Eşinizin ailesini ne sıklıkta arar sorarsınız?

habersiz mi geliyor şimdi?

Aaaaa valla şoklara giriyorum burada
Evlendiğinizin 2.günü size mi gelmek istedi
Peki sebep?
Napacakmış gelince?

Evliliğinizin 2. günü sizde ne işi varmış yahu?
Ay düşüncesiz insanlara tahammül edemiyorum

Bilmem, eşim de hı mı dedi afalladı bu de geliyorum o zaman dmeiş kapatmış
Şok oldum, ben annemle bile görüşemem şu an senin annenin ne işi var töbe ya dedim
Aradı müsait değiliz ya sende insan da akıl bırakmıyosun dedi

Sonra el öpmeye gittik hafta sonu, onlar da 2-3 gün sonra gidilebilirmiş
Biz de öyle bi adet yok dedim, 1 hafta hatta balayı varsa 2 hafta sonra gelinle damat müsait olup el öpmeye gidince görüşülür dedim

habersiz mi geliyor şimdi?

Eşim kaç kez uyardı, artık aramayı öğrendiler sanıyordum ki gelip kapıda kaldık diye kendi anlattı
Ben cumartesi 1 ekadar çalışıyorum sonra da ablamlara gittim, bunlar gelmiş kapıda kalmış
O dur budur arayacak herhalde, arıyo ama biz yakındayız uğrayacaz diyo biz de müsait değiliz çıkıyoduk diyoruz
İnatta bi murat yani, önceden haber verilmesi şart bana göre.

canım ben çok sık olmasada genelde cuma günleri arar hal hatır sorarım yada mesaj atarım güzel sözler vs. onlarda beni arar sorarlar aynı şekilde özel günleri hiç atlamam sende böyle yapsan sorun falan kalmaz yani 2 haftada bir olsun bir kez ara sor kapat..yeterli olacaktır inan yarım elma gönül alma.. ama senin hiç içinden gelmiyorsa ona birşey diyemem :)

Son düzenleme:
Ben kayınvalidemle birlik olmama rağmen işe geldiğimde gün içinde en az bir kere ararım ne yapıyorsun,nasıl oldun,yemek yedin mi vs vs...

Uzak olsa ne ederdim Allah bilir:)

Ama mesafe güzel bir şey sık sık görüşüpte insan mesafesini koruyabilir.

Gelinler kaynananın eline koz vermemeli bence en güzzel şekilde kullanıyorlar.

Benim eşim ailesine,akrabalarına çok düşkün istiyorki onlara kul köle olayım bizim evimizde zaten pansiyon gelen bizde kalıyor..

Pööööffff şimdilik sabır ediyorum biranda herşeyi düzeltmek kolay değil farkındayım

ne ararım ne sorarım.. oğulları aramaz ki ben ariim yazdan yaza bi hafta kadar görüşürüz, bayramdan bayrama iyi bayramlar der kapatırız. o da eşim arar da ben telefonu alırım. küs müyüz? hayır.. böyle mutluyuz diyelim..

biz kaynanamlarla çok yakın oturuyoruz
yürüyerek 7-8 dk. falan haftanın 1-2 günü mutlaka görüşürüz
ama özellikle arayıp konuşmam yani
hastaneye gitmişse naptın diye ararım o kadar
herkes kendi annesine ilgi göstersin diye düşünüyorum
benim eşimde benim annemi babamı aramazki
ama arada kötü bişey olduğundan deil böyle alıştık diyelim

Eşim benim ailemle gayet iyidir.
Kardeşlerimle tüm gün mesajlaşır, şakalaşır.
İsteyerek yapar.
Arar sorar.
Ama benim ailem onu üzecek hiç bir şey yapmadı.
Aramızdaki büyük fark bu.
Aramasa da mesafeli dursa da ben bir şey demem, baskı yapmam.
Abartmaya gerek yok. Gördükçe saygı göstersin yeter bana.

Eşim de bana madem sen böylesin benden de güzellik bekleme artık diyor...

bizde haftada bir görüşürüz. telefondada hergün konuşuyoruz. ben aramazsam o mutlaka arar, ama benim için değil, torun için:)

zamanında çok zararını gördüm. ozamanlar haftada 1 telde konuşurduk, oda eşimin zoru ile. torun olduktan sonra bana karşı inanılmaz değişti. şimdi isteyerek arıyorum.

