Esinizin ailesini ne kadar seviyorsunuz?ben git gide soguyorum onlardan...

lal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
3.864
40
163
merhaba arkadaslar,

forumda bir iki konum var okuyanlar bilir...ben evleneli iki sene oldu...henüz cocugum yok...düsünmüyorumda bi süre...esimin ailesiyle somut bi sorunum yok ama davranislari rahatliklari beni sinir ediyor...esim tek bi laf söyletmiyor ailesine...

biz esimle bi cok sorunlar yasadik...direk ailesiyle iligisi olmasada...

bugünlerde sik sik düsünüyorum...galiba ailesinden soguyorum...sevmiyorum onlari....babasi dügünümüzde hic yyardimci olmadigi gibi daha birde bilet masrafi cikardi...2 sene gecmis hala unutmadin mi diyeceksiniz ama biz dügünümüzü kendimiz yaptik...borc altina girdik...abisine hep borc verdik...(cogu zaman bende vermesini istedim üzüldügüm icin) 10000 € dan fazla para verdik...baslarina hic bir zaman kakmadim...

ailesi cok düsüncesiz...

sizde benzer durumlar yasiyormusunuz? yani benim onlardan sogumam normal mi?icimde onlara karsi hic bir sicaklik yok...

pek acik birsey anlatamadim...yazdikca aklima gelir herhalde...

yorumlarinizi bekliyorum arakadaslar...siz neler hissediyorsunuz?

acikcasi bende hic sevmedim, en basindan beri ama asla belli etmedim.
Hatta kaynanami her ay hastaneye götürürdüm, adet dönemini hep hastanede gecirir kadin.
Hastalik hastasidir.
KAynim bekar, gelir son paramizla diskoya gider yada kumar oynardi. Görümcem evime gelir, cayimi icer benimle konusmazdi.
Esime bunlarin beni üzdügünü söyledikce ailesini sevmedigimin farkina varmis ve yuvasini yikti bu sebeple.

Bu yüzden, eskiden sevmiyordum simdi de nefret ediyorum hepsinden canim...

Benzer durumdayız bizimde herşeyimizi biz kendimiz yaptık eşim kredi çekti ve herşeyimizi nakit olarak aldık şimdi hala iki senelik evli olmamıza rağmen o krediyi ödüyoruz altınları bile biz aldık ama ne yapalım yok ailesinin madi durumu olmayan yerden ne çıkarabilirsin kii.Hem daha güzel herşeyimizi kendi isteğimize kendi zevkimize göre en güzellerini aldık. Biraz olaya iyi tarafından bakmak lazım...İlla eşinin ailesi diye sevmek zorunda değilsin ama sana kötü davranışları yoksa hakaret etmiyorlarsa sende durup dururken ben sevmiyorum diye sakın olaki eşinle aranda sorun çıkarmamalısın. Erkekler ne kadar düşkün değil desekte ailesine bir laf söyletmeme huyları vardır istersen 1000 kere haklı ol o yüzden biraz daha ılımlı olmanı tavsiye ederim. Bırak rahat olsunlar sana zararları olmadıktan sonra...

babasını sevmiyorum, o da sevmiyo zaten ama eşimin annesini ve görümcelerimi gerçekten çok seviyorum

Selam , zaman geçtikçe onlara alışacagımıza neden daha çok soğuyoruz bende de aynı sorun var. benimki maddi değil manevi..
eşimin ailesi sürekli birilerini cekiştirip kötü seylerden bahsediyor , sürekli siyaset filan bu beni cok rahatsız ediyor hiç konuşmak istemiyorum onların yanında dolayısıyla beni soguk biri olarak görüyorlar.
eşimde sanırım onlardan soğumaya başladı cünkü ben ne kadar ters bi insan olsamda hayata hep güzel yönlerinden bakar eşimi motive ederim...
bu yüzden eşimin yanımda olması da çok hoşuma gidiyo ama ben sogumak istemiyorum onlardan çok rahatsızım...

