Eşinizin ailesini ne sıklıkta arar sorarsınız?

kızlar meraba bende geldım bu konuda ınsan nekar yakın olursa okadar bozulur en ıyısı uzak olma kaynanam hergun arar aramız ıyı ama bıldıgım teksey cok bırbırııne yakında oturmak arada bıcoksoruna sebep oluyo cevremden bıldıgım kadarıyla esımın aylesı baska ılde oturuyo uzaktayken daha cok kıymet bılınıyo sevılıyosun sanırım

bence sırf aramış olmak için aramadaksa ,onlar gibi yapmacık olmaktansa hiç aramam daha iyidir
özellikle kayınvalidem eşi ve kayınbabam varken yüzüme gülüp kimse yokken bana kendide bağırma hakkını bulan yapmacıklar kraliçesidir
eskinde bu kraliçeyi arıyordum ama geçen yaz bana seni sevmiyorum dedikten sonra artık hiç aramıyorum anladımki ne yaparsam yapayım hiçbirşeyi düzeltemiyeceğim bende aramıyorum artık

Bizde çok tartıştık bu konudan dolayı .. Vallahi adamına göre davranırım sonu ne olursa olsun ararsa ararım ben kendi kardeşime dahi böyleyken eşi,imin annesi diye rol yapamam .. artık alıştık o beni aramaz ben onu ancak mecbur kalırsak.Zaten yüzlerini görmek bile ızdırap .. eşim annesinin benim hakkımda ne düşündüğünüğ biliyor benim annesi hakkında ne düşündüğümüde kabullendmiş drumda arada yine tartıştıgıız oluyor .

Buna hayatta anlayış göstermez..
Bizim bakış açımız çok farklı aile deyince ben eşleri sayarım tek
ve varsa çocukları.
Ona göre evlenmek ailelerle de evlenmek, bütün olmak.
İçinden gelmemek diye bir şey yok onun için.
Yaşanan kötü şeyler yaşandı bitti, unutacaksın.
Büyük onlar yaşlı de cahil de geç saygını göstereceksin diye düşünüyor:26:

Ay şu konuda bundan çok gülemezdim ya yarıldım sen çok yaşa

Günde bir ara mı:18:
Az daha kalpten gidiyordum öldür beni daha iyi bacım

Suç sende değil kendini geliştirsin...
Hep şeytanlık konusunda geliştirmesinler kendilerini demi ama

Evliliğinizin 2. günü sizde ne işi varmış yahu?
Ay düşüncesiz insanlara tahammül edemiyorum

kv ve kp gideli tam 1 ay oldu.ikisiyle de hiç konuşmadım.onlar da aramadı eşim de.biz böyle mutluyuz.oh onların sesini duymamak ne güzelmiş...

kv ve kp gideli tam 1 ay oldu.ikisiyle de hiç konuşmadım.onlar da aramadı eşim de.biz böyle mutluyuz.oh onların sesini duymamak ne güzelmiş...

Bu benim iyi hallerim yaşanan tatsızlıkların taze olduğu o ilk zamanlar
isimlerini duyunca tüylerim diken diken oluyordu abartmıyorum.
Şimdi de hayatta yoklar gibi davranınca çok huzurlu hissediyorum.
Allah'ın bildiğini kuldan niye saklayayım..

Benim manitanın annesine ve kız kardeşine her cuma, cuma mesajı atıyorum. Ayda bir de görüşüyoruz. Yeter bu kadarı, fazla yüz göz olmaya gerek yok

Son düzenleme:
Şaka gibi ya:)
Araniz leş gibi kokmuyorsa niye aramiyorsunuzki, hayret bir şey! Sanki telefon elinize yapışacak
Konu sayibini anliya bilirim, hatırladığım kadari ile arası kötüydü ve moreli bozuluyor sirt pırt aradığında ama,
bazı arkadaşlar dikat ettimde oralı olmam, cartur pırtır konuşuyor hep:)
belkide kv size yüz vermiyor, dışliyor o yüzden hep sürekli bazıları bu tür acımasız konuşmalar yapıyor..
Yada belki sizi bu hayatta kimse önemsemediğinden, sizde kimseye önemsemiyorsunuz:83::92:

