valla insallah hep arkanda olur...benim ki onu bile yapamiyor...gectigimiz hafta eltimle bi olay oldu hatta buraya konu actim ("Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor")istersen okuyabilirsin...agzini acip birsey demedi...her zaman böyle alistim artik...ama bi yerde bende patlarim...
Kayınvalideme bu sebepelrden soğuduğum için anne diyemiyorum zorluyorum ama kızlar olmuyor yaaa
evet evet canım okudum takip ediyorum formları diğer konularınıda okumuştum. bu durumlarda eşlerimizin arkamızda durması çok önemli benim eşim ne bana laf söylettiriyor nede ailesine, bu şekilde idare edebiliyorum .nasıl davranıcaz nasıl baş edicez belkide diyorum ilerleyen zamanalrda bu tarz şeylere gülüp geçicez takmıcaz bile öyle olurmu ki yoksa olan bize olucak
eşimin ailesini eşimden daha çok seviyorum.
Nişan döneminde kırıldığım ve hala unutamadığım şeyler var ama, bunları gündemde tutmuyorum. ama hiçbir zaman unutmayacağım. eşimin ailesidir saygım var, aramam gereken zamanlarda arayıp hal hatır soruyorum. gidiyorum, yapmam gerektiği kadar hizmetlerini yapıyorum. Ben bazen soğuyorum bazen ısınıyorum. İyilikleri varsa da bana değil, oğullarına. bunu sonuna kadar hissettiriyorlar. Laf sokmadan edemiyorlar :)) Eltimle ve damatla ilgili dünürleriyle ilgili benim yanımda gayet rahat dedikodu yapmalarına sinir oluyorum. Buradan yola çıkarak benimle ilgili ve ailemle ilgili de konuştuklarını anlamak pek de zor değil:)) Beni nedense tam olarak layık göremediler oğullarına. İlla ki oğullarıyla aynı meslekten olmalıydım herhalde...Çok şükür düğünü ailem, akrabalarım ve eşimiz dostumuz çekip çevirince anladılar bizim nasıl bir aile olduğumuzu. Nefret etmiyorum ama "çok seviyorum annem o benim/babam o benim" diyenlere gıptayla bakıyorum.
Ailem,arkadaşlarım,kuzenlerim benim iyi bir gelin olduğumu söylüyorlar ama, kaynana önyargısı sanırım bütün gelinlerde var, her şey yolunda olsaydı da mesafeli olmak isteyebilirdim bilmiyorum:))
eşimin ailesini eşimden daha çok seviyorum.
ben soguk soguk anne diyormusum...öz annesi olsa buna bukadar takildigini anlicam da öz de degilki...
bende layik görmeme gibi bi durum yok...olamazda onlar kimki?
Bende saygida kusur etmem ama sevgide ister istemez ediyorum icimden tabi....
Öz olmadığı haldemi bu kadar düşkün vallahi işin zor canım...
günahlarım daha şirin kalır onların yanında sizce ne kadar seviyorum
bende layik görmeme gibi bi durum yok...olamazda onlar kimki?
bende saygida kusur etmem ama sevgide ister istemez ediyorum icimden tabi....
elbette onların ne düşündüğünün bir önemi yok. sonuç olarak eşim ve ben istemişiz ve evlenmişiz bundan sonra kimseye laf düşmez. ancak, bu tarz laf sokmalar oldukça insan çok sevemiyor onu belirtmek istemiştim Ha artık anladılar kiminle dans ettiklerini ama iş işten geçti. Benim eşimi mesleği için, vadettiği gelecek için istediğimi mantık evliliği yaptığımı zannettiler. Oysa benim böyle bir şeye ihtiyacım yok bunu anlayamadılar. oğullarını gözlerinde o kadar büyütüyorlar ki kim olursa olsun bu şekilde düşüneceklerdi. Sadece aynı yerde çalışan bi meslektaşı olsaydım pek yorum yapmazlardı sanıyorum. bir de beni son zamanlarda çok rahatsız eden bir şey var. Dikkat ediyorum artık kadının malının mülkünün olması, mesleğinin ve aylık gelirinin iyi olması pek önemsenir oldu. Eskiden erkeğin işi gücü önemliydi artık kadınınki daha önemli oldu.
cnm Allahim hep böyle gitmesini nasip eder insallah...umarim hep böyle kalir....
ne güzel yaaa ,ben bi yerdede duymuştum kayınvalideme gitmek kalmak isityorum orda dah arahatım kendi annem herşeyime karışıyor diye inş bende oraya gittimmi rahat ederim diye düşünmüştüm ama malesef olmadı.
söylediğin şu son cümleye cani gönülden katılıyorum.Kesinlikle iyiki işim var çalışıyorum diye çok söylerim şükrederim benim çok şükür kimseyle sorunum yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez tabiki.allah bozmasın da. Ama gerçek olan bişey varki eğer gelin çalışıyosa bence bi ağırlığı oluyo, daha sayılıyo gibi geliyo bana.
söylediğin şu son cümleye cani gönülden katılıyorum.kesinlikle iyiki işim var çalışıyorum diye çok söylerim şükrederim benim çok şükür kimseyle sorunum yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez tabiki.allah bozmasın da. Ama gerçek olan bişey varki eğer gelin çalışıyosa bence bi ağırlığı oluyo, daha sayılıyo gibi geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?