Eşinizin ailesiyle aynı evdee

o kadar insanla mezara bile girseniz olay çıkar yahu. bunu kabul edip etmeyeceğimi bile tenezzül edip de düşünmem bile ben. kafadan hayır der önümdeki aşklara bakarım.

Eşinin ailesiyle aynı evde yaşayıp da ohh çok güzelmiş bir daha seçme şansım olsa yine aynı evde yaşardım hayatım kolaylaştı, huzurum, mutluluğum yerinde diyen daha 1 kişi bile görmedik . Böyle güzel bir tane bile örnek olmayıp ama kötü binlerce örnek varken hala bu yolu tercih edeceğim diyen birine de buyur seç dene ve yaşa demekten başka yol sunulamıyor malesef.

Allah düsmanimin basina vermesin,düsün yani o kadar.

Birine beddua edeceksen etme ,bunu dile.

Birlikte yasamayi kabul edersen,kendi ipini kendi ellerinle cekersin.Sonra da lütfen kader demeyin.

ben ilk evlendigimde 3 ay kadar esimin ailesiyle kaldim. evim tadilat oluyordu ve elbet gidecegimizi biliyordum. aslinda bir yandan cok rahatti. ben calistigim icin isden geldigimde evdeki tüm isler bitmis oluyordu ve yemek felan da genelde hazir oluyordu. bu yönden rahatti. fakat bir arkadasimiz yazmis "anneme gidecektim. - yok olmaz falanca gelecek" diye. orasi cok dogru malesef. bende kac kez anneme veya arkadaslarima gitmek icin niyetlendim o zamanlar ama gidemedim misafir gelecek, yada kaynanam hamur isi yapacak falan filan diye. özgürlük sifir. esim git tabi diyordu ama ailesi yan yan bakiyordu ben bir yere gidecegim diyecek olsam. büyükler sürekli güler yüz ve hizmet bekliyor. dinlenmek ve kafana göre takilmak istemiyorsan git yasa derim ben

bende büyük konuşmim ama kabul etmezdim.
hadi anne babayı geçtim 5 görümce çok zor olur be güzelim
eşine dediki bence. ayrı eve çıkalım. annenin babanın bize ihtiyacı oldugunda yanımıza alırız dersin

kızlar eşinizin ailesiyle yanı anne ve babasıyla birlikte yaşamayı kabul edermiydiniz. 5 tane görümce ve eşinizinde tek erkek çocuk olduğunu düşününn

Ben kabul etmezdim, edemezdim çünkü aynı evde eşimin ailesi ile yapamayacağımı, yaşayamayacağımı bilirdim.

Ama anlamadığım bir nokta var ki " Tek Erkek Çocuk" tabiri. Evlat evlattır, erkeği kızı yoktur, nasıl damada yük olmak istenmiyorsa, geline yük olmakta akıldan geçirilmemeli bence.

Eli ayağı tutan, bakıma muhtaç olmayan herkes ayrı evde kalmadı.

Yandım anam diye 400 bölümlük dizi çıkar bu evlilikten neden 400 bölüm,ya boşanmak var sonunda yada cinnet:)) ancak 400 bölüm vefa edersin...

Evlilik cefa cekmek mi anacım evlenmeyin böyle adamlarla .Tek oğlusunu alıp büyük boy fincana turşu kursun anacığı...

Pessss...

daha dun metroda ıkı tane suklum puklum bıle olmayan ıkı delıkanlı konusuyor dovmelı fılan dıyorkı erkekmıs otekı dıyor kalıtelı oldugunu gosterır :S aman allahım oldum cocuk erkekse sperm kalıtelıymıs

Aha evreka ...demek bulundu sebebi,,,tek kaliteleri bundan ibaret sanırım,hayatın başka alanında yok denilecek kadar az kaliteli adam,tavır,evlilik,yaşanmışlık ve mücadelede destek var çünkü...demek oralarda yumurtayı dölleyene kadar yapılan sporda tükenip gidiyormuşşşş da ondan mışşş...

HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL diyen telefon operatörü kadar olamıyorlar ...

Bu erkekler NAR PAKETİ uygulaması gibi...Bir tane görüp seviyorsun.eve gelip açınca türlü türlü akrabası,aşıklısı,huyu çıkıveriyor...Bereketi Allah tan...

komikmiş heee...güldürdün beni:)))

Erkek çocuk= Kaliteli sperm oooo öyle deme, erkek doğurmak herkese nasip olmaz, Allahın bir lütfu o, evin kıymetlisi, annesinin paşası..
Bu şekilde düşünüldüğü için anneler oğlunu başka bir kadınla paylaşmak olarak görüyor evlendirmeyi.

Kız çocuk= Kalitesiz sperm. El evine gidecek, bana bir faydası mı dokunacak mantığı, soyu oğlan sürdüyor ya hani..
Bunu o kadar çok duydum ki..

Son düzenleme:
Amannn kaç ordan kaç ben 3 ay oturdum bitanede görümce wardı arkama bakmadan nasıl kaçtım bilmiyorum :)) yapma vala gençligne yazık

bizim evlerimiz ayrı ama ben aynı belde de bile zorluk çekiyorum keşke başka bir şehre taşına bilseydik.hani derlerya evlenince eşinin ailesiylede evleniyorsun diye hakikaten öyle.hoş kapıyı kapattın mı iki kişin evde ama maşallah bizimkilerin dilleri yetiyor huzur muzur kalmıyor valla

kızlar eşinizin ailesiyle yanı anne ve babasıyla birlikte yaşamayı kabul edermiydiniz. 5 tane görümce ve eşinizinde tek erkek çocuk olduğunu düşününn

Aman aman uzak dur sakin esinin ailesiyle yasayim deme hayatinin hatasini yaparsin

aynı bina da yaşamak her gün ölmek demek
aynı evi düşünemiyorum bile
aklın varsa kabul etmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…