Siz bence biraz elinizi eteğinizi çekin en iyisi az görüşmek..

canim biz girdigimiz borc yüzünden yeri geliyor farkinda olmasakta huzursuz oluyoruz...birbirimize catiyoruz sikintiya girdikce...

bana hakaret felan etmiyorlar...hatta babasi yalakalik bile yapiyor yag yakiyor...ama bana samimi gelmiyor...

okuyanlar bilir türkiyeye araba götürme meselesi vardi...arabayi biz alacak gibiydik...durumumuz olmadigi halde...neyse sonunda kaynim bi araba aldi...simdi onu götürmek istiyorlar...dün telefonda görüstüler...esime arabayi sen getir diyorlar(kaynim gitmeyecek türkiyeye)...oysa biz ucakla gidecektik....sürekli aklina giriyorlar...benim fikrimi soran yok tabi....

elimi ayagimi ceksem ne ki...dün esim telefonu verdi konustum...bana cok soguksun ailemle cok soguk konusuyorsun dedi...

esim benim arkamda durmuyor...

Canım sende tatlı dille eşine arabayla gitmek istemediğini o kadar uzun yolu arabayla çekemediğini miğdenin almadığını falan söylesen biz uçakla gidelim desen yine senin istediğini değilde ailesinin istediğinimi yapar acaba?

canim bu mevzu daha öncede vardi...bahsettigim o büyük tartismalar yasandiktan sonra ne güzel vazgecmisti...dün eltim arabayi sen götür dedi...kardesin diyor dedi...ben gidersem arabayla gitmicem zaten ben ucakla o arabayla...ikince iznimize ayri ayri gidicez yani...

bana cok sacma gelsede...

K.validem hariç hiç birini sevmiyorum. 10 yıllık evliyim bir iğnelerini görmedim ama yıllarca kocam işsizken dahi hep el altından yardım etti. az veya çok. şu an bizde çok borçluyuz , hoş ben onlardan yardım falan beklemiyorum ama laf açıldığı zaman hadi hadi ağlamayın diyen insanlardan nefret ediyorum. Pikniğe git mek isteyipte eşimin bizim durumumuz müsait değil. gelemeyiz dediğnde ona inanmayıp beni arayan görümcemdende nefret ediyorum. eşimde onların ne olduğunu anladı ama onun adına üzülüyorum. amaan hoş o anlasada 2 gün sonra unutur ya neyse. bir gerçek varki ne kadar sevmesekte, nefrette etsek kastlanmak zorunda kalıyoruz ayrı mesele.

Valla banada çok saçma geldi ben olmadan eşim başka bir yere izne gidicek çıngar çıkartırım benden ayrı hiçbir yere gidemez...

cnm ne mutlu sana ki esin ailesinin ne oldugunu anlamis...benim ki gözüyle görsede kabul etmez...hem bizimkiler o kadar kurnaz ki aciktan yapmazlar hic bir seyi...kizim sana söylüyorum gelinim sen anla misali....

