Eşinizin ailesini ne sıklıkta arar sorarsınız?

gazel kardeş hayatta şunu anladımki kim olursa olsun hakettigi kadar sevgi saygı vereceksin yoksa sürekli üzülüp canı yanan sen oluyorsun

bizimkiyle de sabah konuşuyoruz akşam gene dönüp diyorki xAyx niye hiç aramıyor sormuyor gelmiyor al burdan yak..ya da ben bu karıyı yakayım

Eşimin ailesi benim öz ailem gibiler benim için.
Özellikle akşamları ben arattırırım eşime kayınvalidemi.
Eşim unutur genelde aramayı.
İlk tanıştığım günden beri Kayınvalidemle arkadaş gibiyiz , onunla konuşmayı çok seviyorum o yüzden.
Allah bozmasın hep böyle olur inşallah.

eşim benim ailemi ne sıklıkla ararsa o sıklıkla ararım yada eşim aileme ne sıklıkla giderse o sıklıkla giderim. eskiden hesabını tutmazdım ama 5 yıllık evliyim nekadar önemli olduğunu anladım

bizimkiyle de sabah konuşuyoruz akşam gene dönüp diyorki xAyx niye hiç aramıyor sormuyor gelmiyor al burdan yak..ya da ben bu karıyı yakayım

Aradın mı da aramadı olur.
Aramadın mı da aramadı olur..
Aramamalı ki; ''aramadın'' lafının hakkını versin

Ben hiç aramıyorum desem yeridir..
Aramıyorum işte,resmiyet iyidir..
Evliliğimde edindiğim en önemli tecrübe de budur..
Kayınvalide senin annen değildir,olamaz,olmak da istemez,sadece eşinin annesidir,senin de bir insan evladı olduğunu kavrayamaz..
Saygı gösterirsin,evine geldi mi ağırlar güler yüz gösterirsin eşinin hatrı için ama fazlası olmaz,olmuyor..

Kayınvalide gelin arasındaki ilişki doğal,egosuz ve sevgi dolu olacak ki; gerçekten aramak,görmek,görüşmek isteyesin..
Öbür türlüsü mecburiyetten ibaret oluyor,sırf eşi memnun etmek için, MIŞ GİBİ yapıyorsun..

kv bı ara arıyrodu ama artık tamamen kestı aramayı bende
2-3 gunde bır kafama gore takılıyorum

sanırım şöyle bişey bu tantanalar,
aslında eşin onların beklentisine göre davranıyor.
onalrın beklentilerini bildiğin için.
eşim beni de annesine gile gitmem için vs için zorlarken sebep şuymuş
annesi soruyormuş oğlum nasılsınız yüzünüzü göremiyoruz sesinizi duyamıyoruz(aslında benim yüzüm ve sesmden bahsediyo kadın, çünkü oğuyla hergün telleşirler) iyi misiniz bilmem ne???
eşim de annesi bizi merak etmesin aklı bizde kalmasın diye bir de onlar gelinlerini diplerinde istedikleri için ve gelinleri pek oralı olmadığı için üzülmesinler die zorluyor.
deflarca kavga gürültü küsmeler yaşadık eşimle.
artık pek sesi çıkmıyor ama bilemiyorum içinde kendi çapında biriktirdiği bişeyler var mı?
erkekler ailelerinin gelin hevesini almalarını sitiyorlar ve bu bir yük gibi omuzlarında. eşlerine bu yüzden baskı yapıyorlar.
ama sanırım ailesi bu konularda gayetttttt beklentisiz ve kendi halinde olan erkekler baskı yapmaz.

eskiden haftada 2 kez arardım.şimdi gün aşırı arıyorum.kayınpederim yalnız olduğu için

ben hiç aramam, eşim konuşur ailesiyle sık sık..selam söylerim ben de :)

hayat zaten bir rol değilmi, hepimiz kendimize verilen rolleri oynuyoruz bu hayatta, anneyiz, eşiz, belki öğretmeniz, sekretiz v.s vs.
ha bu rolleri isteyerek oynuyoruz ama istemediğimiz rolleride oynamak zorunda kalırız bazen,
kayınvaldemle şuana dek tek sorunum olmadı görünürde ama içten içe severmiyim :44::44: pekde değil, şuana kadar çok rol yaptım seviyormuş gibi göründüm hep düşünceli gelinmiş gibi göründüm, daha bizim birinci derece akrabalarımız var halamız amcamız dayımız teyzemiz hepsini aramalıyız her kandilde ve periyodik aralıklarla, rol yapıyorum evet bazen zor oluyor ama
hoş ben bunu sırf eşim direttiği için değilde eşim böyle mutlu diye yapıyorum, belki onun mutluluğuna çok önem veriyorum bilmiyorum ama yapıyorum işte

köprüden geçene kadar be gülüm, hoş bizim köprüler daimi ucu bucağı yok ama
elimizede yapışmazki bir telefon
profosyonel oyunculuk dersi almak lazım aslında

ben hergün ararım.. kayınwalıdemı gunde 2 defa bıle aradıgım olur..
ben aramasamda onlar arar ztn :)
tabı bu sevmekle alakalı..
ben cok sevdıgım ıcın hergun ararım ama sevmeseydım hafta bır falan arardım herhalde

hiç aramam yani 4 yıldır aramıyorum.

ailesinden kastın kv ise hiç aramam,sağolsun oda aramaz zaten,eşimin diğer akrabalarıyla görüşürüm de ararım da

kaynanamı haftada bir ararım, görümcemi 2 haftada bir( ikisinide çok severim)
eltimi bayramdan bayrama
ee herşey karşılıklı ne yapalım, bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim.

Ben telefon muhabbetlerini sevmem
Annemi bile pek aramam.
Ama her iki tarafa da hafta da veya 15 günde bir uğrarız mutlaka

Önemli olan görüşmek olduğu için, kimse neden aramadın vs. demez.
Dese de benim için fark etmez zaten
Ben nişanlımı bile aramazdım ki diğerlerini arayayım :102:

3-5 günde bi kayınvalidem beni arar o aramasa ben ararımbelki haftada bir kez, zaten evlerimiz çok yakın aramasak bile mutlaka görüyoruz birbirimizi.
büyük görümcelerimi ayda 1 ararım
kücük görümcelerimi aramam işim düşmedikçe çünkü onlarda sadece işi düşünce beni arar başka zaman bayram seyran akıl etmezler bi tane yengelerini aramayı ben de ona göre muamele yaparım.(arasıra eşim küçük görümceyle konuşurken tlfnu bana da uzatıyordu ben de onlar beni hiç aramıyorlar sen niye veriyosun her seferinde dedim haklısın dedi son oldu )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…