Eşinizin ailesiyle aynı evdee

Bence konu sahibi bir oturmayi kabul edecek, hata çoktan etti.
Yanliş bi karar olduğunu kendide çok iyi biliyorda, hani belki burda evet beraber otur, çok güzel bişey sakin firsati kaçirma diyecek 2-3 kişi çikarda kendisine moral olur diye düşünüyor.

Otur tabii güzelim neolacak. İki gönül bir olunca samanlik seyran olur nede olsa. Hem görümcelerinlede gül gibi geçinip gidersin. Kv den desen zaten "tek oğlunun" mutluğu için her türlü fedakarliği yapacaktir...

Düğün tarihi bellimi? Düğünden en geç 1ay sonra kafani duvarlara vurarak burda konu açarsin, çok pişmanim napicam şimdi diye de. Öyüzden sordum.
Hey Allahim ya

içimden bi ses 1 yıl sonra imddat delirttiler beni..diye bi konu açacağını söylüyor..

Bence konu sahibi 5 görümce varken tek erkek çocuk diye bizde kalmak istiyolar demek istedi yani ben ikinci yorumunda bunu anladım

İki türlü de olmaz.

Boşa dememişler ev ev üstüne olmaz diye.Yeri geliyo kendi annemizin, babamızın yanında rahat hareket edemiyoruz durup bunu düşünmen bile hata şuan

Bunun yerîne gidin kendinizi boğaz köprüsünden atın bence daha az canınız yanar

Son düzenleme:
Canim sakin böyle bisey yapayim deme EV EV ÜSTÜNE OLMAZ diyorlar ya gercektende OLMUYOR!!!
insanin kendi evi olmasi gerektigine inanirim isterse Esinin ailesi melek gibi olsunlar olmuyor insanin özeli oluyor rahat etmek istiyor bir zaman sonra bunaliyor..benim sana dostca tavsiyem bu olur

kızlar eşinizin ailesiyle yanı anne ve babasıyla birlikte yaşamayı kabul edermiydiniz. 5 tane görümce ve eşinizinde tek erkek çocuk olduğunu düşününn

yaşa da dünyanın kaç bucak olduğunu öğren,aklınımı yitirdin sen:18::18:

eşinizi yada nişanlınızı seviyorsanız ,ailesinede daha olumlu yaklaşmalısınız,tabiki problemler çok oluyor ,bende de 4 görümce vardı ve 16 yıl beraber yaşadık ,sonra evlenen evlendi ve ben 3 yıldır başka bir muhite taşındım,tabiki şimdi çok daha rahat ve mutluyum,hayatımız ne onlarla oldu ne onlarsız,evliyseniz çok fedakarlık yapmak zorundasınız .ben asla kabul etmem ,onu yapmam bunu yapmam ,bu şekilde ne evlilik olur, nede yürür,aile demek böyle birşey .ayrıca anne ve babanın bakımı kızlar eğer evliyseler ,erkek evlada daha fazla düşer bunda yanlış birşey yok bence bu bizim kültürümüz ve inançlarımızdan kaynaklanan bir durum,yok o kadar kızı varken oğluna mı düşer miş ,tabiki oğluna daha fazla düşer ,biz hangi toplumda yaşıyoruz,herkes sorumluluklarını başından atmak için işine geldiği gibi konuşuyor.kızlarıda destek olmak zorunda,anne ve babalardan bir fazlalık mış gibi bahsetmek çok yanlış ,unutmayınki bir gün bizde yaşlanacağız.sevgilerimi sunarım

büyük konuşmak istemiyorum ama asla
hem de 5 tane görümceyle
evde ki gelini gününden evvel öldürürler

mrb konu sahibi arkadaşım ben beraber oturuyorum 8 yıl oldu.benim görünce veya elti yok eşim tek çocuk.ben mutluyum arkadaşım daha öncede yazmıştim.bi arkadaş yazmış beraber oturup hiç mutlu olanı görmedik diye ben varım.ama dediğim gibi eşimin kardeşi olmadığı için de olabilir bilmiyorum iyi düşün hakkında hayirlisi olsun inşallah mutluluklar

merhaba arkadaşım
büyüklerimiz ne güzel söylemişler "el üstüne el olur ev üstüne ev olmaz diye" olumsuz olacak diye bir kanun yok ama mutlu olanı milyonda birdir diye düşünüyorum. Herkesin ortak fikri cinsellik ve bir yere gitmek konusunda olumsuz diye ama birde şu açıdan bak büyük ihtimalle onların olduğu eve gelin gideceksin yani kurulu bir düzene oradan bir tane bile eşyanın yeri değişmeyecek ve sana ait tek yer kendi yatak odan olacak diye düşünüyorum. Kapıyı kitleyemeceksin ve sen evde yokken istedikleri gibi odanın içinde cirit atacaklar :) Ailen yada misafirin rahatça gelemeyecek yaşıtların kv var diye gelmek istemeyecek ayrıca aman bu gece bardaklar masanın üzerinde kalsın yarın yıkarım diyemiceksin çünkü mutlaka biri laf söyleyecek ve şu da bir gerçek evlendikten sonra erkeklerin aileleri daha da kıymetli oluyor onlar kırılıp üzülmesin diye seni harcayacaklar. benim de bir tane görümcem var eşimde tek erkek çocuk kv sürekli lafını söylüyor kızıma bak diyemem elin yanında ama oğlum eşşek gibi bakacak diye. Eğer kabul ettiysen Allah yardımcın olsun

kızlar eşinizin ailesiyle yanı anne ve babasıyla birlikte yaşamayı kabul edermiydiniz. 5 tane görümce ve eşinizinde tek erkek çocuk olduğunu düşününn

en ıyi aılede bıle buyuk sıkıntı olur , sonucta glın farklı bı evde farklı bı aıle yapısıyla buyudugu ıcın karakterlerde uyusmazlık olacaktır . kocayla eş arasında burası bızım evımız burası ıkımızın yurutecegı yuvamız modundan cıkmıs monoton takılırsınız ıste . paylastıgın ne varsa hepsı kısıtlancagı ııcın ben olsam aslaaaaqaa

bir ev bir aile içindir bir evde iki aile varsa iki baş olur sorun olur
Allah yardım etsin 5 görümce
tek erkek kardeşe sahip biri olarak kendi gelinimize bile tavsiye etmem aynı evde yaşamayı

asla tavsiye etmem karşı taraf iyi bile olsa mutlaka sorun çıkar
ayrıca aynı evde özel hayat kısıtlanıyor mahremiyet kalmıyor
en güzeli ayrı ev ayrı düzen canım

Anne babanın yaşlandıklarında bakımı oğluna düşer demiş ya bazı arkadaşlar,
Allah düşürmesin, Allah muhtaç etmesin ama yaşadığım sürece asla anne-babamı gelinin eline bırakmam (gelinimiz melek gibidir ama neden baksın ben sağken anama babama)
Düşünün bir hastalıkta zorunlulukta altını da alırsınız yıkarsınız da, insana babasının yükü bile ağır gelebilir değil ki kayınpederinin altını temizleyecek...
Mecbur kalınırsa elbette yapılır ama bakımda öncelik kız evlatta olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…