- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
kv.ni cam fanus içine al..
sit alanı ilan et..
bişeyler yap o kadın türünün son örneği
ay koptum..
süper yazmıssın cnm ya...
kayınwalıdeme solıcem bırazdan bunu...
ona gıdeyım bı tanede gul yaptırayım dedım cok ıcımden geldı su an :)
ama evdeyse tabı :)
ben kilolara takıldım
46 kilo kaynanamı olur layn :))))
kaynana dediğin şöyle en aşağı 80 kilo çeker, kısa boylu tıknaz olur, eşarbını boynunun altında düğüm yapar, 40den diz altı çorap giyer dizinin hemen altında biten bir etek yürüdükçe eteğin altından çorabın bittiği yer görünür, ayağında polaris 5 nokta anne ayakkbısı, elinde kahverengi anne çantası
kaynana dediğin böyle olur ayol
o kadının senin kaynanan olduğuna eminmisin
Ben de kaynanamı SİT alanı ilan ediyorum;
ve artık kaynanama SİTtir diyorum
boşuna değilmiş "deveye diken, insana ..." diye başlayan laf.
öyle denir mi yahu..ne kadar kötü olursa olsun deme öyle ayıp
Ben bi kere kandil de aramıştım
Bi sevinmişti bi sevinmişti anlatamam
Eserse ararım ama telefonla hiç aram yok benim
Soğuk nevale olduğum 7 düvele duyrulduğundan neden aramıyosun demezler
Sen mi soğuk nevalesin :26:Sıcacıksın sen yahu
İlk girdiğim ortamda, aile de, toplumda buz gibiyimdir
Mesajlaşmayı severim ama aramayı asla ( Herkes için eşim, annem, kayınvalidem fark etmez huy işte )
Mesaj atıyorum da hem anneme hem kayınvalideme, kandiliniz mübarek olsun diye
Annem okuyo, kayınvalidem okuyamıyomuş
Suç bende mi
SanırımÖnemli günlerde mesaj atman değil de araman daha güzel olur :26: Kandiliniz mübarek olsun de, iyi akşamlar de kapat
gelin aramıyo diye oğlunu kıştırtıp gelinini dövdüren var yaa, hayır yani içinden gelmediğini eşşek gibi bileceksin arayacak hııı hmmmm öylemi aaaa böyle bi konuşmadan mutlu olmaz kimse, ancak egosu tatmin olur, baaak dediğimi yaptırdım bu coğrafyanın kraliçesi hala benim, öyle bi egoya teslim olsam karnımda şişer şişer patlarım heralde, Allahtan eşim iyi bi insan ne benim ondan beklentim var bu konuda ne de onun benden
Bizde de öyle
Herkes kendi aileisni arar, müsait misiniz der öyle gideriz ziyaretlerine
Hoş onlarda öyle bi adet yokmuş, ben dedim ki sorulması lazım
Onun dışında da evliliğimizin 2.günü napıyosunuz diye oğlunu aradı kayınvalidem mesela
Bizde de öyle
Herkes kendi aileisni arar, müsait misiniz der öyle gideriz ziyaretlerine
Hoş onlarda öyle bi adet yokmuş, ben dedim ki sorulması lazım
Onun dışında da evliliğimizin 2.günü napıyosunuz diye oğlunu aradı kayınvalidem mesela
canım ben zaten bu konuya romantik bakmıyorum kv ile ana kız gibi ya da arkadaş gibi olunmaz, olunmaz yani eşyanın tabiatına aykırı, öyle olduklarını zannedenler henüz hiç yol ayrımı yaşamamıştır bence,birinin ak dediğine diğeri kara diyip damadı arada bıraktıkları bi durum henüz yaşanmamıştır ama yaşanacaktır, biz sevgiliyken eşim bana hep annem seni çok seviyo çok seviyo derdi, bende derdimki annen beni bi kere gördü ne zaman tanıdıda neyimi sevdi dur bakalım bi karışalım iç içe geçelim neler olucak, nitekim ilk sürtüşme kına gecesi konusunda oldu herşeyine katlanırım .... diye devam eden bi cümle kurdu, demek ki evde bişeyler konuşuldu daha eşim bana söylemedi, uzatmıyım ben cevabını verdim, sonraki günlerde eşime takılırdım artık demiyosun annem seni çok seviyo diye, nolduuu derdim
İyiymiş,merağın da bu kadarı yani..
Çok garip yahu bu erkek anneleri,
balayında napılır ki,işte tavla falan oynanır
Kayınpederim de sağ yani
Neyini merak etti anlamadım
Geleyim mi demesine şok olmuştum daha 2.gün ( kızını merak eden anneler gibi) , o da son soruşu oldu artık geleme dedik diye mi nedir aramadan geliyo da şükür evde bulamıyo çalıştığımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?