Benzer durumdyaız benim kayınvalidem pinti çok saf ve cahil ama iyi kötülüğü dokunmaz evine atıyorum 50 tlkik halı almışsa bizimde 50 tl almamızı bekler ondan eşim hiç onu ev düzerken çağırmadı biliyordu annesinin huyunu çünkü buna rahmen kendisi bize 5 krş yardımı olmadı halde 1,2 laf etti annem ve ben cvbını verdik birdaha konuşamadı konu hakkında,bana yeni gelinim bir parça elbise lanmamış düğüne 20 gün kalmış ne altın ne alışveriş sanki üsütne düşeni yapmış gibi damatlığı kız tarafı alır dedi herkezin içinde bende madem öyle kısas sa kısas dedim siz erkek tarafı olarak ne gereğini yaptınız ki kız tarafıda yapmıcak dedim olay çıktı eşimde beni suçlu gördü,düğünde bir çeyrek bile takmadı,farklı şehirlerdeydik kınaya ben gelemsem olurmu diye sordu ,kayınvalide nasıl gelemsin kınaya dedik,düğünde oğluna bir çeyrek altın bile takamdı eve 2 yastık 2 yorgan verdi nevresimleri değiştiriken gördüm yastıkalr hastane yastığı çıktı resmen üsütnde xxxx hastanesi yazıyordu şok oldum.ev görmesine ben işteyken çalışırken ben yokken kendilerini ve kardeşlerini kızlarını gelinelrini misafir getirtti ben yokken evimde misafir ağırladım yani kimse demedi sen çalışıyorsun çalışamdığın bir zaman gelelim diye ,birde üstüne üstelik bir tabak almışlar hediye verirken kayınvalidem bunu ben 6 tanesini 10 liraya bunuda teyzen 6 tanesini 20 liraya almış dedi, dedim bende ne kadar ayıp hediye veriyrosunuz ya fiyatmı söylenir.ve bana evime gelince hadi gelinliğini giy düğüne gelmedi teyzeler görüsünler dedi dedim kirli gelinlik giyemem baktı diş geçiremiyor giydiremicek görümcem ve eltimi soln kapımı kapatıp çağırdı ve beni şikayet etti daldım içeri bayanalr sorun ne kimin evinde kimin suratına kapı kapatıyorsunuz da kimi konuşuyorsunuz dedim ahhh canım daha neler neler ve ben daha 2 aylık evliyim kayınvalidem özünde ii biri ama çok düşüncesiz saf cahil buda beni kendin soğutmaya yetti halen anne diyemiyorum çok mesafeliyim siz diye hitap ediyorum.eşime kalsa bunlar gayet normal hiç laf söyletmiyor bu benim canımı sıkıyor.

Valla banada çok saçma geldi ben olmadan eşim başka bir yere izne gidicek çıngar çıkartırım benden ayrı hiçbir yere gidemez...

ben ucakla gidicem o arabayla o beni orda alacak havaalanindan yani izni birlikte gecirecez ama ayri ayri gidicez....

ben telefonda konusurken anne demiyormusum...cok sogukmusum....onlar bana yalakalik yaparken hic göze batmiyor ama nedense...

cnm cok üzüldüm senin adina...cok sükür benimkiler yanimda degiller...Allahim sen ne büyüksün...

cnm cok üzüldüm senin adina...cok sükür benimkiler yanimda degiller...allahim sen ne büyüksün...

malesef canım aynı şehirdeyiz ben ailemden uzaktayım ,hatat eşim ben çalışıyorum diye anensini bizim siteye yada bizim otaraflara kiraya çıakrtıcaktı mevzusu olmuştu oluyorda dedim eğer öyle birşey olursa sağlıklı ve uzun ömürlü evliliğimiz olmucak dedim hemen ne olcakta ne zararları dokunacak dedi ,tam iii insanlar ama karışırlar ve anlttığım üzere çok cahiller düşüncesizler, çalışıyorum diye 10 günde bir görüşüyoruz 2aylık evliyim kayınvalidem 1 kere geldi mesala bize vb... Gibi birde içiçe olsak görüşsek neler olur bilmem etkileniriz kesinlikle etkileniriz eşim şuan lafını etmiyor bu ev mezusunu ama ilerde olcakmı bilmem ben gerçi eşime uyarımı yaptım uymazsa tüm sonuçlara katlanıcak ozaman.

valla ben sonucalrina katalanacak felan diyemiyorum cünkü bana sapkayi esim ters giydirir...kesinlikle ailesini benden önde tutar artik buna inaniyorum....

valla ben sonucalrina katalanacak felan diyemiyorum cünkü bana sapkayi esim ters giydirir...kesinlikle ailesini benden önde tutar artik buna inaniyorum....

ben aileisni benden önce tutacağını sanmam ama hayat neler gösterir bilemem,ama abisi mesala kayınvalidem yüüznden eltimle aralrında sorun olduğu kavga ettikleri oluyor ona çok kızıyor ailen eşin önde gelsin diye,mesala banada hiç laf söyelttirmez hep annesini susturmuştur ama onalrada hiç laf söyelttirmiuyor çenemi açamıyorum ondan.

valla insallah hep arkanda olur...benim ki onu bile yapamiyor...gectigimiz hafta eltimle bi olay oldu hatta buraya konu actim ("Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor")istersen okuyabilirsin...agzini acip birsey demedi...her zaman böyle alistim artik...ama bi yerde bende patlarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…