence saygısızlık ifadasi değil.Olmamalı da.Gene de ben bu şekilde oturmam pek.Kendimi rahat hissetmiyorum.Hem o insanların bunu saygısızlık olarak yorumlayabilme durumu var.Kimseye konuşulacak açık kapı bırakmamak lazım.

oturmuyordum saygısızlık olduğunu düşündüğüm için ama şimdi çatır çatır oturuyorum,saygı onunla olmuyor ,sanki oturmadığım zaman madalyon takıyorlar

neden saygısızlık olsun ki
insan daha rahat ediyor
saygını böyle basit durumlarda aranmaması gerektiğini düşünüyorum:kahve:

Evet otururum saygiyla alakali bi durum oldugunu dusunmuyorum...fisfisfis

şu anlık bacak bacak üstüne atmıyorum yanlarında ama fark ettim ki öle şeylere takılıcak insanlar değiller o yüzden ilerde atarım herlde :D

nişanlımın ailesi rahat etmem için ellerinden geleni yapıo sağolsnlar annemizin yanında evet oturabiliorm çok anlayışlı takıntılı bi insan diil babamız da öle ama ben oturmamayı tercih ediyorum belki zamanla... evlendikten bi süre sonra olabilir belki

Bende atmam bazen anlamadan atıroyoruma ama farkedince hemen indiriyorum.Bazen küçük şeylerede dikkat etmek gerekir.

alışmışım bacak bacak üstüne atıp oturmaya arada anlamadan atıyorum farkedince indiriyorum. aslında bişey söylemezler eminim ama ne bilim ben çekiniyorum yinede. annem bize küçüklüğümüzden beri aşılamıştır büyüklerinizin yanında hem konuşmalarınıza hem oturup kalkmanıza dikkat edin diye o geliyo aklıma hep.

şakkıdıbana görede bunun saygı ile alakası yok. nasıl ki kendi ailemin yanında oturuyorsam onların yanında da otururum ...şakkıdı

bende eskiden çok yapardım .ama şimdipek yapamıyorum....çünkü kilo aldım.biraz zorlanıyorum.ama bacak bacak üstüne atarak oturmak çok rahat oluyordu arkadaşlar.tavsiye ederim :-))

bencede bacak bacak üstüne atmak saygısızlık değil
saygısızlık öle bacak üstüne atmakla falanda olmaz bence çok saçma
ama büyüklerimiz bunu saygısızlık olarak görüyor işte

Back
X