Bence herkes kötü bir şeyler yaşamış, haksız yere üzülmüş ki
aramıyor ve bunu rahatlıkla söylüyor.
Emin ol herkes çok şükür aramız iyi ararız, sorarız bunu yapmak zor gelmez bana
demek ister.
Yarın öbür gün çocuk olacak kim çocuğuna kpi kv sine olan sevgisi ile örnek olmak
istemez.
Ben gerçek anlamda saygı,sevgi duymadığım insanlara çocuğumu seve seve nasıl götüreceğim?
Ama inan eltimin çocuğunu kucaklarına aldıklarında falan bile ayy Allah'ım benim çocuğumu
da alıp severlerse yapmacık yapmacık, öpseler uyuz olurum diye geçiyor içimden.
Sonra diyorum Allah'ım affet ama sen biliyorsun nasıl insanlar neler yaşadım diye

Çok zor çok.. Ben de güzel duygular beslemek isterdim.
Nasip değilmiş.

Ben senin durumunu cat pat hatırlıyorum canim.
Haklısında, sirf çocuk senden olduğu icin diyer torunlarindanda ayrımcılık yapacaklarinada inanıyorum.
Burda anlatmak istediğim şudur, o kişiler daha doğrusu kv'deleri ile aralarından hiç bir şey gecmedigini söyleyen kişilerdi..
Iyi güzelse, ozaman bu önemsememek, daha doğrusu acımasızlıklari nedendir.
Iyi olanla kötü olanı seçe bilsek ne güzel olur:)

Bu arada kv'de koruyucusu fallanda değilim, yanlış anlama canım:) çünkü bu kk'da benden çok kv'desine öfke duyan yoktur. .
Mezarina bile gitmeyecegime yemin eden biriyim
Ama kötülüğü dokunmayan bir insana ayda 2 kez aramayı bence çok görmememiz gerekiyor, ben bunu demek istiyorum.
Zaten kv'den kokuyorsa uzak durma tarafındayim:)

Ben sana bir anlatsam, dudağın uçuklar şaşkınlıktan. Bunun üzerine de onu iki defa aradığımı söylesem, bildiğin ne kadar tebrik mesajı varsa üşenmez hepsini teker teker yollarsın bana

Kayınvalidem bana yüz vermiyor, iki tane olduğu için hangi yüzünü vermesi gerektiğini seçemiyor.

Sinirlendim yine. Boşver Niko boşver....

Son düzenleyen: Moderatör:

derdime tercüman olmuşsun bacım
evet ne kadar hizmet edersen hizmetçi görünüyorsun
kibarlık olsun diye bi şe danışsan cahil diye adlandırılıyorsun
alçak gönüllü davrandıkça alçakta bulup ezdikçe eziyolar
ha öyle mi
ben de aramıyorum artık
kafam rahat
gerçekten hiç bi şekilde onların kızı olamayız
ama bu kadar düşmanlıkta fazla diyorum
acaba bize yaptıklarının ynısı kendi kızlarına yapılsa nasıl hissederlerdi

Verdiğim msjimi yanlış anladın, anlayamadım?
Daha önce yorum yaptiysan, yorumunu bile görmedim diye bilirim.
Bende sana şöyle diyeyim, yolda görsem, slm vermeyi burak, dönüp bakmam bile.
Burda demek istediğim, kv'desi ile hiç bir şekilde derdi olmayan, mecburmuyum aramaya demelerini doğru mulmadigim.
Hepsi kötü kalpli cadı değil ya bunların
Neyi hak ediyorlarda bir alo'yu bile çok görüyoruyorlar?

Neye sinirlendin anlayamadim? Derdin Varsa lafım yok demiştim:))
Derdin yokda, aramak istemeyenlerdenmsin
Yada benmi anlatamadım

Peki evlenmek ailelerle de evlenmekse, eşinin senin ailenle durumu nasıl ? eğer iyiyse, huzurunu bozmamak adına eşinin son dediğini içinden gelmesede uygulamakta fayda var gibi. Yaşlı de cahil de geç.

Aksi durumda tadın kaçacak.

Ama eşin ailenle iyi değilse, o zaman senin özveride bulunmana gerek yok diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…