- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.069
- 448
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bu tip kurala bağlanan şeylerin tümü bana da yapmacık geliyor.
İçinden gelmeyen insan bayramda, kandilde bile aramaz. İnsanın sevmediği birini içinden gelmeden özel günlerde araması bile yapmacıklık değil mi ?
Dolayısıyla içinizden gelmiyorsa eşinizle bunu açıkça konuşmanız ve içinizden gelmediğini söylemeniz yeterli olur herhalde. Böylece bayram ve kandil vs de de aramanız gerekmez.
ben kilolara takıldım
46 kilo kaynanamı olur layn :))))
kaynana dediğin şöyle en aşağı 80 kilo çeker, kısa boylu tıknaz olur, eşarbını boynunun altında düğüm yapar, 40den diz altı çorap giyer dizinin hemen altında biten bir etek yürüdükçe eteğin altından çorabın bittiği yer görünür, ayağında polaris 5 nokta anne ayakkbısı, elinde kahverengi anne çantası
kaynana dediğin böyle olur ayol
o kadının senin kaynanan olduğuna eminmisin
maşallah yaa..Allah bozmasın.yazdıklarını okuyunca güldüm cünkü benim kv ben derece ateşle yatıyorum bademcikler şişmiş kış ortası geldi ayyy oğlum canım nasıl dondurma istedi dedii :) oğlu alsa yicek karsımda :) bu arada konu sahibi arkadaşım günde bir ara sen yine.biliyorum çok zor istemeyerek yapmak.benim konuyu oku istersen.biz aynmı sokaktayız hatta üst katlarımda kv annesi kardeşleri fln araya sıkışmısım iice .yakın olunca haftada bir eşimle gideriz normal rutinde eğer ben calışmıyosamçünkü bi süre calışmadım evdeydim neredeyse hergün kahvaltıya cağırıyolar ve eşim gidelim diye diretiyodu allahtan simdi çalışıyorum hatta eşim yine de o olmasada her akşam bi uğramamı ve aramamı bekledi.şimdi biraz farklı durumlar yaşıyoruz.bakalım bizde ne olcak..Allah bu durumda olan herkese sabır versin.
aramama gerek yok
her Allahın günü görüyorum zati
İlk girdiğim ortamda, aile de, toplumda buz gibiyimdir
Mesajlaşmayı severim ama aramayı asla ( Herkes için eşim, annem, kayınvalidem fark etmez huy işte )
Mesaj atıyorum da hem anneme hem kayınvalideme, kandiliniz mübarek olsun diye
Annem okuyo, kayınvalidem okuyamıyomuş
Suç bende mi
Bizde de öyle
Herkes kendi aileisni arar, müsait misiniz der öyle gideriz ziyaretlerine
Hoş onlarda öyle bi adet yokmuş, ben dedim ki sorulması lazım
Onun dışında da evliliğimizin 2.günü napıyosunuz geleyim mi diye oğlunu aradı kayınvalidem mesela
Bi o zaman önceden haber vermişti zaten
kv ve kp gideli tam 1 ay oldu.ikisiyle de hiç konuşmadım.onlar da aramadı eşim de.biz böyle mutluyuz.oh onların sesini duymamak ne güzelmiş...
Benim manitanın annesine ve kız kardeşine her cuma, cuma mesajı atıyorum. Ayda bir de görüşüyoruz. Yeter bu kadarı, fazla yüz göz olmaya gerek yok
Şaka gibi ya:)
Araniz leş gibi kokmuyorsa niye aramiyorsunuzki, hayret bir şey! Sanki telefon elinize yapışacak
Konu sayibini anliya bilirim, hatırladığım kadari ile arası kötüydü ve moreli bozuluyor sirt pırt aradığında ama,
bazı arkadaşlar dikat ettimde oralı olmam, cartur pırtır konuşuyor hep:)
belkide kv size yüz vermiyor, dışliyor o yüzden hep sürekli bazıları bu tür acımasız konuşmalar yapıyor..
Yada belki sizi bu hayatta kimse önemsemediğinden, sizde kimseye önemsemiyorsunuz:83::92:
Ben senin durumunu cat pat hatırlıyorum canim.Bence herkes kötü bir şeyler yaşamış, haksız yere üzülmüş ki
aramıyor ve bunu rahatlıkla söylüyor.