biz de haftada bir arar görüşürüz...hergün konuşsak da benim için sıkıntı yok ama eşim de pek arayalım edelim diye teklif yada ısrarda bulunmaz ben de kendi annemle,annanemle 3-4 günde bir konuşurum ona da olumlu yada olumsuz bişey demez selam söyleseydin der :)biraz kendi halimizde yaşamayı seviyoruz sanki kocacımla :) hiç bişey dert değil bize

benım kv ıyı bı kadın
ama kendısı elıme cok koz verıyor kv bakmıyor aslada evıne ıstemıyor felc gecırdı ben altını alamam o evdeyken ben rahat yasayamam dıyorkı gorumcenın basında duruyor babaanne ve yaslı ve yatalak cok zor 5 aydır maddı manevı orada
yarın obur gun bızden bısey beklerken aklına gelırmıb ılmıyorum
parasını gondersın kocam maasından dıyor bakıcı tutsunlar vs dıyor
ha buarada bız her arayınca cok uzun konusuyoruz :) kal gelıyor
persembe gorusmustuk hafta sonu esım yıllık ızındeydı gezdık dolastık dun aksam aramıs ama bu sabah gordum
normalde kendısı dedıgım gıbı konunun basındada aramıyordu uzun zamandır zaten ben aramaya fırsat vermıyor ıolabılırdım :)

Bende eşimin demesiyle arayanlardanım en son 10 gün önce görüştüm eşim aradı annesini konuştu sonra 2 yaşında oğlum var telde nine filan dedirtti ben banada ver teli bende konuşayım dedim konuşmayı aynen aktarıyorum
ben :alo anne iyi akşamlar nasılsın
kayınvalidem : iyi..... insan yemeğe neyle başlar ana yemekle sonra yardımcı yemek yer en sona da ıvır zıvır (ana yemek eşim yardımcı yemek oğlum bende ıvır zıvır oluyorum bu arada) evet gelde isteyerek ara şimdi

Bir cuma atlayın da bak neler oluyor sonra
Alıştırmayın bence..

Oğluyla kavgalıyken yazmıyorum anasına da. Anlayıp arıyor hemen kavga mı ettiniz diye? Oğluna kızıyorsan annesinin suçu ne? Ama benim manitayla hemen barışırız zaten, mendil kuruyuncaya kadar. Çocukça şeylerden kavga ettiğimizden dolayı

ben bir standarta dökmedim haftada bir ararım genelde özel bir durum varsa fazlada olabilir merak ederim..
zaten yüzyüzede görüşüyoruz hemen hemen her hafta...
zaten şu anda kayınvalidem çok üzgün abisini kaybetmiş gerçekten zor günler geçiriyor..yaınnda olup destek çıkmak istiyorum fakat hamileyim diye gidemiyorum yanlarına gerçekten üzülüyoum onun için tlf açtım konuştum özledim seni çok dedim bende seni diyo en kısa zamanda görmek destek olmak istiyorum kendisine..

bizim bir kalıbımız yok ne zaman sesini duymak istesem görmek istesem gidiyorum yanlarına baskı altında olursa herşey gücüne gider insanın inşallah hep böyle devam eder sevgimiz...

bende böyle bir kv istiyorum.ama benimkinin alakası yooookkkkk.

ne yalan söyleyeyeim aramıyorum içimdende gelmiyor herşey karşılıklı bana ^^kızım^^ demesini biliyorsa oda beni arayacak ayrıca kötü bir dönemden geçiyorum arayıpta bir gün halimi sormadı hep benden bekliyor kusura bakmasın eşimin hatrına bile a-ra-ya-mammmmm!!

Hepimiz ne doluymuşuz, döküldük kızlar
bence konu başlığını da değişelim şey olsun mesela ımmm.. esasında melek görünen kaynanaların aranmama sebepleri ve arayınca gelini nasıl kaçırırım taktikleri cilt 1 konu 3592 derdimiz 1nasılsa insanın yazdıkça yazası geliyor

Selaam kızlaaaar bende geldim Evli değilim ama o da nasip olacak inşallah
Bugün anneme anne kaynanam aramıyo bak hiç diyordum ki şimdide bu topiği buldum
Kayınpederim bile sık sık arardı kaynanamda öyle tabi şimdi aramıyorlar bende aramıyorum çünkü hep ben arıyorum 1 buçuk aydır bu böyle.. Beni sevdiklerinden eminim, belki unutuyorlardır falan ama bi buçuk ay öncesine kadar nasıl hatırlıyorlardı kii :26:
Ben aramıyorum, onlarda aramıyorlar nişanlımın erkek kardeşi haftada en az 3 kez arıyor yengeciim diye başlayınca herşey unutuluyo

Benim eşimde evliliğimin ilk yılları baskı yapardı hep, manevi baskı. ilk başta hep aradım sonra sürekli sürekli olmaz ki, karşılıklı tatlı tatlı olmalı diye düşündüm. birgün eve geldiğinde annemi aradın mı diye sordu! hayır sen benim annemi aradın mı dedim :)) 2.günde aynı şekilde oldu. söyledim, sen hergün bana soruyor ve benden bekliyorsunda sen neden bunu yapmıyorsun, madem yapmıyorsun banada sorma dedim öyle kesildi konu. gerçi hoş şuan ben görüşmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…