Emin ol herkes çok şükür aramız iyi ararız, sorarız bunu yapmak zor gelmez bana
demek ister.
Yarın öbür gün çocuk olacak kim çocuğuna kpi kv sine olan sevgisi ile örnek olmak
istemez.
Ben gerçek anlamda saygı,sevgi duymadığım insanlara çocuğumu seve seve nasıl götüreceğim?
Ama inan eltimin çocuğunu kucaklarına aldıklarında falan bile ayy Allah'ım benim çocuğumu
da alıp severlerse yapmacık yapmacık, öpseler uyuz olurum diye geçiyor içimden.
Sonra diyorum Allah'ım affet ama sen biliyorsun nasıl insanlar neler yaşadım diye
Çok zor çok.. Ben de güzel duygular beslemek isterdim.
Nasip değilmiş.
Şaka gibi ya:)
Araniz leş gibi kokmuyorsa niye aramiyorsunuzki, hayret bir şey! Sanki telefon elinize yapışacak
Konu sayibini anliya bilirim, hatırladığım kadari ile arası kötüydü ve moreli bozuluyor sirt pırt aradığında ama,
bazı arkadaşlar dikat ettimde oralı olmam, cartur pırtır konuşuyor hep:)
belkide kv size yüz vermiyor, dışliyor o yüzden hep sürekli bazıları bu tür acımasız konuşmalar yapıyor..
Yada belki sizi bu hayatta kimse önemsemediğinden, sizde kimseye önemsemiyorsunuz:83::92:
güzyeli canım ben başlarda çok hata etmişim onu anlamak geç oldu ama anladım...
sandım ki ne kadar annecim canım cicim dersem, evinde hizmetçi gibi olursam, evime geldiğinde padişah gibi ağırlarsam, her şeyi ona danışıp saygıda ufacık kusur etmezsem ve sürekli sessiz kalırsam iyi gelin olurum....
ama öyle değilmiş be canım...inan öyle değilmiş...
sustukça eziliyorsun, hizmet ettikçe hüzmetçi gibi görülüyorsun,
evinde ne kadar güzel ağırlayıp güleryüz gösterirsen, okadar tepene çıkarıyorsun...
her şeyi sorup danışarak, tecrübesiz ve bilgisiz oluyorsun....
saygıda kusur etmedikçe, onların saygısızlıklarına maruz kalıyorsun...
ben bunu çok geç anladım ama anladım ki bunları yaparak iyi gelin olunmuyor...
iyi gelin olmak için çabalamak yerine artık, kendim gibi kendim olmaya devam edip insanlığımdan ödün vermemeye karar verdim...çünkü iyi gelin olmaya çabalarken, insanlığımızdan ödün veriyor ve ezliyoruz...
artık mesafeliyim, ve ilk mesafemi koyduğum zamanlar ters etki yapmış ve kötü olmuş gibi görünsemde şimdi anladı kv dem bana karşı nekadar müdahele ve etkin olmaya çalışırsa, benden eşimden ve oğlumdan uzak kalmaya maruz kalıyor..oda anladı ama geç anladı....
beni sevsin kızı gibi görsün demem, ama karşılıklı saygıda kusur etmiyoruz artık..ufak tefek hala var müdaheleleri ama ben öyle bi mesafemi koruyorum ki müdahele ettiğine pişman oluyor kendi kendine...
MESAFE
MESAFE MESAFE...ÇÖZÜM BU...
Ben sana bir anlatsam, dudağın uçuklar şaşkınlıktan. Bunun üzerine de onu iki defa aradığımı söylesem, bildiğin ne kadar tebrik mesajı varsa üşenmez hepsini teker teker yollarsın bana
Kayınvalidem bana yüz vermiyor, iki tane olduğu için hangi yüzünü vermesi gerektiğini seçemiyor.
Sinirlendim yine. Boşver Niko boşver....
Buna hayatta anlayış göstermez..
Bizim bakış açımız çok farklı aile deyince ben eşleri sayarım tek
ve varsa çocukları.
Ona göre evlenmek ailelerle de evlenmek, bütün olmak.
İçinden gelmemek diye bir şey yok onun için.
Yaşanan kötü şeyler yaşandı bitti, unutacaksın.
Büyük onlar yaşlı de cahil de geç saygını göstereceksin diye düşünüyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?